ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Personal loot items will be tradeable! If you get an item that is lower ilvl to the item you have equipped or have same item. #LegionQA Pro raiderlar para sıkıntısı çekmeyecek demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 PL kullanimini arttirmak ve loot progresyonuna engel olmamasi icin. Yoksa pro raiderlar zaten ML ile run satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 pro raider aksine pug raid yapanların işine gelir. sana lazım olan başkasına düşer, gider goldla alırsın falan işte anca o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Oyuncular iyice ikiye ayrılır, parayla gametime alıp gold karşılığı satan beceriksiz ezikler ve raid yapıp goldunu kazanan prolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Oyuncular iyice ikiye ayrılır, hayatsızca raid yapıp item/gold kasıp satan ezikler ve parasını basıp istediğini alan patronlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ahmedinejad said: Personal loot items will be tradeable! If you get an item that is lower ilvl to the item you have equipped or have same item. #LegionQA Pro raiderlar para sıkıntısı çekmeyecek demektir bu. Ya hahahahha. Adamlar hiç değişmiyor ya. O tokenlar satılacak diye ne kastılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 nasıl satılacak ben anlamadım bu DS zamanındaki gibi mi sadece kendi raid/grup içerisinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 axedice said: Oyuncular iyice ikiye ayrılır, parayla gametime alıp gold karşılığı satan beceriksiz ezikler ve raid yapıp goldunu kazanan prolar diye. yok oyle ayrilmaz. Fakirler ve zenginler diye ayrilir. Salty? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ahahahah bu biiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 item olayını baya değiştirdiler zaten legionda, günlük görev gibi haritalarda item veren görevler olacakmış, zaten random düşen legendaryler de olacakmış, casual oyuncuya yönelik bu hareketlerin hepsi aslında, raider kalmadı eskisi gibi haftada 5 gün kasan. LFR ve sonrasında puglarla HC kesilebiliyor şu an, Legion'da bir de Diablo Grift gibi bir mantık olacak sanırım, 5kişilik dungeonlarda seviye arttırıp daha üst ilvllı itemlara ulaşılabilecek insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Cümlenin yarısı o tradeable dediği şimdi nasıl düşen item iki saat içinde gruptakilere veriliyorsa personal lootla gelen item da eğer o slota daha iyi ya da muadili item varsa verilebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ben de narius dedigi gibi anladim, iste pl progresyona engel olmasin yayginlassin diye bir duzenleme. Pug larda ml olunca drama donuyor pl olunca da lootun yarisi cope gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ben de öyle anladım da millet sanki oyunu kırmışlar gibi tepki verince dedim acaba farklı mı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 dun gaza gelip legion aldim. sonra gaza gelip boostu da caktim direk. sonra bir baktim class trial diye bir bok gelcekmis legionda. ama benim boost token gg sanirim. dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Laurelin ne güzel yazmış ya arka sayfada bi illidan bide Kael'thas a o kadar üzülüyorum ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 merhaba frost, nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ahaha iyiyim sen nasılsın feraycığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ucunbiri said: dun gaza gelip legion aldim. sonra gaza gelip boostu da caktim direk. sonra bir baktim class trial diye bir bok gelcekmis legionda. ama benim boost token gg sanirim. dogru mu? class trial gelince nolucak ki, bilmiyorsan classını öğreticek sana, bişey kaybetmedin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 PTR 7.0 geldi ve pek çok class'ın gameplayi çeşitli miktarlarda değişti. PTR'da denemeden boost'u çakmasaydın iyiydi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ucunbiri said: dun gaza gelip legion aldim. sonra gaza gelip boostu da caktim direk. sonra bir baktim class trial diye bir bok gelcekmis legionda. ama benim boost token gg sanirim. dogru mu? class trial şu yeni karakter açmadan önce 100lvl olarak bi scenario'ya giriyosun, sonra skill ve gameplayleri sıra sıra verip gösteriyo. başka bi olayı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hadi ya tuh. neyse artik, roguea kaldik. outlaw falan zevkli olur umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 zar atma skill'i var, random combat enhancement veren bir finisihing move. visual olarak hiç fena değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Tbc resto druidi oynamak istiyorum ama o kadar kaos geliyorki mevcut druid anca boşboş bakarım sdfds Oynancak gibi değil ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 mardox said: PTR 7.0 geldi ve pek çok class'ın gameplayi çeşitli miktarlarda değişti. PTR'da denemeden boost'u çakmasaydın iyiydi ;) subsicribe olmadan ptr giremiyoruz değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 PTR için subscription gerekiyor ama biri reddit'te şöyle yazmış: said: My wow sub has been inactive for over 3 months and only last week I was able to log into ptr just fine. Currently I can't access the ptr because char copy/creation is buggy, but if you read on here or the forums that's the case for many people. I'll report in later whether I was able to play on the current ptr build or not. Edit: I read somewhere that they check whether your account has an subscription or not in certain intervals, so as long as you don't get sorted out during that it's okay. bir de bazı classlar çok değişmiş legiondan önce class seçimi için bakmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar