masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ben hayatım boyunca 50 kilonun üzerine çıkamadım, 10 yıldır da aynı kilodayım. Diyetisyene gittim, trioidden bilmemne bezine kadar herşeye baktırdım. Kan değerlerimi ölçtürdüm, hiçbir sorun çıkmadı. Şu protein ve karbonat tozları kullandım. İnternette ne olduğu belli olmayan kilo aldırıcı ilaç alıp, denedim. Geçen sene yatalak hastalara verilen, 1 öğünün besin değerini karşılayan sıvı gıdalardan kullandım (herkese vermiyorlar rapor çıkarttım) ama gene de hiç kilo alamadım. 50 kiloya en çok yaklaşmam diyetisyen sayesinde olmuştu. 1 ayda 1,5 kilo almıştım ama sonra programa uymadım. Derdime derman olacak biri var mı? Yatmadan önce ye, hergün mc ye, kahvaltı yap gibi çözümlerin hepsi denendi. Böyle daha bilinmedik bir yöntemle kilo aldığını bildiğiniz, duyduğunuz biri var mı? Ne yaparsam kesinlikle kilo alırım. 10 alsam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 seksi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 adam gibi beslen, spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bulursan bi çare, bana da anlat. aynı durumdayım. aslında kilo almaya uğraşsam, düzenli bi şekilde çalışsam alırım sanki diye düşünüyorum. olmuyomu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Sağlıklıysan ne gereği var? Kolların bacakların çok inceyse spor yap düzenli, kaslarını geliştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://www.gnclivewell.com.my/images/00800710%20Wt%20Gain%202200%20Gold-Van%206lbs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sabah akşam öğünlerine ek olarak kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Gunde 12 saat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Günde 7-8 bira ve yarım şişe Vodka Yanına istediğim kadar cips 3 aya tüm şişkoları kıskandıracak bir göbeğin olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Laorx said: http://www.gnclivewell.com.my/images/00800710%20Wt%20Gain%202200%20Gold-Van%206lbs.jpg Kesin işe yarar mı? Ne kadar süre veriyorsun? Yaş 26. Bir sağlık problemim görünmüyor ama kilo almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sevgili masacım. gece yatmadan önce kusacak kadar yemek yemeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kas yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Boyle kilo alamiyorum diyenler genelde kus kadar yeyip bir de ogun atliyorlar. Kaynak kendim. Yemek yemeyi ogrenince duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 çok yemeye çalıştım, bilmemne ilacı kullandım gene olmadı dediğin için çok ye, spor yap gibi belirsiz/havada öğütlerle gelmiyorum. o öğütler xaty için yeterli olabilir mesela ama sen ne kadar yediğinin farkında değilsin muhtemelen. bu farkındalığı yaratmak için vericem önerileri. yoksa normal düz insan için kalori hesabı çok gerekli değil. fitday gibi bi yerde günlük aldığın kaloriyi yaz. buna bile üşeneceksen zaten kilo falan alamazsın. bunu yaptığın zaman "aa ben az yediğimin farkında değilmişim" bahanesi ortadan kalkacak. gerisi tamamen vücut geliştirme başlığında konuşulan şeyler. maintenance kalorinin üstünde yiyceksin. 14-16 x vücut ağırlığın(lbs) = 1540-1760 civarı senin maintenance kalorin. yemek yeme kabiliyetine göre 2200-2500 falan kaloriyi her gün tutturduğun sürece tartıdaki sayının artması gerek. diyetisyenin yaptığı da bu zaten. kilo almaktan kasıt löp löp göbek yapayım, yağlanayım değil biliyoruz. o yüzden kasla kilo alman lazım. genetic freak olduğunu iddia ettiğin için bilmiyorum ama biraz da yağlanmak kaçınılmaz zaten. çok dinlenmeli haftada 3 ağırlık kaldırcan, sağlam hareketler yapcan. yemek yeme isteğin de artabilir(genetic freak değilsen kesin artar). vücuda kilo alabilmek için bi sebep vermezsen senin vücudun böyle ömür boyu böyle olursun yaşlanana kadar. yaşlanınca da göbekli zayıf olursun. kilo alma sebebi de ağırlık kaldırmak ve çok yemek oluyor. başlığı sırf dertleşmek/şikayet için açmadıysan ve kilo almayı ciddiye alıyosan spor genelde görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 1 ayda 1.5 kilo aldığın programı uygula tekrar haftada 3 gün ağır spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 protein, carb, yağ miktarına falan girmedim oralar ciddiye alanlar için kendi başlığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tili bromla aynı şeyleri yazmışız nerdeyse de o daha detaylı yazmış tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Jaegerjaquez said: 1 ayda 1.5 kilo aldığın programı uygula tekrar haftada 3 gün ağır spor yap abi wot döşediğim şeyin aslında anafikrini tek cümlede yazmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lan gene pişti olduk. bu mesajda da olmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Halter çalış. Yer fıstığı ezmesi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 deve kaldir, bogalarla gures. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tilinin kalori yazma uygulamasına başlıyorum 00.00dan itibaren. Sıgarayı bırakıcam. Daha fazla yiyerek 2200-2500Ü tutturmaya çalışcam. Tili, şuan spor yapamam dediğiniz gibi. Anca evde şu 7dklık egzersizlerden uygulayabilirim. 2200-2500ü hergün tuttursam, 7dklık egzersizlerden yapsam. Ne kadar süre sonra kilo alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tiLi said: lan gene pişti olduk. bu mesajda da olmayak abi sfdsdfsdf double kill oldu 2-3 kaslı kanguru koy bari şerefine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bence kısa sürede kilo almaya odaklanıp kendini harap etme 6 ay olcağına 3 yıl sürsün baby steps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar