goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sparkcaster said: csi ashenvale kim ya maiev mi millete borcunu niye ödemiyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 adam hala ödemedi mi... yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Filmden sonra canim cekti lan wow. 12 sene sonra wowa girebilirim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Hala duruyo mu orgrimmar terran mill falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 duruyo, biraz değişti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 goldbären said: Sparkcaster said: csi ashenvale kim ya maiev mi millete borcunu niye ödemiyorsun ya 2 ay daha uğramaz buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 özelden yazdı sanane kardeşim sen misin alacaklısı diye. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yanlız ilk postun neredeyse hepsi yanlış asdasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Esh said: Hala duruyo mu orgrimmar terran mill falan? orgrimmara toki girdiile yeniden yapılandırıldı crossroads duble crosroads oldu ashanvaledaki çarpık düzen bitti gençlerimiz zehir tüccarı elflerin elinden kurtarıldı zarar eden booty bay ve gadzetzan limanları özelleştirildi geliri hazineye girdi tanarise dünyanın gıpta ile baktığı bir havalimanı inşaa edilyor ironforge stormwind metrosu tamalandı halkımız artık trafikte peişan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Vay emenike. Hep icraat masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 BonePART said: Esh said: Hala duruyo mu orgrimmar terran mill falan? orgrimmara toki girdiile yeniden yapılandırıldı crossroads duble crosroads oldu ashanvaledaki çarpık düzen bitti gençlerimiz zehir tüccarı elflerin elinden kurtarıldı zarar eden booty bay ve gadzetzan limanları özelleştirildi geliri hazineye girdi tanarise dünyanın gıpta ile baktığı bir havalimanı inşaa edilyor ironforge stormwind metrosu tamalandı halkımız artık trafikte peişan olmuyor bu felwoodun hali ne olucak belediyemiz çalışmıyor etrafı b.k göturuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 felwood demişken aklıma geldi. Orada timbermaw inn mi ne vardı açılabilecek vs oralara bişiler olmadı di mi? Azshara felwood? Orada aslında ciddi nature lore ve emerald dream olayları dönebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 betadan beri oynuyordum geçen mayısda mı ne bırakmıştım, ilk defa promosyon vs olmadan adamlar legion beta invite attılar vallahi deli ederler insanı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 benim legion hala gri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 beta gelipte kullanmıcak varsa kodu paslayabilirler, ne zamandır bekliyorum, adamların her oyunu da var, tüm wow paketlerini de pre-purchase yapıyorum ama ısrarla ve inatla yollamıyolar her exp. god damn it blizz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 pc ozellıklerın dusukse yuksek bı pcden tekrar guncelle gonderırler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kod olarak yollamıyorlar betayı, direk accounta ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 arkadaş nası bir oyundur bu ya 5 gün beta oynadım yine ilk günkü heyecan benzeri bir şeyler oluştu içimde. Kusmak üzereydim artık oyundan, bırakmadan önce. Bir türlü unutulamayan eski sevgili gibi. Beta oynayıp direk aldım legionu pre-patch gelince açarım accyi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Darksun said: kod olarak yollamıyorlar betayı, direk accounta ekliyorlar. Gayet kod olarak gönderiyolar bana dün gönderdiler beta key'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 benim direk accounta geldi , hayır fake de değil girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 blizz acc'ye ekliyor direk key falan yolladığını görmedim daha. mmo ya da wow-head gibi fun site contestlerine katılır ve kazanırsan o zaman key yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 normali hesaba eklemesi zaten. diğer türlü satabilirken key'i ki bu da blizz'ın istemediği bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kujo123 said: pc ozellıklerın dusukse yuksek bı pcden tekrar guncelle gonderırler nereden güncelleniyor o? ben göremedim bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Battle.net otomatik çekiyor artık önceden siteden yapılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Abi dün key geldi bana e-mail ile hatta sitenin birine direk okuttum sdfds alıp satan sitelere gayette para bugun yattı skrill'e ordanda bankaya gönderdim mail'de duruyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar