Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Abi cidden şu 2-3 dakikalık cinematic trailerların adam birkaç ayda yalap şalap yapılabilir olduğunu sanarak niye blizz böyle filmini yapmıyor demiş asfa.

WoD faciasında da itiraf ettiler ayrıca. Lau yazmış gerçi, ekibi büyüttük WoD sonrası exp daha hızlı gelecek diye (1 yıl?) koca expansion toplamda 3 raid ile bitti. Yanılmışız pardon dediler, kotaku'da vardı interview'i bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle melee classlar baya iyi betada. Warrior ve dk çok iyi durumda. Farklı birşey denemek istersen demo warlock çok farklı ve eğlenceli bir class olmuş. Şahsen ben demo oynamayı planlıyorum Legion'da. Warlock destruction specini öldürmüşler ama. Arcane mage çok zevkli. İlk defa pvp için arcane oynamayı planlıyorum magede. Baya blink kite kite kite blink karakteri olmuş. Şaftı kayıyor melee karakterlerin. Frost çok kötüydü en son denediğimde yalnız haberin olsun. Resto shaman baya hoşuma gitti. Holy paladin değişmiş. Melee healer gibi bişey olmuş çok garip. Alışamadım ben pek. Shadow priestte baya değişmiş. Cthulhudan fırlamış gibi güzel mekanikleri var. Denediğim classlar bunlar benim betada şu ana kadar. Oynanışa göre karar vermen yararına olur ama. Neredeyse bütün classlar drastik değişiklikler geçiriyor bu expansionla gameplay olarak. Hangisi op diye bakmak gereksiz. Pre-patch gelene kadar belli olmaz denge durumları bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

pre-patch geldi
class değişiklikleri, yeni transmog sistemi, yeni animationlar filan hepsi burda

http://i.imgur.com/9zykfXP.jpg

bu 4 ay önceki haliydi, 5000'in üstünde şu an. başladım açmaya sdf

patch öncesinde açın diyorlardı, şu follower upgrade için düşen tokenların fiyatları azaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Naval görevler bir tek adam gibi gold getiriyodu başka çöptü, gold görevler de kalkınca tamamen çöpe dönmüş. Normal follower görevlerinden bari garrison resource devam ediyor...

4k gold falan getiriyorlardı hiç de çöp değildi :D

@bingildak

shaman oyna, doomhammer ftw en azından horde ile bağlantın devam etmiş olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...