Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yara ile havuza girmek

fenn

Öne çıkan mesajlar

1-2 saat önce jilet ile koltukaltı kıllarını keserken az kanattım ( toplu iğne sokmuş gibi, kesik falan yok) Şimdi arkadaşa söz verdim havuza gideceğiz, umumi havuzda bi sakatlık, hastalık kaparmıyım ki mikrop falan vs vs

Vazelin falan süreyim dedim veya derdimi seveyim butonuna mı basayım
Sosyal ağlarda paylaş

havuz temizz oldugu surece bisi olmaz, tam tersi denize 6 aydan once girme ama temiz bir havuza 6. haftadan sonra rahatlikla girebilirsin demislerdi bana ameliyat sonrasi.

tabi "temiz" olucak, 3 yildiz boktan otellerin kalabalik kucuk havuzu mikrop kayniyordur, buna kiyasla havuz bolgesine girmeden zorla otomatik dusun icinden geciren ve ayaklari antiseptige batiran, bonesiz yuzdurmeyen askeri havuzlar var :P sabah buram buram klor kokar hani senelerce klor alerjisinden cektim bu yuzden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

havuz temizz oldugu surece bisi olmaz, tam tersi denize 6 aydan once girme ama temiz bir havuza 6. haftadan sonra rahatlikla girebilirsin demislerdi bana ameliyat sonrasi.

tabi "temiz" olucak, 3 yildiz boktan otellerin kalabalik kucuk havuzu mikrop kayniyordur, buna kiyasla havuz bolgesine girmeden zorla otomatik dusun icinden geciren ve ayaklari antiseptige batiran, bonesiz yuzdurmeyen askeri havuzlar var :P sabah buram buram klor kokar hani senelerce klor alerjisinden cektim bu yuzden :D

hangi havuzmus o denizden daha temiz? tayland'da mı soylediler bunu bi de? askeri havuz hadi neyse de otelin yıldızına gore havuz temizligi yalan, uyarayım.

typo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...