senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kortizon sağlam kilo aldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 çok tehlikeli bir madde kortizon, 1 hafta kullandım vücudumun içine sıçmıştı. hastalık dışında kullanılmasını önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kortizon/steroid ic organlarınızın anasıyla cima eder uzun sureli kullanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 masa said: Ben hayatım boyunca 50 kilonun üzerine çıkamadım, 10 yıldır da aynı kilodayım. Diyetisyene gittim, trioidden bilmemne bezine kadar herşeye baktırdım. Kan değerlerimi ölçtürdüm, hiçbir sorun çıkmadı. Şu protein ve karbonat tozları kullandım. İnternette ne olduğu belli olmayan kilo aldırıcı ilaç alıp, denedim. Geçen sene yatalak hastalara verilen, 1 öğünün besin değerini karşılayan sıvı gıdalardan kullandım (herkese vermiyorlar rapor çıkarttım) ama gene de hiç kilo alamadım. 50 kiloya en çok yaklaşmam diyetisyen sayesinde olmuştu. 1 ayda 1,5 kilo almıştım ama sonra programa uymadım. Derdime derman olacak biri var mı? Yatmadan önce ye, hergün mc ye, kahvaltı yap gibi çözümlerin hepsi denendi. Böyle daha bilinmedik bir yöntemle kilo aldığını bildiğiniz, duyduğunuz biri var mı? Ne yaparsam kesinlikle kilo alırım. 10 alsam yeter. Kendin vermişsin işte cevabını yemeden kilo alamazsın.Düzenli kilo spor destekli olur fiziksel aktivite olduğu için ayrıca acıkırsın ama illaki spor yapmak zorunda da değilsin öncelik ihtiyacının olduğundan fazlasını almak gibi basit bir teori olsada zayıf bünyede bunu yapmak hayli zor.Kasacaksın işte öğünlerini yükseltip içeriği az kalorisi bol şeylere abanacan başka bir çare yok.O mideyi genişleteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ben de hayatım boyu kilo alamayan, zayıf insan oldum. 60larda falan takıldım hep. sonra spora başladım. syntha6 isimli bi de toz kullandım yanında. 80 kg falan gördüm max. yağ olarak almadım bide kiloyu. bırakınca zararı oluyo mu diye sorarsan da; 1 yıldır gitmiyorum. 76'ya düştüm, hafif göbek oluştu. o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bugün bir tane simit, bir tane peynirli sandviç, akşamda 100gr dürüm yedim. Bugün istediğim gibi olmadı ama yarın gidip alışveriş yapıcam. Kalorisi bol neler almalıyım ara öğün filan yapabileceğim? Birde yediğim şeyi yazdığımda kalorimi hesaplıycak uygulama var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bana göre az. Bunları yesem idareten doydum derim. Çerez ve meyveyle takviye yapmaya çalışırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 masa said: Bugün bir tane simit, bir tane peynirli sandviç, akşamda 100gr dürüm yedim. Bugün istediğim gibi olmadı ama yarın gidip alışveriş yapıcam. Kalorisi bol neler almalıyım ara öğün filan yapabileceğim? Birde yediğim şeyi yazdığımda kalorimi hesaplıycak uygulama var mı bildiğiniz? fitday çok eski kaldı aslında. o zamanlar app falan yoktu. vardır şimdi smartphonelarda bi app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Programa bakıp bugün 2500 kalori aldım iyi yoldayım mı diyeceksin. Çabuk sıkılırsın bence. Aban yağlı,etli yemeklere, kuru yemişlere vs vs vs. kilo aldıracak gıdalar belli zaten. Günlük kotayı doldurdum dolduramadım stresi adamı zayıflatır tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bugünde hiç uyamadım ama yarın kesin başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bu saatlerde uyanık kalarak pek kilo alabileceğini sanmıyorum. uyku beslenme kadar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 fenn said: Programa bakıp bugün 2500 kalori aldım iyi yoldayım mı diyeceksin. Çabuk sıkılırsın bence. Aban yağlı,etli yemeklere, kuru yemişlere vs vs vs. kilo aldıracak gıdalar belli zaten. Günlük kotayı doldurdum dolduramadım stresi adamı zayıflatır tek başına. ne kadar yedigi zaman yeterli olacagini bilmemesi de kilo almasini zorlastiriyo. bi sure bu gunlugu tutsa artik ne yemesi gerektgini anliycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 streste onemli kimisinde kilo ile sonuclaniyor ama cogu kimsede kilo verdiriyor. Sinav stresi, gelecek stresi insani zayiflatabiliyor. Her sey yoluna girdiginde kilo kendiliginden geliyor. Sahsen ben ozellikle kilo alayim diye kaygim yok ve fazla yemem cogu vakit ve uni donemi e gore 20 kilo fazlayim yaklasik. Bu yuzden gunluk kota doldu mu diye stres olacaksa ve ayri stresler varsa kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 masa sihirli yontemlere kaymissin gene. alamiycaksin boyle gidersen kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 masa said: Bugünde hiç uyamadım ama yarın kesin başlıyorum. o kadar kalori alıp hareket etmeden takılırsan uyuyamassın ya mala gider ya uykudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 spora başlamadan ve protein vs kullanmadan alamıcaksın. belli ki çok yiyemiyorsun verdiğin örnekten o çıkıyor. hayatımdaki kilo artışlarımı bu şekilde yaşadım. boşuna başka şeylerle uğraşma spora yazıl ve düzenli olarak gainer kullan bir süre. Ve bıraktığın anda çok çabuk kilo verirsin. vücut alışık zayıf kalmaya. en az 1 sene devam et. süreklilik önemli. muhtemelen iki üç gün çok yiyip iki üç gün azda yiyorsundur. her gün alman lazım belli kalori besin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 http://youtu.be/pwUYSi3c2Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 adam protein powder yerine normal yemek yiyin demis ama nedenini soylememis nasil inanayim simdi, arkasina luks araba koymus konusan bu arkadasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Protein tozcu oldugu icin o araba var "Eat big to gain big" Adam toz da kullan diyo zaten ama en iyi toz bile bir yemege es degil diyo. Sen gunde 8 ogunde 3 tavuk 1 kilo pilav 1 kavanoz fistik ezmesi falan yiyebiliyosan , toza falan gerek yok diyo. Yiyemiyosan da tozlarla mr olimpia hayali kurma diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 abi mr olimpia hayali kuran yok bence burada :) yemek yiyemiyorsan tozu kullancaksın başka şansın yok. içmek daha kolay çünkü. 50 kilo altındaki adamın her gün 2500 kalori alabilmesi de gerçekçi değil. o irade ve iştah olsa 50 kilo olmazdı zaten. hormonlu tavuklardan daha fazla da zararı olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 50 kilo adam ni,y eymeke yesin vucud enerji mi harcar kızxlardan bile dayak yer reism var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bir de ilk başlarda kas yoğunluğun artacağı için kilo yerinde sayacak hatta düşecek ama eski haline göre daha formda olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 az osbir,düzenli yemek(1-2 gün iyi yiyip sonra öğün atlarsan gg) ,spor,her yemeğin yanına haşlamış pattes birazda yoğurt,bide vitamin ve protein alırsan extra her türlü 65 olursun 3-4 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Bu arada araya kaynamasın 45 kiloyum normalde sdf Ama çok tepki aldığım için 50 diyorum herkese. Tilinin dediği gibi yediğim kalorileri yazmaya başladım. Fark ettim ki ben pek birşey yemiyorum gün içinde. Vücud alışmış artık, istersem 3-5 çubuk kraker ile günü geçiştirebiliyorum. İşteyken yemekhanede yiyiyorum düzenli olarak ama evdeyken dışardan söylüyorum. Yiyecek birşey bulmakta zorlanıyorum, herşeyi yiyemiyorum. Benim eve boyut olarak ufak ama kalorisi fazla ve lezzetli şeyler depolamam lazım. Yarın alışverişe gidicem, öneriler yazarsanız sevnirim. Fındık ezmesi ve kruvasan not ettim şuan, başka ne ekliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar