Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis için sürahi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:

Rasmon said:

bu durum cinsel hayatını etkilemiyo mu baggio?

"Götünü yıkamayan adama vermem" diyen ya da gizliden böyle bir düşünce taşıyan bir kadınla karşılaşmadım valla, şükür. Esas ben şapır şupur boklarını avuçladığını, tırnaklarının içinde bok bakterileri taşıdığını bilsem koşarak kaçarım bir kadından. Resmen nifak soktun lan aklıma.

hayır koku yapmıyor mu ya? ne biliyim hatun arada böyle ufak sürprizler yapacak olsa işaret parmağıyla o yöne doğru?
Mesaj tarihi:
Drall said:

Yıkanmak diye bir kavramdan haberdar mısın? Hani günde bir yapılır, bazen iki olur o

Her sıçtığımda yıkanmamı mı bekliyosun? Günde min 2 kez tuvalete giriyorum ben.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Drall said:

Yıkanmak diye bir kavramdan haberdar mısın? Hani günde bir yapılır, bazen iki olur o

Her sıçtığımda yıkanmamı mı bekliyosun? Günde min 2 kez tuvalete giriyorum ben.

Hah oradan anlaşamadık demek, ben iki günde bir falan sıçıyorum, depo büyük. YIkanmayla align etmek daha rahat.
Mesaj tarihi:
Nako said:

Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben.

Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Nako said:

Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben.

Karşim sen gel ben gösteririm sana

sdf.

Senin taharet musluğuna bir ayar çekmemiz lazım, onikiden vurmuyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

doğduğumdan beri tuvalete tuvalet kağıdı atıyorum, 1 kere tıkanmadı. tıkanan nasıl tıkanıyor anlamıyorum.
ıslak mendil atıyosa onlar erimiyor. yoksa bütün tuvalet kağıtları suda eriyor gayet de.
Mesaj tarihi:
1 den fazla kullanacaksam kademeli kullanıyorum. kullan, çek, kullan, çek ehuehu.

ulan hangi konuya dahil olsam götle alaklı bir yere dönüyor ya. basur başlıkları hala rüyalarıma giriyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas.

Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p

En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı.
  • Yeni Oluştur...