fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 1-2 saat önce jilet ile koltukaltı kıllarını keserken az kanattım ( toplu iğne sokmuş gibi, kesik falan yok) Şimdi arkadaşa söz verdim havuza gideceğiz, umumi havuzda bi sakatlık, hastalık kaparmıyım ki mikrop falan vs vs Vazelin falan süreyim dedim veya derdimi seveyim butonuna mı basayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kloru basmışlardır bişey olmaz iyi bir havuzsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kaparsın gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 frengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 aids bile olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Abi ahhaha bütün deliklerine tıpa da takıyo musun havuza girmeden önce? Ne olacak toplu iğne deliği kadar yaradan gözünü seveyim, zaten o kadar yaradan mikrop kapabileceğin kadar pis bir havuzsa, plastik balon içinde de girilmez oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 gitme kal evde oyununu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Havuzda bir kız ile tanışıp soyunma Odasında sex yapmaya kalkar Ve kız yaralı yeri yalar veya ısırırsa tehlikeli .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Tabi kadınlar bölümünden duvarları delip geçerse yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 "umumi havuz" kavramı aklımda nedense herkesin özgürce içine işeyebildiği havuz kavramını çağrıştırdı. bu sebeptendir ki hiçbir şey olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 böyleleri daha erken ölüyor işte sfds umursamayan daha çok yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 zaten yaraya işersen iyileşir. iyi bile gelir yani, git gir havuzuna.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kuran kursunun havuzu mu kadın/erkek nasıl ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 soyunma odaları için demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 std Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 havuzdan bulaşabilecek hastalıkların açık yarayla alakası yok. iltihap filan kapabilir belki, o da havuzun ne kadar pis olduğuna göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 başlık aldatıcı. ona yara mı denir lan? gören de harbici yara enfekte olacak falan sanacak... bildiğin açık yara ile girmemek lazım ama seninki saçma sapan bişi suhfdhasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 havuz temizz oldugu surece bisi olmaz, tam tersi denize 6 aydan once girme ama temiz bir havuza 6. haftadan sonra rahatlikla girebilirsin demislerdi bana ameliyat sonrasi. tabi "temiz" olucak, 3 yildiz boktan otellerin kalabalik kucuk havuzu mikrop kayniyordur, buna kiyasla havuz bolgesine girmeden zorla otomatik dusun icinden geciren ve ayaklari antiseptige batiran, bonesiz yuzdurmeyen askeri havuzlar var :P sabah buram buram klor kokar hani senelerce klor alerjisinden cektim bu yuzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Deadened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Laurelin said: havuz temizz oldugu surece bisi olmaz, tam tersi denize 6 aydan once girme ama temiz bir havuza 6. haftadan sonra rahatlikla girebilirsin demislerdi bana ameliyat sonrasi. tabi "temiz" olucak, 3 yildiz boktan otellerin kalabalik kucuk havuzu mikrop kayniyordur, buna kiyasla havuz bolgesine girmeden zorla otomatik dusun icinden geciren ve ayaklari antiseptige batiran, bonesiz yuzdurmeyen askeri havuzlar var :P sabah buram buram klor kokar hani senelerce klor alerjisinden cektim bu yuzden :D hangi havuzmus o denizden daha temiz? tayland'da mı soylediler bunu bi de? askeri havuz hadi neyse de otelin yıldızına gore havuz temizligi yalan, uyarayım. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 aids olursun abi yapma öyle şey Sarılık olursun En kötü iltahap kapar sonra oklava yutmuş gibi dolaşırsın girme havuza otur evinde oyununu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ebola olur götünden kanarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Yara ile havuza girmek http://pic.pimg.tw/demona/1334682640-2956414831.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kanama olan bölgeye tampon yap, tampon http://www.uzmantv.com/tampon-kullanmanin-riskleri-var-mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Bu kotu espiriyi ben yapacaktim , usenmistim Baggio said: Yara ile havuza girmek http://pic.pimg.tw/demona/1334682640-2956414831.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar