Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yekeyeke said: inanılmaz bir paladin haterlığı var şu an Laurelin'de o nedenle açmamak lazım sanırım, açarsak serverda bulup küfür edecekmiş gibi hissediyorum :D. Sanırım mage ile warrior arasında kaldım, hayırlısı artık, warriorun tank opsiyonu da güzel olabilir leveling ve guild bulmada.. Paladin haterligi yok be hala mainim paladin, en sevdigim class oyundaki bide. Sadece su hali les otesi onu soyliyorum yoksa acin oynayin bayicaksiniz cok net Paladinin yaptigi her isi daha iyi yapan classlar var ve oynanislari cok zevkli paladine kiyasla. Prot warrior misal askin tanimi olabilir su an bence ki patch oncesi nefret ediyordum ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 rog deneyen oldu mu? mainim ama bakmadım daha fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Bende de Mage haterligi var ama takan yok sanırım :D Warrior tank şu aralar bildiğin allah, hep de öyleydi. Hiç kötü olmadı Warrior tank. You can never go wrong with warrior tank. mage herzaman top dpsti yine olucak haterliga hic gerek yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: rog deneyen oldu mu? mainim ama bakmadım daha fdsfs gnome rogue'umla outlaw denedim çoook eğlenceli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: warrior tank ın gnome u makbuldür, bunu da belirtmeden geçmeyelim. /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Yahu dpsine laf mı ettim hepiniz aynı argümanla geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 serjuhan said: DRaGoN_SLaYeR said: warrior tank ın gnome u makbuldür, bunu da belirtmeden geçmeyelim. /kiss /salute :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Saeros said: DRaGoN_SLaYeR said: rog deneyen oldu mu? mainim ama bakmadım daha fdsfs gnome rogue'umla outlaw denedim çoook eğlenceli geldi sprint atınca ayakların yerden kesilmesi? Anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Yahu dpsine laf mı ettim hepiniz aynı argümanla geliyorsunuz. it is balanced around lvl110 blizzard will balance it artifacts will fix it eskiden birde resilience will fix it vardi, onun yerini artifact aldi iste asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 only allah can fix me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Eskiden bide ilk is hit caplemek falan oluyodu. Gear dusuyo hit capi bozuyo diye takamiyoduk falan. Simdi ki sistem bence daha iyi. Ilk ugrasilcak seyin hit ve avoidance caplemek olduguna bakarsak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 dert ettigin seye bak mister robot var o soyluo ztn::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bu expansion class geldiğine göre bir dahaki expansion race gelir herhalde. Anca wod da geçirtirelim ehi ehi dediler oyun çıktıktan 1-2 ay sonra gördüler :) Eski raceleri yeniden yaptık o yüzden ne class ne race var olmuyor işte, bu expansion daha uzun patch olacakmış birde, ama hep bunu söyleyip sonra 1-1,5 sene contentsiz devam ettiriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 beta'da oynayan arkadaşlar, engineering bot ve glider çalışıyor mı random bg'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 110 da da çöpki dmg/migitasyon/heal vs problem değil game play bildiğin çöp hele ret felan görünce suratına tükürüyorlar nasıl oynarsın bunu diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 haha mop dan önceki buff da ret nasıl manyaktı :) dengesiz kaç kişiyi kesiyordu , BG nin yarısı ret oynuyordu resmen süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bu gelen event süper görünüyor ya dreadlord a dönüp %6660 buff alıp milleti kesebileceğiz :D Legion - Dark Whispers Event Players in Stormwind and Orgrimmar will be turned against each other as the Legion invades. During Beta testing, players in Stormwind or Orgrimmar would randomly hear whispers offering them untold power for their services. This may work differently on live. Players then have 5 abilities and 9 stacks of Frail Mind. Turn Ally - Impart Dark Whispers into the mind of an ally after 10 sec. Using this ability will out you as an ally of the Legion for 15 sec. Removes one stack of Frail Mind. When you are visible as an ally of the Legion, the guards will attack you. Cloak of Darkness - Vanish into the darkness for 20 sec. Hysteria - Cause hysteria in a group of targets, making them fight with allies for 10 sec. Using this ability will out you as an ally of the Legion for 15 sec. Does not affect targets that have been recently marked. Illusionary Guise - Take on the guise of a target. This includes most NPCs, even High Overlord Saurfang. Once all 9 stacks of Frail Mind are removed, you can use Give In To Darkness and become a Dreadlord for a minute! Becoming a Dreadlord greatly increases your health and gives you raid boss power level abilities (this was not working on beta when the footage below was recorded) During testing on Beta you could right click to cancel the whispers. Other players cannot see the whispers buff on you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Artifactlar birbiri arası transmog olabiliyor mu? Şimdi mesela Blood DK'in artifact skinleri cidden güzel, ama Unholy'ninki eh işte... Ben unholy oynarken blood artifactına transmog yapabilecek miyim? Yoksa ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 biri 1h diğeri 2h değil mi ? yapamazsın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konunun ismini kısalttım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Yooooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ulfang said: biri 1h diğeri 2h değil mi ? yapamazsın öyle ikisi de 2H abi o kadar da noob değilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 paradoksalkedi said: Artifactlar birbiri arası transmog olabiliyor mu? Şimdi mesela Blood DK'in artifact skinleri cidden güzel, ama Unholy'ninki eh işte... Ben unholy oynarken blood artifactına transmog yapabilecek miyim? Yoksa ayıp yani. yapamıyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ama ayıp ya. o blood artifactı cidden çok güzel, dk'ya da süper uyuyor, ama unholy tamamen "meh". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Artifactlere ya diğer silahlar gibi wardrobedan görüntü veriyorsun, ya da kendi içinde unlockladığın alternatif görüntüler var onları veriyorsun. Nasıl normal bi silaha artifact görüntüsü veremiyorsan, elindeki artifact silaha da yine başka bi artifactin görüntüsünü veremezsin haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar