Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Dreanor'a kadar dungeon + invasiondan iyisi yok. Dreanor'da ise quest, yakaladığında invasion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 class seçimi konusu yedi bitirdi ya beni. istediğim çoğu şey bir araya geliyor ama tam istediğim olmuyor bir türlü. lock - demon baya unique olmuş. artifact, class hall, exp'ın loreuna uyumu, humanların çok güzel uyması, gameplay falan her şey şahane fakat diğer specler çok kötü. aff-dest a hiç özen gösterilmemiş. demonu biraz bozsalar göt gibi ortada kalırsın. monk gameplay olarak mastery sayesinde en güzel melee seçeneklerden birini sunuyor fakat fist weapons :( + class hall içleri parçalayan cinsten. baya sevmiyorum tekme yumruk olayını. şunu dual wield swordla falan yapsa akardı ki ne akardı. sinerjisi çok güzel mastery ile. dk çok güzel ama hantal hissettiriyor. roguedan sonra bir garibime gitti. rotasyonu falan eğlenceli ama ısınamadım. aynı tatmini vermiyor sanki. priest için disc ve shadow baya güzel görünüyor fakat ne zaman priest mainlesem 1 ayda bırakıyorum asdasd. en son vanilla da oynayabildim priest sıkılmadan. shaman overall çok iyi fakat yine ısınamadığım classlardan. enhancement akıyor ama vuruş hissi yok gibi böyle bir garip animasyondan mıdır nedir anlamadım. healerı utility olarak en iyi healer sanırım şu an ama yıllarca oynamanın verdiği bir baygınlık var spell effectler falan yıllardır olduğu gibi sanki 2008 de hiçbir şey değişmemiş gibi. bi yandan şu an mage yok kasılı, felaket göz kırpıyor. speclerin hepsi pammuk gibi olmuş. artifactler güzel, rotasyonlar güzel, görsellik güzel. NABSAM BİLEMEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Bir kaç mage izledim ptr raidlerde. BAM GÜM vuruyor hepsi. Ben de acaba kassam mı beleş 100 lvl ile diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben lock ile girip boostu mage e saklayacağım gibi. ranged deepsten bayıp melee e geçmek istersem diye de monk u yan cepte bekletirim diye kasıyorum invasion zart zurt. mistweaver en çok oynamak istediğim healer, baya keyifli shaman kadar utility kalmamış olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bingildak said: vuruş hissi Warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 warrior fury dışında baya dedklas. paladin gibi holy dışında o da dedklas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 arms focused rage buildi vardı mikemmel ama ortalama 90-100 apm istiyordu build ciddi dps yapabilmek için ona rağmen gitti blizz nerfledi buildi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 şu anki dpsin önemi yok 110 olunca bakacaz artık şu anki talentlar falan 110'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Raid tanklamicaksan, warrior fury de olmeyecegine gore diger specler dedklas olsa ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 şu anki dpsleri kimsenin ciddiye aldığını düşünmüyorum zaten yeni 110 olmus birisinin dps verileri bile yersiz, artifacti de fullemek gerekli sağlam randıman alabilmek için. 6 aydır falan legion deniyorum ciddi bir tunning olması gerektiği kanısındayım ama blizzin salladığı yok. Pre-patch verilerine göre class seçimi yapmayn kesinlikle. keşke blizz pre patch te class trinketleri ve son tier bonuslarını iptal etseydi daha sağlıklı karar verirdi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Class trinket leri epey nerf yedi, elemental shamaninki direk açık ara 1 numarayken şimdi ondan iyi 3 tane trinket var. Her classa o ayarı çekmediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 mardox said: warrior fury de olmeyecegine blizzard oyunları mı oynuyorsunuz siz yoksa başka oyundan mı konuşuyoruz. blizz oyununda her spec tek patch ile ölebilir. gerek rakamsal olarak, gerek gameplay olarak. ondan tek specten kaçının diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bu dalaranı niye taşıyıp duruyolar? yandaşlara peşkeş mi çekiyorlar ihalesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ağaoğlu mydalaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben olsam her hafta baska yere gotururum. az bile tasiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 4 tane 100 karakterim vardı, 4 tanede 90 larda vardı, 2 si invasionlar sağolsun 98 oldu, diğer 2 si 96 ya geldi, birde 85 vardı onuda 90 yaptım. Tek yaptığım wind rider a bindirip alt tab yapmak :p gidip ölsede dert değil ehaueh. Arka planda world of warships oynadım :D bu hafta tüm karakterler 100 olup full geared olur , demonlar sağolsun :) Yanlız dikkat ediyorumda bayağı yavaşlama var, milletin çoğu gelip bizim gibi durduğu için moblar hızlı ölmüyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 aynen 5 kat uzun falan sürüyor artık asdhuasd herkes havada world of warships oynuyor *cough**cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Düşmanı torpidolamak varken kim allahın kazma demonları ile uğraşır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben de 5 6 karakter kasıyorum invasionlarla. Shaman, pala, mage, warlock. Warrior, Druid item gear için takılıyorum. Hunter'la devam ederim diyodum ama Mage sanırım şu an fena akışta ya onu seçicem gibi, hem farm hem dps, sıra bekleriz ama napalım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ya bu human olmanın pvpde bir manası kalacak mı legionla beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 wow oynayanlar discord da nerde takılıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 World of Memecraft..de per uğrayan yok, Gangren le akşamları ordayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 işte bir tek siz ikiniz oluyorsunuz ama oynayana bakıyorum 1 raid çıkar çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ben 10 gündür yazlıktaydim bugün dönüyorum. 7/24 wow oynamaya devam :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 loreline özelden puşladım, sonuçta o dünya düzdür dese inanacak kapasitede saygımız var, guild kursun müridi olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar