axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Ayda yılda bir yapılacak seks için gerekirse gtüm düşsün bile diyebilir. Diğer taraftan ben hala dananın bengaylı maceralarını merak ediyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 senko said: partnerine/sevgiline bugün çok yorgun olduğunu da söyleyebilirsin. biz insanlar öyle yapıyoruz yorgunsak. bunu kimse, hiçbir zaman söylemedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ben söyledim çok ya. Ama çok seks yaptığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 uff seks dedim gene midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 "partnerine" vicks sür, en nanelisinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kimse de dememişki titreşimli seks işte, kız seni vazgeçilmez buddy yapabilir gece de titremeye devam edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bu arada çeşitli kimyasalları da deniyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ah ah..bir kere kremin adi cok offside..ben-gay ..hayatta kullanilmaz..kavgada soylenmez.. 2- geciktirici dediginiz zimbirtilar esasinda lokal anestezik maddeler keza gencken show amacli kullanimda lidokaini tek gecerdim..disciler bilir xylocain ..2 pist..prezervatif ..show time..bunu da cok kacirirsaniz ay kece gibi oldu modu activated.. 3- hikaye arkadasin modu degil hastanin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 İçlik giy diyen olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 15 yıl aradan sonra bisiklet sürdüm. tek sıkıntım seleden dolayı yaşadığım taşak acısı oldu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kesin kramp girecek, kızı fırlatıp kıvranacaksın yatakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Muz ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Sekerin dusmustur, cok su kaybetmissindir vesaire... Bi yerini incitmediysen hic bisey olmaz. Rahatlarsin kisa surede. Gatorade/powerade yardimci olur. Onun disinda soda falan ic iste, kaybettigin mineraller geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bir surahi limonata yap icine de biraz tuz at al sana powerade hadi beline kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Uzun süre spor yapmamışsın sanırım. Bence ara vermeden bisiklet sürmeye devam et ki kaslar alışsın. Ben halı sahaya uzun süre ara vediğimde bacaklarım öyle ağrıyordu ki merdiven inemiyordum ağrıdan ama vücut spora alıştığı için şu an problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar