olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bingildak said: working as intended oyunda altının değeri kalmazsa ve altınla sub alınabiliyorsa o sistem devam ettirilmez abi, en basitinden. bana fikir versenize. alliance oynuyorum bu exp. horde kusacam artık. çüce istiyorum, yıllardır çüce oynamadım. paladin mi? healer-tank-deeps holy trinity in one short body? alfa/beta tecrübelerime göre Retri resmen oyunu sildirir adama herhalde şu an oyundaki oyananışı en berbat spec. Holy/tank güzel. Ama dps oynarım hatta mele dps oynarım dersen Enhance ya da DK gayet güzel özellikle enhance ile çok keyif aldım zaten legiondaki main charımda o olacak. Şu aralar tüm classlar hayvan gibi nerf/buff alıyorlar o yüzden gameplay bazında bir tercih yapman snn yararına olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 S-H said: Saeros said: pre-patch geldi class değişiklikleri, yeni transmog sistemi, yeni animationlar filan hepsi burda http://i.imgur.com/9zykfXP.jpg bu 4 ay önceki haliydi, 5000'in üstünde şu an. başladım açmaya sdf patch öncesinde açın diyorlardı, şu follower upgrade için düşen tokenların fiyatları azaldı. Peç öncesi 300 350g idi 20 tane 645ilvl armorlar, 200e kadar düşüyodu. şimdi 5 bronz tanesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 olorin84 said: shaman healing nasıl? gameplay wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yekeyeke said: Abi zaten gold getiriyordu, gerisi çöptü demişim, 4k gold getiriyordu hiç çöp değil demişsin, söylediğimle ne farkı var söylediğinin :D ben sadece naval görevlerinden bahsediyorsun sandım, garrison 4k falan getiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bingildak said: olorin84 said: shaman healing nasıl? gameplay wise shaman healını ben hep sevdim zaten. eskiye nazaran game-play bazında çok bir şey değişmedi. ama chain heal spamı değil yani sadece. artifact falan güzel dizayn edilmiş bnm off spec olucak zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Retriyi baya patlatmışlar sanırım, herkes öyle diyor. Tek karakterle giderim Tank + Dps takılırım paladinle diyodum ama gene 2 karakterle devam edicez herhalde. Pala Tank + Surv Hunter görünen o ki Legion içeriğim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bingildak said: alliance oynuyorum bu exp. horde kusacam artık. Ben ve bir kac tanıdıgım horde kasıyor. Pati de genel olarak oyle sanırım. Ayrı takılmayacaksan patiden horde daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 S-H said: patch öncesinde açın diyorlardı, şu follower upgrade için düşen tokenların fiyatları azaldı. ya baya azalmış yalnız 5 copper nedir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 madcow said: bingildak said: alliance oynuyorum bu exp. horde kusacam artık. Ben ve bir kac tanıdıgım horde kasıyor. Pati de genel olarak oyle sanırım. Ayrı takılmayacaksan patiden horde daha iyi gibi. 3 expdir aynı şey ya. pati tayfası 1 ay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Gnome hunter oyna madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Saeros said: S-H said: patch öncesinde açın diyorlardı, şu follower upgrade için düşen tokenların fiyatları azaldı. ya baya azalmış yalnız 5 copper nedir :( abi nereye azaldı ne anlamda azaldı anlamadım? ah fiyaları mı? vendora satış fiyatlarımı? vendordan alış fiyatları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Vendor fiyatları, tanesi 5 9g arası değişiyordu, 5copper olmuş hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bunun nedeni yeni gelen paketde milletin önceki contenti kullanmalarını önlemek. bliz darbe yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Game Token'da acaip bir dalgalanma var. Sabah 91.300 gold idi, şu an 83.000 seviyesinde. Dolar kurunu geçti TR'deki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 patch ile insanlar oyuna döndü ya, düşer baya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 paket başı 40-50k lı zamanlara dönermi diye hayal ediyordum. ama zor gibi. öyle olsa 10-12 tane stacklerim charlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben 60k ya düşsün razıyım. Sorum olacak legion da 500k gold harcanıyor 1 karaktere falan diye duydum ? Doğru mu acaba ? Millet stokladı goldları blizz harcatacak mı dolaylı yollardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ya exp başı full craft+upgrade basarsa millet gold yetmez tabi. dereceye kasan guild elemanları basarda casual player 5 manini raidini pvpsini yapar toplar gearını acelesi yok. Bir de işin güzel yani legion da gear akıyor her yerden 5man/raid/world quest falan derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ya nasıl level atlıyoruz asdasdas 70 karakter var, dün akşam 1-1.5 saat baktım 2 level mı ne aldım. eskiden daha hızlı level alıyorduk sanki? dungeonları questleriyle falan yaptım, her biri 30% falan veriyor. baya az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 clear mind mıydı ne exp potion kullanabilirsin baya fark ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Zengin adamsın bas boost'u. Level kasacağın sürede de paralarını sayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 50 eur basılır mı lan manyak mısın. 5 eur dese belki asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oyşh https://www.youtube.com/watch?v=I3QJ8Pgjj3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 expansion a doğru millet akive edip gold mod hazırlanayım diye uğraşacağı için token fiyatları iner yine. Gold ile uğraşamayan adamlar casual genelde zaten, çoğu oyuna ara verip bıraktı :D Yakında geri dönerler, bende belki başlarım yine, karakterlerin bankaları , inventory felan feci onları düzeltmek lazım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 2 gündür başına geçiyorum, hala ne kasmak istediğime karar vermedim. shamanla oynadım o da level atlamıyor. dün 3-4 dungeon yaptım bir level aldı. 1 saat falan sürdü. 30 küsür saat harcayacaksak 100 olmak için 70 den işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar