Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

DK ilk çıktığında self healla falan 5DK dungeon dönüyordu, normal şimdi de öyle olması. Monk bile ilk çıktığında heryer monktu. Ha rogueun dandik olması apayrı bi sorun.

Bu arada it was a dreadlord geyiğini SI:7 için kullanmışlar bu xpac, matthias shaw gg sanırım. Bu durumda Genn dreadlord olmayacak. Yine de nathanosu öldürür ve slyvanasla birbirlerine girerlerse ordan bi karakter gelişimi görebiliriz yeni warchifiyemize.

cogu spoiler patates cıkıo ztn varianida xavius oldurcekti ona bakarsan spoilere
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Ya dk dan ders almislar baya, dh 110 da oyle kirik degil ustune dk nin aksine failproof degil

Release de sahane oldu, 3 haftada millet alicak gazini sonra maine donucek, direk 60 da dk ile outland cilesi cekiyorsun ki release de outland dk land idi

DK dan ders aldilarsa ayni sistem devam eder.
Kirik olmamasi mumkun degil yeni classin.
13 yasindaki cocuklar girsin oynasin SEYTAN AVCISI OLDUM EXORCIST OLDUM diye gezsinler diye 3 tusla dunyayi yok edebilecek seviyede tutarlar.
dpsi diger dpslerden iyi, tanki diger tanklardan iyi, talent verilmemis hali healerlardan iyi olcak ki oynasin cocuklar.

3 ay sonra fix gelir, DH 3 tusla GODLIKE seviyesinden 6 tusla GODLIKE seviyesine cekilir. sonra eski yontem sirayla teker teker bir class tepeye, bir class dipsiz kuyuya seklinde devam eder patchlerle. ama 6 aya yakin DH godlike kalir.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Laurelin said:

Ya dk dan ders almislar baya, dh 110 da oyle kirik degil ustune dk nin aksine failproof degil

Release de sahane oldu, 3 haftada millet alicak gazini sonra maine donucek, direk 60 da dk ile outland cilesi cekiyorsun ki release de outland dk land idi

DK dan ders aldilarsa ayni sistem devam eder.
Kirik olmamasi mumkun degil yeni classin.
13 yasindaki cocuklar girsin oynasin SEYTAN AVCISI OLDUM EXORCIST OLDUM diye gezsinler diye 3 tusla dunyayi yok edebilecek seviyede tutarlar.
dpsi diger dpslerden iyi, tanki diger tanklardan iyi, talent verilmemis hali healerlardan iyi olcak ki oynasin cocuklar.

3 ay sonra fix gelir, DH 3 tusla GODLIKE seviyesinden 6 tusla GODLIKE seviyesine cekilir. sonra eski yontem sirayla teker teker bir class tepeye, bir class dipsiz kuyuya seklinde devam eder patchlerle. ama 6 aya yakin DH godlike kalir.

Yav hehe :)

Blizzard kalici oyuncuya oyniyor artik, monkta yeni class misal ama oyunda en az oynanan class su anda
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

monkta yeni class misal ama oyunda en az oynanan class su anda

O biraz da MOP başında level 1'den başlamaları yüzündendi sanki. Yeni expansionla aynı anda level 1 karakter açmak gibi bi saçmalık yaptılar. Yapsalardı şimdiki gibi demon hunterları önceden açma gibi bişey şu anda daha fazla monk görürdük.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

monk gayet bayik bir classti, millet deli gibi kasti birakti

WW monk uzun süredir gelmiş en zor dps classıydı. Ki Legion'da bile hala en fazla ablitysi olan class galiba. tank ve healerına alışamadım sadece ben, ama onun dışında en fazla efor sarfettiren ve karşılığını veren class ww monktu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...