Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

working as intended

oyunda altının değeri kalmazsa ve altınla sub alınabiliyorsa o sistem devam ettirilmez abi, en basitinden.

bana fikir versenize.

alliance oynuyorum bu exp. horde kusacam artık.

çüce istiyorum, yıllardır çüce oynamadım.

paladin mi? healer-tank-deeps holy trinity in one short body?

alfa/beta tecrübelerime göre Retri resmen oyunu sildirir adama herhalde şu an oyundaki oyananışı en berbat spec. Holy/tank güzel.
Ama dps oynarım hatta mele dps oynarım dersen Enhance ya da DK gayet güzel özellikle enhance ile çok keyif aldım zaten legiondaki main charımda o olacak. Şu aralar tüm classlar hayvan gibi nerf/buff alıyorlar o yüzden gameplay bazında bir tercih yapman snn yararına olur.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Saeros said:

pre-patch geldi
class değişiklikleri, yeni transmog sistemi, yeni animationlar filan hepsi burda

http://i.imgur.com/9zykfXP.jpg

bu 4 ay önceki haliydi, 5000'in üstünde şu an. başladım açmaya sdf

patch öncesinde açın diyorlardı, şu follower upgrade için düşen tokenların fiyatları azaldı.

Peç öncesi 300 350g idi 20 tane 645ilvl armorlar, 200e kadar düşüyodu. şimdi 5 bronz tanesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

expansion a doğru millet akive edip gold mod hazırlanayım diye uğraşacağı için token fiyatları iner yine. Gold ile uğraşamayan adamlar casual genelde zaten, çoğu oyuna ara verip bıraktı :D Yakında geri dönerler, bende belki başlarım yine, karakterlerin bankaları , inventory felan feci onları düzeltmek lazım haha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...