ehueh
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Legion Ana Konu
Lore'ye pek hakim olmayan biri olarak şunu sormak istiyorum:
Warcraft 3 de Medivh geri dönmüştü. Hala hayatta sanıyorum değil mi? Legion da Medivh'i canlı-kanlı görecek miyiz sizce? Bir de Khadgar ve Medivh'in aynı kişi olduğu söyleniyor. Gerçeklik payı nedir sizce? Teşekkürler.
Warcraft 3 de Medivh geri dönmüştü. Hala hayatta sanıyorum değil mi? Legion da Medivh'i canlı-kanlı görecek miyiz sizce? Bir de Khadgar ve Medivh'in aynı kişi olduğu söyleniyor. Gerçeklik payı nedir sizce? Teşekkürler.
abi multi shot + marked shot ile gideri var zaten damage done'ın da birebirde nasıl? hiç sanmıyorum iyi olduğunu mobility berbat, aimed shot rezalet. parlayan butona basma olayı ise hakaret resmen pokemon go seviyesi.
Geri dönmeyen kalmadı zaten Warcraftta :). Medivh'in dönüşü daha farklıydı fiziken dönmedi Medivh. Aynı kişi değil ikisi, Khadgar çırağı Medivh'in. Onu diyen teori üretenler Medivh belki ruhunun bir parçasını Khadgar'a bağlamıştır vs. diyolardır ama lore da böyle birşey yok sonradan eklerlerse bilemem.
suan medivh yasıyor hala ama ortada yok legiondada gormicez blizzard ozellıkle uzak tutuyor.Ha suprız yapar getırırler bellı olmaz.
class ve speclerin durumları hakkında bir ozet gecebilecek var mı?
Nihai bir lore yok sanıyorum.
Üstteki iki mesaj da birbirinden farklı mesela.Ruh mu yoksa fiziki bir varoluş mu, belli değil sanıyorum. Net bir lore yok galiba Medivh'le ilgili. Medivh hususu bilerek ve istenerek flu bırakıldı diye anlıyorum. Detaylı yazarsanız sevinirim. : )
Üstteki iki mesaj da birbirinden farklı mesela.Ruh mu yoksa fiziki bir varoluş mu, belli değil sanıyorum. Net bir lore yok galiba Medivh'le ilgili. Medivh hususu bilerek ve istenerek flu bırakıldı diye anlıyorum. Detaylı yazarsanız sevinirim. : )
Wc3 de arthasin babasini uyarmak ucin gayet et kemik oldu cikti karsisina. En son wc3 sonunda karga olup uctu gitti :) karazhan ve tomb of segerasta olaya girmedi anlasildigi kadariyla. Ya yok ya da güc topluyor bukecek alayini gelip lol. Wow bu hersey beklenir.
P. I. M. P Medivh
Confirmed!
https://www.youtube.com/watch?v=CpEkjsk1l58
https://www.youtube.com/watch?v=CpEkjsk1l58
Ulan anlayamiyom ne confirmed fdiyo??
illidan
şimdi durmaplayden normal legion aldım , 9 ağustosta demon hunter oynayabilcez mi ?
EU için 10 Ağustos galiba
deme 10 deme. 9una göre ayarladım kendimi.
Karakter yaratma ekranlarını ve animasyonlarını izledim de hiçbiri NE male kadar olmuyor ya.
Karakter yaratma ekranlarını ve animasyonlarını izledim de hiçbiri NE male kadar olmuyor ya.
elfler tam creep stalker ya
Sırf ondan Alliance'a ikna etmeye çalışıyorum arkadaşları :/
TN'de 5. karakteri kasıyorum. Şu saatten sonra alliance çok zor benim için..
Vay anasını sayın seyirciler milletin 6-10 milyonu varmış ben iyice fakir kalmışım :D
şu 100 level boost u neye kullansam acaba ? dk ve priest var düşük level sadece
Öne çıkan mesajlar