barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sabonis said: 27 inch 1080p 32 inch 1440p gayet makul. ne kadar uzaktan baktığınıza göre değişir ki, zaten 27 inch'e temiz 1 metreden falan bakmanız lazım. o noktada da ppi falan hak getire. Oha 1 metreden oyun mu oynanır. Oldu olacak diğer odaya koyalım. QQ 30-40cm işte. 1m bile 27" için az olabilir bu arada. 23-24" 60cm'den optimum 1080p veriyor. 27" 2m uzaklıktan optimum 1080p gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 2 feet falan benim mesafem o zaman 24" en mantıklısıymış enteresan yani hiç bilmiyordum ona göre bakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 toggie said: tv'lerde nasıl cozuluyor bu durum? Bu güzel soru aslında. yine mesafe en önemli faktör ama aslında çok uzaktan izlemesek de TV'lerde görüntü rahatsız etmeyebiliyor. Bunu da belki TV'de resmi işledikleri software ile filan çözüyorlardır. Emin olamadım. Yoksa bildiğin 5-6m'den izlememiz gerekli çoğu TV'yi optimum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bingildak said: 2 feet falan benim mesafem o zaman 24" en mantıklısıymış enteresan yani hiç bilmiyordum ona göre bakayım bari Ya sen gene istediğini al. Gözlerimiz zaten mükemmel görmüyordur çoğumuzun. Ben 2 monitor alacağım batacak param olduğunda. 1 tanesi 23-24" diğeri 27" filmler için. Gerektiğined 20fps'de oyun oynayan, %80 packet loss ile MMO oynayan bir nesil buna takılmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ben bir 32" bir de 19" monitör kullanıyorum. alabildiğiniz kadar büyük alın. tatava yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Amazondan nasıl alıyorsunuz ? Gümrüğe takılmıyor mu sınır yok mu 80 euro muydu ne üstü takılıyor gümrüğe ? Amazonun farkı mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 vergisini verip alıyorsun, amazon başta kesiyor zaten vergi ücretini, vergilendirilmezse geri yatırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Benim çalışma masamda 15" laptop ve 32" TV var. İkisi de 1080p. 32" 1080p rahatsız ediyor, pixel'leri görüyorsun. Oyun oynarken de belli oranda yakın olmayı severim ekrana ve monitöre. 32"'te olamıyorsun istediğin kadar. 15" laptopta acaip küçük haliyle ama pixel küçüklüğünden ötürü acaip net. 24" tam sweet spot bence. Birde olay G-Sync ve Freesync'te artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Vergisini nasıl yatırıyorsun gümrükte takılıyor gümrüğe gidiyorsun vergisinide verip ürünü mü alıyorsun biraz daha açar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 amazon ürünü alırken kesiyor, sen hiçbirşey yapmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 amazon eğer 100 dolar üstüyse senden fazladan vergi tutarı kadar kesinti yapıyo checkout'ta. eğer gümrüğe takılırsa işlemleri amazon hallediyo ve evine geliyo kargo. eğer gümrüklenmezsede kestiği parayı geri yatırıyo hesabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hololens gelicek, monitor derdi bitecek gencler. 800 dolara (ins) alicaniz bi hololens, cakicaniz 6-8 sanal monitor, her biri 30", tek derdiniz boyun tutulmasi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 İlk jenerasyon ile olmayacak o zevkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Istiyorum olcak. Yakarim valla micros~1'u. Aylardir monitor almadim onu bekliyorum. edit : ha mac kullanicisi olunca nolcak, nasi patlicam onu bilmiyorum tabi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bingildak said: barbu said: natural boyut 1080p için 23"-24". 27" çok büyük. 1440p için ise 27" diye biliyorum. kaynak varsa paylaşsana ben bilmiyordum böyle bir algı olduğunu. gayet yıllardır 27" 1080p kullanıyorum asdasd Ben de kullanıyorum bir süredir gayet memnunum. Oyunları da 1440p aciyorum 1080e scale ederek gayet cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar