Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

class seçimi konusu yedi bitirdi ya beni.

istediğim çoğu şey bir araya geliyor ama tam istediğim olmuyor bir türlü.

lock - demon baya unique olmuş. artifact, class hall, exp'ın loreuna uyumu, humanların çok güzel uyması, gameplay falan her şey şahane fakat diğer specler çok kötü. aff-dest a hiç özen gösterilmemiş. demonu biraz bozsalar göt gibi ortada kalırsın.

monk gameplay olarak mastery sayesinde en güzel melee seçeneklerden birini sunuyor fakat fist weapons :( + class hall içleri parçalayan cinsten. baya sevmiyorum tekme yumruk olayını. şunu dual wield swordla falan yapsa akardı ki ne akardı. sinerjisi çok güzel mastery ile.

dk çok güzel ama hantal hissettiriyor. roguedan sonra bir garibime gitti. rotasyonu falan eğlenceli ama ısınamadım. aynı tatmini vermiyor sanki.

priest için disc ve shadow baya güzel görünüyor fakat ne zaman priest mainlesem 1 ayda bırakıyorum asdasd. en son vanilla da oynayabildim priest sıkılmadan.

shaman overall çok iyi fakat yine ısınamadığım classlardan. enhancement akıyor ama vuruş hissi yok gibi böyle bir garip animasyondan mıdır nedir anlamadım. healerı utility olarak en iyi healer sanırım şu an ama yıllarca oynamanın verdiği bir baygınlık var spell effectler falan yıllardır olduğu gibi sanki 2008 de hiçbir şey değişmemiş gibi.

bi yandan şu an mage yok kasılı, felaket göz kırpıyor. speclerin hepsi pammuk gibi olmuş. artifactler güzel, rotasyonlar güzel, görsellik güzel.

NABSAM BİLEMEDİM
Sosyal ağlarda paylaş

şu anki dpsleri kimsenin ciddiye aldığını düşünmüyorum zaten yeni 110 olmus birisinin dps verileri bile yersiz, artifacti de fullemek gerekli sağlam randıman alabilmek için. 6 aydır falan legion deniyorum ciddi bir tunning olması gerektiği kanısındayım ama blizzin salladığı yok. Pre-patch verilerine göre class seçimi yapmayn kesinlikle. keşke blizz pre patch te class trinketleri ve son tier bonuslarını iptal etseydi daha sağlıklı karar verirdi insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane 100 karakterim vardı, 4 tanede 90 larda vardı, 2 si invasionlar sağolsun 98 oldu, diğer 2 si 96 ya geldi, birde 85 vardı onuda 90 yaptım. Tek yaptığım wind rider a bindirip alt tab yapmak :p gidip ölsede dert değil ehaueh.

Arka planda world of warships oynadım :D bu hafta tüm karakterler 100 olup full geared olur , demonlar sağolsun :)

Yanlız dikkat ediyorumda bayağı yavaşlama var, milletin çoğu gelip bizim gibi durduğu için moblar hızlı ölmüyor. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...