Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha 700 ha 720 nolcek 31 ağustos'u görmiycek mainin üstündekiler zaten

geri kalanlara da zaten altlara vakit bulamayacağımız için çok dokunamıycaz

eventleri yapıyrorum karakterleri kasıyorum ama kafada hep düşünceler :/
Mesaj tarihi:
Ben 100liyim, sonra 110'a geçişte fullensin diye yapıyorum. 110 gelince ilk hafta "oo super karaktermiş" "oha akıyor bu sınıf" mesajlarını görünce değiştirebilirim maini :) 3 4 ay sonra da belki alt gerekir, 10lvl kasarız :)
Mesaj tarihi:
Cikio

Ben butun altlari fullemeye calisiyorum cunki cata raidlericsololiyip sub cikaricak onlar bana :3 ne kadar su inflated gearinstacklersem o kadar iyi, artifacti 2 questle alirim mis gibi olur hepsi o yuzden weapon kasmiom misal
Mesaj tarihi:
tunch said:

büyük ihtimalle ilk content patchle beraber alt ve offspec kasma buffı gelir zaten artifactlere orası kesin

Şu var zaten artifact knowledge ile sorun olmuyor. Aldığın artifact power katlanarak artıyor. Main silahı fullediğin vakit ilk gün falan ilk golden traiti açarsın off specinde.
Mesaj tarihi:
şu anda zaten yapacak daha iyi birşey var mı :) bütün altları 100 lüyorum, şahsen kafama esse tekrar dreanor vs yapmam gibi geliyor.

Bu arada bir sonraki stage a geçiyoruz bu hafta sanırım, çarşamba patchden sonra mı gelecek acaba. Dalaran geliyor :D

Wrynn

Alliance ın yeni lideri magni herhalde bu yeni stage de canlanıyormuş tekrardan :)

Mesaj tarihi:
Feci iğrenç görünüyor avatar be ona taktım ben.

bu ne ya

https://hydra-media.cursecdn.com/wow.gamepedia.com/thumb/3/36/Magni_Legion.jpg/400px-Magni_Legion.jpg?version=5f70b626faf1e299348acfb626180d9e
Mesaj tarihi:
Darksun said:

şu anda zaten yapacak daha iyi birşey var mı :) bütün altları 100 lüyorum, şahsen kafama esse tekrar dreanor vs yapmam gibi geliyor.

Bu arada bir sonraki stage a geçiyoruz bu hafta sanırım, çarşamba patchden sonra mı gelecek acaba. Dalaran geliyor :D

Wrynn

Alliance ın yeni lideri magni herhalde bu yeni stage de canlanıyormuş tekrardan :)

dalaran geldi aslında, karazhan'ın tepesinde bikaç gündür
ama işte pek bi olayı yok, gezip görmelik sadece
  • Yeni Oluştur...