Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Baggio said: Rasmon said: bu durum cinsel hayatını etkilemiyo mu baggio? "Götünü yıkamayan adama vermem" diyen ya da gizliden böyle bir düşünce taşıyan bir kadınla karşılaşmadım valla, şükür. Esas ben şapır şupur boklarını avuçladığını, tırnaklarının içinde bok bakterileri taşıdığını bilsem koşarak kaçarım bir kadından. Resmen nifak soktun lan aklıma. hayır koku yapmıyor mu ya? ne biliyim hatun arada böyle ufak sürprizler yapacak olsa işaret parmağıyla o yöne doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Ne pis bir adammışsın lan sen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Yıkanmak diye bir kavramdan haberdar mısın? Hani günde bir yapılır, bazen iki olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 beyler kaka yapmayı bırakın ben vazgeçtim bu alışkanlığımdan bayağı rahatladım sadece işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Sürahiden bildiğin işaret parmağıyla prostat masajına geldik beyler, hepinizde bu fantaziden varmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ne pis adamlarsınız, nasıl bir thread olmuş bu. literally içine sıçmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Drall said: Yıkanmak diye bir kavramdan haberdar mısın? Hani günde bir yapılır, bazen iki olur o Her sıçtığımda yıkanmamı mı bekliyosun? Günde min 2 kez tuvalete giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Sürahi olarak da bi migrosta cam şişe görmüştüm ağzı geniş içi kolay yıkanabilir, ben ondan alcam bi daha gördüğümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Rasmon said: Drall said: Yıkanmak diye bir kavramdan haberdar mısın? Hani günde bir yapılır, bazen iki olur o Her sıçtığımda yıkanmamı mı bekliyosun? Günde min 2 kez tuvalete giriyorum ben. Hah oradan anlaşamadık demek, ben iki günde bir falan sıçıyorum, depo büyük. YIkanmayla align etmek daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ya yıkanamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Hm, olabilir tabi herkesin götüne hiç kimse karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Ben de hatuna götümü parmaklatmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Nako said: Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben. Karşim sen gel ben gösteririm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Nako said: Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben. Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Rasmon said: Nako said: Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben. Karşim sen gel ben gösteririm sana sdf. Senin taharet musluğuna bir ayar çekmemiz lazım, onikiden vurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 He ya bazen tazyikli bi basıyorum taşaklar vurgun yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bingildak said: doğduğumdan beri tuvalete tuvalet kağıdı atıyorum, 1 kere tıkanmadı. tıkanan nasıl tıkanıyor anlamıyorum. ıslak mendil atıyosa onlar erimiyor. yoksa bütün tuvalet kağıtları suda eriyor gayet de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 tuvalet kağıtları tuvalete atılmaya göre dizayn edilmiyor mu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hepsi değil sanırım. Bazıları direk ağaçtan kesilip konuluyor. Onlar erimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 1 den fazla kullanacaksam kademeli kullanıyorum. kullan, çek, kullan, çek ehuehu. ulan hangi konuya dahil olsam götle alaklı bir yere dönüyor ya. basur başlıkları hala rüyalarıma giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ŞIP ŞIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bingildak said: baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas. Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 adam kafa yormuş, taktik geliştirmiş. götüne değer veren insan başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar