kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 axedice said: DK ilk çıktığında self healla falan 5DK dungeon dönüyordu, normal şimdi de öyle olması. Monk bile ilk çıktığında heryer monktu. Ha rogueun dandik olması apayrı bi sorun. Bu arada it was a dreadlord geyiğini SI:7 için kullanmışlar bu xpac, matthias shaw gg sanırım. Bu durumda Genn dreadlord olmayacak. Yine de nathanosu öldürür ve slyvanasla birbirlerine girerlerse ordan bi karakter gelişimi görebiliriz yeni warchifiyemize. cogu spoiler patates cıkıo ztn varianida xavius oldurcekti ona bakarsan spoilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Doğrudur, düzelecektir ama oyuna 2 önce başladım. Classic'de bıraktığım Rogue ile oynamak istiyorum. Şimdi Blizzard'ın aptal kararı yüzünden 1 ay bekle oyun anca kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 DH hoşuma gitti de bi boşluk var anlam veremedim. Herkes main'e döner bence de Monk veya DK gibi uzun soluklu olmaz ya. Animasyonlar vs. harika olmuş ama sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Laurelin said: Ya dk dan ders almislar baya, dh 110 da oyle kirik degil ustune dk nin aksine failproof degil Release de sahane oldu, 3 haftada millet alicak gazini sonra maine donucek, direk 60 da dk ile outland cilesi cekiyorsun ki release de outland dk land idi DK dan ders aldilarsa ayni sistem devam eder. Kirik olmamasi mumkun degil yeni classin. 13 yasindaki cocuklar girsin oynasin SEYTAN AVCISI OLDUM EXORCIST OLDUM diye gezsinler diye 3 tusla dunyayi yok edebilecek seviyede tutarlar. dpsi diger dpslerden iyi, tanki diger tanklardan iyi, talent verilmemis hali healerlardan iyi olcak ki oynasin cocuklar. 3 ay sonra fix gelir, DH 3 tusla GODLIKE seviyesinden 6 tusla GODLIKE seviyesine cekilir. sonra eski yontem sirayla teker teker bir class tepeye, bir class dipsiz kuyuya seklinde devam eder patchlerle. ama 6 aya yakin DH godlike kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 @Marty godlike bi durum yok ki ortada, zaten şu an 3 tuş olmayan kaç class kaldı bilmiyorum, hepsinin ability sayısı azaldı. ayrıca yer gök DH olmasından daha normal bi durum yok şu an, aylardır yeni content yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bence de iyi oldu ya, 2 3 hafta DH gazı gider, exp başnda heryer DH olacağına gerçekten oynayacaklar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 prepurchase 100lv boost kalktımı artık acıl cvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bari DH getiriyorsun. Adamlar level felan kassınlar böyle ilk günden level 100 hani birşey yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Keşke warden koysalardı şu oyuna ya :< Xena gibi lililili diye chakram atamadan ölcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Marty said: Laurelin said: Ya dk dan ders almislar baya, dh 110 da oyle kirik degil ustune dk nin aksine failproof degil Release de sahane oldu, 3 haftada millet alicak gazini sonra maine donucek, direk 60 da dk ile outland cilesi cekiyorsun ki release de outland dk land idi DK dan ders aldilarsa ayni sistem devam eder. Kirik olmamasi mumkun degil yeni classin. 13 yasindaki cocuklar girsin oynasin SEYTAN AVCISI OLDUM EXORCIST OLDUM diye gezsinler diye 3 tusla dunyayi yok edebilecek seviyede tutarlar. dpsi diger dpslerden iyi, tanki diger tanklardan iyi, talent verilmemis hali healerlardan iyi olcak ki oynasin cocuklar. 3 ay sonra fix gelir, DH 3 tusla GODLIKE seviyesinden 6 tusla GODLIKE seviyesine cekilir. sonra eski yontem sirayla teker teker bir class tepeye, bir class dipsiz kuyuya seklinde devam eder patchlerle. ama 6 aya yakin DH godlike kalir. Yav hehe :) Blizzard kalici oyuncuya oyniyor artik, monkta yeni class misal ama oyunda en az oynanan class su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 DH'ya gelen Spectral Sight nedir yahu. Rogue'yi bitirdi şuan. 30sn cd var. Şuan battlegroundda 20 tane DH var birisinden kaçsan diğerine yakalanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 sene 2016 hala rogue oyniyorsaniz sizin sucunuz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Benim zamanımda rogue neydi ya pii Naptılar ki şimdi rogue kötü oldu. Ya bi kere rogue gibi bi klasın kötü olmaya hakkı yok ayıptır. Gerçi anlıyorum 3 tuşla oynanıyor dediğinize göre rogue'un apm stil oyunu uyum sağlamıyordur. Hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Rogue yok unutmuş blizzard :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Laurelin said: monkta yeni class misal ama oyunda en az oynanan class su anda O biraz da MOP başında level 1'den başlamaları yüzündendi sanki. Yeni expansionla aynı anda level 1 karakter açmak gibi bi saçmalık yaptılar. Yapsalardı şimdiki gibi demon hunterları önceden açma gibi bişey şu anda daha fazla monk görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 zerre alakasi yok :D monk gayet bayik bir classti, millet deli gibi kasti birakti DH nin guzel alt olmasinin sebebi iste beles lvl100 geliyor profession ve raid solo filan icin onun disinda dk gibi olmicak butun mt ler dk reroll zorunda kaldiydi lich kingde oyle birsey olmaz bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ww monk zevkli aslında. Solo takılmak icin süper bir class. Ama heal ve tank olarak cidden cok bayikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Laurelin said: monk gayet bayik bir classti, millet deli gibi kasti birakti WW monk uzun süredir gelmiş en zor dps classıydı. Ki Legion'da bile hala en fazla ablitysi olan class galiba. tank ve healerına alışamadım sadece ben, ama onun dışında en fazla efor sarfettiren ve karşılığını veren class ww monktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 WW'e laf yok la, 2 pakettir beni o oyalıyor cidden oyundan tekrar zevk almamı sağladı sdafsda WoD'un son kısımlarında healera geçtim ama harbi bayıktı. Ama WW aşırı zevkliydi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 samaella said: Önce trion sonra varian... ikisinin de bağıra bağıra ölmeleri çok acı blizz çok gore yaptı son varian videosunu. Şaşırttı. abi varian nasıl gitti öyle hakkaten aboovv hep grrm özentiliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Kimi seçtiniz DH questinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Bir yanım Altruis diyor. Ama sonra boş konuşan korkak ibişin biri mi acaba diyorum. Bir de beni de satar filan. Sonra Kayn diyorum ama o da sinirli tipin biri. Bir de illidan filan gelince satacaktır beni hemen. :( NAPTINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ben kayn I seçtim. Poola bak diyor seçerken yardım eder diyor çok alakasız bir cinematic gösteriyor. Ayar oldum. 10 dk önce quest yapıyordun evt de yani unuttum belki? Sgdhahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar