Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ya benim oyun yine tepeden çekime geçti kafayı yiyeceğim düzelmiyor ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bu hotfix updateinin linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 lvl 100 olanlarla seti tamamlayayım diye açmıştım. Yazık oldu :) mmo champde yazıyor. Birde ben kendimde aldım warforged çıkıyor yani. ilvl 710-720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ha 700 ha 720 nolcek 31 ağustos'u görmiycek mainin üstündekiler zaten geri kalanlara da zaten altlara vakit bulamayacağımız için çok dokunamıycaz eventleri yapıyrorum karakterleri kasıyorum ama kafada hep düşünceler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ben 100liyim, sonra 110'a geçişte fullensin diye yapıyorum. 110 gelince ilk hafta "oo super karaktermiş" "oha akıyor bu sınıf" mesajlarını görünce değiştirebilirim maini :) 3 4 ay sonra da belki alt gerekir, 10lvl kasarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 büyük ihtimalle ilk content patchle beraber alt ve offspec kasma buffı gelir zaten artifactlere orası kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 710 çıktı ya bana, 720 de çıkıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Cikio Ben butun altlari fullemeye calisiyorum cunki cata raidlericsololiyip sub cikaricak onlar bana :3 ne kadar su inflated gearinstacklersem o kadar iyi, artifacti 2 questle alirim mis gibi olur hepsi o yuzden weapon kasmiom misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 tunch said: büyük ihtimalle ilk content patchle beraber alt ve offspec kasma buffı gelir zaten artifactlere orası kesin Şu var zaten artifact knowledge ile sorun olmuyor. Aldığın artifact power katlanarak artıyor. Main silahı fullediğin vakit ilk gün falan ilk golden traiti açarsın off specinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 şu anda zaten yapacak daha iyi birşey var mı :) bütün altları 100 lüyorum, şahsen kafama esse tekrar dreanor vs yapmam gibi geliyor. Bu arada bir sonraki stage a geçiyoruz bu hafta sanırım, çarşamba patchden sonra mı gelecek acaba. Dalaran geliyor :D Wrynn Alliance ın yeni lideri magni herhalde bu yeni stage de canlanıyormuş tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Değil, bebe olacak. Başta liderlik edip milleti kontrol etmekte zorlanacak falan fıstık. Çizgiromanda anlatıldı, magninin başka işleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Magni Magni direk azeroth un kendiyle konuşuyorum diyor ya :D Ama geri dönse direk alır :) Birde bir zahmet yeni avatar yapsınlar ne dandik görünüyor insan utanır be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Magni format c: atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 şu exp tüm liderlik mevzuları fail gidiyor resmen, tat alacak adam kalmadı. bi saurfang coşarsa işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Bu legendary silah hedelerinde fire mage ve DK questlerinde lich king ile muhattap oluyorlarmış, bu questlerin hepsini yapmak farz ya, altlar o yönden zevkli olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Magni kalimdora kaciyor ne alliance lideri, kirik testi sayilari dagitiyordu en son muridleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Ahah azerothla senli benli olmuş cüceye kaçıyor falan demiş. Maiev2 bu da, lilidanla 10bin yıllık karşılıksız aşk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 yahu gidin loreunuzu aşağıdaki konuda konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Feci iğrenç görünüyor avatar be ona taktım ben. bu ne ya https://hydra-media.cursecdn.com/wow.gamepedia.com/thumb/3/36/Magni_Legion.jpg/400px-Magni_Legion.jpg?version=5f70b626faf1e299348acfb626180d9e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 bu avatar değil yahu diamond a döndüğü hali değil mi https://hydra-media.cursecdn.com/wow.gamepedia.com/2/2e/The_Shattering_-_Magni_Bronzebeard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 o değilde kessek ne loot çıkar ha o vücuttan, bozdur bozdur harca diamond dwarven dildo mon 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Tavuk kesip içinden kılıç lootladığımız oyunda baya iyimser bi beklenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Darksun said: şu anda zaten yapacak daha iyi birşey var mı :) bütün altları 100 lüyorum, şahsen kafama esse tekrar dreanor vs yapmam gibi geliyor. Bu arada bir sonraki stage a geçiyoruz bu hafta sanırım, çarşamba patchden sonra mı gelecek acaba. Dalaran geliyor :D Wrynn Alliance ın yeni lideri magni herhalde bu yeni stage de canlanıyormuş tekrardan :) dalaran geldi aslında, karazhan'ın tepesinde bikaç gündür ama işte pek bi olayı yok, gezip görmelik sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 yarın dalaran a quest verecek işte büyük ihtimalle. Khadgar la gezeceğiz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Ya şu Khadgar'a gıcık oluyorum. Kır saçlı Ibrahim Erkal'a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar