Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 İsmi lazım değil, bol bol civ5 çevirdiğimiz, 5-6 kişiden oluşan bir oyun grubu var. 1 sene oynadık diyebilirim, şimdi oyundan bıkıldı ya da ben mac sahibi olduğum için her civ eklentisine uyamıyorum vs. bir şekilde oynanmıyor, baydı herkes. bize bir oyun önerin ya. grup özellikleri -strateji oyunları tercih sebebi. -biri hep en çok kazanmak istiyor. kel bu. çok konuşmak isteyenle love/anger çaprazında. yükseleni pendik. -biri hep en çok konuşmak istiyor. bu çok kazanmak isteyenle love/hate/kink ilişkisi içinde. -biri hintli, strateji oyunlarını horny militasric oynuyor. kabzımal. -biri albay yada muhtar. ateşe, konsolos çocuğu da olabilir. fular kesin ama. -ben haricinde grup olarak ağır nerd. -bir tanesi tava tencere yapıyor sanırım. onu çok oynatamadık. kadrolu mızrakçı. evet, bu özelliklere göre oyun aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 csgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Grubun adı civ5 yalnız. Koskoca yazmışız o kadar watsapp a. Şimdi seçeneklerden biri endless legend, civ5e en yakın kafa. Ama sıfırdan otur öğren falan zor geliyor tabi http://i.imgur.com/kQq7k3h.jpg Aksyon oyunu olarak diablo her zaman yedekte, ama 2.3 gelmeden kimse girmez. Path of Exile da oyun geçmişi olmayanlara zor geliyor biraz Saçma bi ek seçenek olarak swtor düşünüldü, hazır beleşken ciuvv ciuvv eğlenceli olabilir multi coop. MMO gözüyle bakmıyoruz tabii ki. Bide mac sahibi olan kişi virtual mı yüklüyor ne yapıyorsa gitsin windows altında çalıştırsın oyunları modları. Eşek olmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kabzımalı bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kvjsnfdgb, hakkaten ilk kendini kabzımal belli etti. o eşeği editle, şikayet ediyorum, umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 swtor oynayabileceğiniz en kötü coop oyun. solo olarak girin story oynayın ama multi aspecti için girmeyin. pvp seviyorsanız mmo için eso veya gw2 olabilir. pve seviyorsanız mmo olarak ws olabilir. hepsinde mac desteği var sanırım. mac'e neden windows kurmuyorsun bu arada cidden asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 dying light inanılmaz eğlenceli mac desteği de var, ona bakabilirsiniz kanımca. donanım ister ama fakire gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kuracağım ya. iyi bir sebep bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bende anno serisi diyorum. ama fazla barışçıl heralde. ck2 ye de konsolos şerh koydu. oynanmıyor diye. eu4 e de varım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 HoMM 3 oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hmm. hd edition. 35 lira. http://store.steampowered.com/app/297000/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 terraria guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Endless Legend tam anlatılan duruma uyar, ben de çok oynarım EL. iyidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 yapıştırın eu4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Seçenekler: 4X Fantasy Age of Wonders 3 Endless Legend Warlock 2 Sorcerer King Dominions 4 4x Sci-Fi Endless Space Galactic Civilizations 3 Beyond Earth Grand Strategy Europa Universalis 4 Crusader Kings 2 Gruptaki nerd olmayan, metroseksüel arkadaş sci-fi oyunlarına sıcak bakmıyor sanırım. CK2'nin vanilla hali multi için çok dengesiz, bir sürü house rule gerekiyor ki öyle de oyunu oynamanın pek anlamı yok bence. EU4 daha mantıklı bir seçenek ama ona da ilgi olduğunu zannetmiyorum. Domininons 4 bence en mükemmel multi oyunu, ama ekipteki diğer kişilere uyacağını sanmıyorum. Sorcerer King çok yeni, fazla deneme fırsatım olmadı. Neticede en baştaki üç oyun, yani Endless Legend, Age of Wonders 3 ve Warlock 2 en makul seçenekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Age of Wonders ve Endless Legend en yakın seçenek. Zaten skype olduğu için, bilmeyen de kısa zamanda öğrenir. CK2 nin multiplayer ı nasıl hiç bilmiyorum, kuralsız oynansın tabi. Kız alma, kız verme, ne olacak, isteyen isteyeninin hanedanına sulansın. Seviyorsa senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Enless Legend tam aradiginiz oyun, bi oyun atsaniz ogrenirsiniz civ oynayan icin rahat oyun ayni kanaldan. Aow3 daha taktik bir oyun ayni havayi vermez, warlock da epey vasat bence derinlik yerlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 endless legend grafikleri flaşla (bu nasıl oluyosa) yapmışlar gibi acayip kötü duruyor. takmam böyle şeylere ama taktım bi kere. age of wonders 3 yargılar. her türlü katılırım aksiyona. şuna akabiliriz, iyi muhabbet döner. herkesi herkesi manipule eder. fsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Endless legend oynayin en guzeli cidden, ben pismanim gabe indiriminden almadigima :D gerci biryerde indirimdeydi su an heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hmm, seru damardan girmiş. ticaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 HEARTS OF IRON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Grego said: hmm. hd edition. 35 lira. http://store.steampowered.com/app/297000/ yok bee. expenşınları yok bunun. Conflux alıp milleti ezemedikten sonra... Gogo hamachi. 1 kere halledince rahaat rahat oynarsınız. Hem zamanında yaptın mı bilmiyorum ama homm3'ün mpsi acayip zevkli. homm5 ToE'de turnler 3 saat sürmese o da ayrı güzel güzel aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 magicka oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Aceace said: Grego said: hmm. hd edition. 35 lira. http://store.steampowered.com/app/297000/ yok bee. expenşınları yok bunun. Conflux alıp milleti ezemedikten sonra... Gogo hamachi. 1 kere halledince rahaat rahat oynarsınız. Hem zamanında yaptın mı bilmiyorum ama homm3'ün mpsi acayip zevkli. homm5 ToE'de turnler 3 saat sürmese o da ayrı güzel güzel aslında. bunu kabul ettiremedik, sırayla oynatınca çok bekletiyormuş. zaten satranç oynar gibi civ5 oynadığını düşünen bir kabzımalımız var. bunda nasıl bir performans gösterir kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Keşke taş atan adamlarla şehirlerini başına yıkmasaydım, o zaman daha az üzülürdün pic related http://www.masmallorca.com/images/stories/masmallorca/cultura/honderos_balearicos_foner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar