sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ha=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lan engellemişler yine twitter'ı la bu twitter size naaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bende engelli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 dns ve vpn ile giriliyor. ikisinden biri açıktır sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Arada gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 DarKRideR said: dns ve vpn ile giriliyor. ikisinden biri açıktır sen de ttnet, ne dns ne vpn açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 URL'leri engellenen veya kısa bir süre içerisinde engellenecek olan internet siteleri ise şöyle: Twitter.com Facebook.com YouTube.com Sarizeybek.com Evrensel.net Cumhuriyet.com.tr Yenisafak.com.tr Aydinlikgazete.com.tr Dursunalierzincanli.web.tv Hurriyet.com.tr Sondakika.com YonHaber.com Diken.com.tr Etha.com.tr Haberturk.com Aktifhaber.com Haberler.com Timeturk.com Imctv.com.tr GazeteLobisi.com Haber7.com Internethaber.com Sanliurfa.com.tr Cnnturk.com Subuohaber.com Ajans23.com Hakimiyet.com Ihlassondakika.com Beyazgazete.com Haberduyum.com Resimgorsel.com YemekProgramları.com İzleneo.net Rotahaber.com Ajanstvhaber.com Medya365.com Yeniulke.net Canlihaber.com Addhaber.com IstanbulTimes.com.tr Birhaberoku.com http://marketingturkiye.com.tr/haber/twitterdan-sonra-facebook-ve-youtubea-da-erisim-engellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Anhora said: YemekProgramları.com Hepsi tamam da bunların suçu ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Domain yemek programları ama sitede yemekten gayrı her şey var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 32 kişinin hayatını kaybettiği Suruç saldırısına dair görüntülere yer verdiği gerekçesiyle yayın yasağı getirilen Twitter, söz konusu görüntüleri silmesinin ardından yeniden erişime açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bi tarafımla güleyim diyorum ama, gülecek bi tarafım kalmadı. Engellemeye ne gerek var, ütopik cezalar kes, hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışla parayı. Kötü mü olur ? Polisler egzos peşinde koşmaya alışık, azıcık da internet sitelerinin peşinde koşsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Twitter'da timeline güncellenmiyor 2 saattir ama mesela tweetdeck güncelleniyor, birisinin sayfasına girince de görüyorum son tweet'lerini ama Home sabit. Sizde de öyle mi? google dns kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 twitter kullanmıyorumda facebook bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Facebook uçtu bende giremiyorum 1 saattir falan. Youtubeta da videolar açılmıyor. Flash patladı dedim hiçbir browserda verim alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 mk herifleri kim bilir nelerş ceviriliyorsa interneti de kapamış feys twitter yutub google gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ne dns ne vpn açık şuan her bir şeye sorunsuz giriyorum? bir yavaşlık vs. de yok. en ufak şeyden işkillenmeyin aga hemen sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 herifler kapattı herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 haha heriflerş sendika.org u da kapadı nabıyo bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 aha google bile gitti. daha doğrusuz proxysiz neredeyse hiç biri nternet sitesine giremiyorum. benzer problemi yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 faaceebok youtube twitter baya yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 twitter düzeldi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bu twitter'da twitlerin hemen altinda ceviri yap diye bir seh cikiyor orada ki ceviri kaynagini degistiremiyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 değişmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar