pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Bu official değil miydi ya? https://www.youtube.com/watch?v=3RiJG96t0do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Abi cidden şu 2-3 dakikalık cinematic trailerların adam birkaç ayda yalap şalap yapılabilir olduğunu sanarak niye blizz böyle filmini yapmıyor demiş asfa. WoD faciasında da itiraf ettiler ayrıca. Lau yazmış gerçi, ekibi büyüttük WoD sonrası exp daha hızlı gelecek diye (1 yıl?) koca expansion toplamda 3 raid ile bitti. Yanılmışız pardon dediler, kotaku'da vardı interview'i bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Nefarian class call demon hunterın ekran kararıyor. Ahshahdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 gençler yine blizz ofişıl beta key veriyor: https://blizzard-en.wishpond.com/wow-legion3/ cevaplar: hellfire peninsula ve ashbringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 onlari bilmeyen zaten beta filan hic bulasmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 http://i.imgur.com/CtAAm47.jpg aglama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 şimdi prepatch gelince ne eklenmiş olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 class changeler gelicek öncelikle ilerleyen haftalarda invasion ve demon hunter acılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 prepatch le wardrobe ta gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 bugun açtım hesabı. legion updatelerine hiç bakmadım. en oynanabilir classlar neyler yeni char kasayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 DK değişikliklerini çok beğendim ben 3 spec için de. Ama pek tabii ki class olayı tamamen kişisel Tavsiyem PTR indir, level 100 template karakterlerden spec spec deneyip hangisini beğenirsen rotasyon olarak onu kas derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Özellikle melee classlar baya iyi betada. Warrior ve dk çok iyi durumda. Farklı birşey denemek istersen demo warlock çok farklı ve eğlenceli bir class olmuş. Şahsen ben demo oynamayı planlıyorum Legion'da. Warlock destruction specini öldürmüşler ama. Arcane mage çok zevkli. İlk defa pvp için arcane oynamayı planlıyorum magede. Baya blink kite kite kite blink karakteri olmuş. Şaftı kayıyor melee karakterlerin. Frost çok kötüydü en son denediğimde yalnız haberin olsun. Resto shaman baya hoşuma gitti. Holy paladin değişmiş. Melee healer gibi bişey olmuş çok garip. Alışamadım ben pek. Shadow priestte baya değişmiş. Cthulhudan fırlamış gibi güzel mekanikleri var. Denediğim classlar bunlar benim betada şu ana kadar. Oynanışa göre karar vermen yararına olur ama. Neredeyse bütün classlar drastik değişiklikler geçiriyor bu expansionla gameplay olarak. Hangisi op diye bakmak gereksiz. Pre-patch gelene kadar belli olmaz denge durumları bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Upcoming patch indirdi gecen. Bakayim ne kadar olmus klasor dedim. 54gb diyo. Bu boyle kalmaya devam edicek mi. Yoksa legion gelince gene 30-35gb civarina doner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 hunter nasıl oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 survival çok keyifli diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 genel olarak class değişiklikleri için streamer'lar farklı düşünüyor. PTR inidirp bakmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 pre-patch geldi class değişiklikleri, yeni transmog sistemi, yeni animationlar filan hepsi burda http://i.imgur.com/9zykfXP.jpg bu 4 ay önceki haliydi, 5000'in üstünde şu an. başladım açmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Naval görevler bir tek adam gibi gold getiriyodu başka çöptü, gold görevler de kalkınca tamamen çöpe dönmüş. Normal follower görevlerinden bari garrison resource devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Saeros said: pre-patch geldi class değişiklikleri, yeni transmog sistemi, yeni animationlar filan hepsi burda http://i.imgur.com/9zykfXP.jpg bu 4 ay önceki haliydi, 5000'in üstünde şu an. başladım açmaya sdf patch öncesinde açın diyorlardı, şu follower upgrade için düşen tokenların fiyatları azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 para çok sorun değil ya maksat transmog itemları ehenz gerçi gold missionlar gitti nasıl para gelicek artık bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 working as intended oyunda altının değeri kalmazsa ve altınla sub alınabiliyorsa o sistem devam ettirilmez abi, en basitinden. bana fikir versenize. alliance oynuyorum bu exp. horde kusacam artık. çüce istiyorum, yıllardır çüce oynamadım. paladin mi? healer-tank-deeps holy trinity in one short body? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yekeyeke said: Naval görevler bir tek adam gibi gold getiriyodu başka çöptü, gold görevler de kalkınca tamamen çöpe dönmüş. Normal follower görevlerinden bari garrison resource devam ediyor... 4k gold falan getiriyorlardı hiç de çöp değildi :D @bingildak shaman oyna, doomhammer ftw en azından horde ile bağlantın devam etmiş olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 garrison golf nerflendi mi şimdi? token 90k'ya çıkmış maşallah, gold nerfiyle birlikte gelecek ay baya düşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Abi zaten gold getiriyordu, gerisi çöptü demişim, 4k gold getiriyordu hiç çöp değil demişsin, söylediğimle ne farkı var söylediğinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar