Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Hala duruyo mu orgrimmar terran mill falan?

orgrimmara toki girdiile yeniden yapılandırıldı
crossroads duble crosroads oldu
ashanvaledaki çarpık düzen bitti gençlerimiz zehir tüccarı elflerin elinden kurtarıldı
zarar eden booty bay ve gadzetzan limanları özelleştirildi geliri hazineye girdi
tanarise dünyanın gıpta ile baktığı bir havalimanı inşaa edilyor
ironforge stormwind metrosu tamalandı halkımız artık trafikte peişan olmuyor
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Esh said:

Hala duruyo mu orgrimmar terran mill falan?

orgrimmara toki girdiile yeniden yapılandırıldı
crossroads duble crosroads oldu
ashanvaledaki çarpık düzen bitti gençlerimiz zehir tüccarı elflerin elinden kurtarıldı
zarar eden booty bay ve gadzetzan limanları özelleştirildi geliri hazineye girdi
tanarise dünyanın gıpta ile baktığı bir havalimanı inşaa edilyor
ironforge stormwind metrosu tamalandı halkımız artık trafikte peişan olmuyor

bu felwoodun hali ne olucak belediyemiz çalışmıyor etrafı b.k göturuo
Mesaj tarihi:
felwood demişken aklıma geldi. Orada timbermaw inn mi ne vardı açılabilecek vs oralara bişiler olmadı di mi? Azshara felwood? Orada aslında ciddi nature lore ve emerald dream olayları dönebilirdi
Mesaj tarihi:
beta gelipte kullanmıcak varsa kodu paslayabilirler, ne zamandır bekliyorum, adamların her oyunu da var, tüm wow paketlerini de pre-purchase yapıyorum ama ısrarla ve inatla yollamıyolar her exp.

god damn it blizz...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaş nası bir oyundur bu ya 5 gün beta oynadım yine ilk günkü heyecan benzeri bir şeyler oluştu içimde. Kusmak üzereydim artık oyundan, bırakmadan önce. Bir türlü unutulamayan eski sevgili gibi. Beta oynayıp direk aldım legionu pre-patch gelince açarım accyi kesin.
Mesaj tarihi:
Abi dün key geldi bana e-mail ile hatta sitenin birine direk okuttum sdfds alıp satan sitelere gayette para bugun yattı skrill'e ordanda bankaya gönderdim mail'de duruyo zaten.
  • Yeni Oluştur...