-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 lan surda yine hype'a basladınız, oyun cıkınca 2 gun sonra demediginiz kalmayacak ne adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 aethras said: garrison SACMALIGINA ne olacagı konusunda kesin net bilgisi olan varmı? garrison duruyor, wod u onun üzerine yaptık kaldırmayız demişlerdi, yanlız adamlar gold ödüllerini kaldırmazsa o zaman sürekli orada duracağız gibi geliyor. Class hall lar geliyor birde bir oraya gideriz bir garrison a artık. Questlerde yaratıcılık önemli ya, yeni barrens ı kim hazırladıysa süper yapmıştı mesela, karavanla giderken arkadan gelenleri silahla vurmanız vs onlar güzel eklentiler. Daha çok siege ile quest yapsalar daha zevkli olur. Yoksa cidden elde sadece kill, eşya toplama/düşürme ya da fedex görevleri kalıyor onlarda fazla bayık. Quest giver olup quest verme görevi gibi güzel yaratıcı fikirler bekliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 cataclysm başında bırakmıştım. Sonra warlords videoları bıdı bıdılar vs wod hype yaptı aldım ama baktım ki daha da bombok. Bunun da farklı olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ya bu arada bişi sorcam warlords of dreanerun ozetini gecebilir mi biri nedir olayı noldu o arada merak ettimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 orclar var portal var aoeden kaçıyosun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kırmızı ateşten kaç orka vur mu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hiç bişey kaymetmedin bone merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 niye öyle diyosun gemiden gemiye de atlıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ya yok abi cataclysm dahil oynadım pandariayı oynamadım açıkcası hiç merakta etmedim kung fu panda oynamayıda panda adam olmayıda (inek adam olduk yeter) ama yane warlords entresan gibiymişte bildiğin what if temalı bi expansionmus şimdi basa donduk tekrar wc3ten basladı bi sonraki expansion zannımca northrende gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Darksun said: aethras said: garrison SACMALIGINA ne olacagı konusunda kesin net bilgisi olan varmı? garrison duruyor, wod u onun üzerine yaptık kaldırmayız demişlerdi, yanlız adamlar gold ödüllerini kaldırmazsa o zaman sürekli orada duracağız gibi geliyor. Class hall lar geliyor birde bir oraya gideriz bir garrison a artık. Questlerde yaratıcılık önemli ya, yeni barrens ı kim hazırladıysa süper yapmıştı mesela, karavanla giderken arkadan gelenleri silahla vurmanız vs onlar güzel eklentiler. Daha çok siege ile quest yapsalar daha zevkli olur. Yoksa cidden elde sadece kill, eşya toplama/düşürme ya da fedex görevleri kalıyor onlarda fazla bayık. Quest giver olup quest verme görevi gibi güzel yaratıcı fikirler bekliyoruz :P tesekkurler. yani diyorsunki yine ana sehirde degilde kendi mekanlarımızda takılıcaz. vanila ruhu muhu gelmiyor yine. ayrıca dogrumu anlıyorum bu class hall lar her klasın kendine ait bir alanımı olacak. ornek olarak o serverdaki rogue lar class hall da birbirlerini gorecek sekildemi takılcaklar. yoksa bambaska birseymi? is guc okuyamıyoruz exp notes ları. o yuzden soruyorum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bu arada 2016 eylul gibimi gelicek bu exp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 o konuyu açma kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Kavga yok ya. Okuduğum kadarıyla kazanan belli çok net bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Class halllarda evet alliance/horde karışık herkes olacak. Güya horce alliance bir araya gelemiyor madem biz class olarak beraber hareket edelim mantığı olacakmış. Class hallların değişik özellikleri olacakmış güya çok büyüj detay yok mesela ama rogue lar birbirlerine pickpocket atabilecekmiş, warriorda arena olacakmış vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Legion class previewlarda bugün : Combat rogue kalkmış, yerine outlaw diye bi spec getirmişler free pistol attacklı falan pirate yani. Stealth opener 1 tane var vs. http://www.mmo-champion.com/content/5292-Legion-Class-Preview-Series-Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 said: Shadow Dance Passive Your finishing moves have a 20% chance per combo point to activate Stealth. For 3 sec, this Stealth will not break when you autoattack or take damage. When this effect occurs, a Shadow Decoy will appear nearby, confusing your enemies. Developer Comment: This will function differently in PvP, granting the use of abilities that require Stealth, but not actually providing Stealth. ah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 boku çıkardı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 resto druid de milim değişiklik yok insan biraz heyecan olsun diye bir şeyleri değiştirir be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Aral 153 TL ile ön siparişe açmış Legion u :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Çıkınca g2a da falan 80e bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 spark, ön sipariş açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Kesin tarih açıklanmadan unut sen o exp'i. Ancak net tarih şudur diye açıklama gelecek ondan sonra iş ciddiye biner. Şu an acaba gecikir mi? Acaba yetiştiremezlerde kasıma kalır mı diye bin tilki dolanıyor kafalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 tarih açıklandı zaten de sorun değil bekleyelim tabii, acelesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Nereye açıklandı abi, hangi ayın kaçında çıkacak oyun biliyor muyuz? Bilmiyoruz, bilmiyorsak nasıl açıklanmış oluyor. "21 eylülde ve ya öncesinde çıkarmayı hedefliyoruz." bir tarih olmuyor malesef. Aynı adamlar "1,5 yılda bir exp çıkarmayı hedefliyoruz" da dediler kaç kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 21 eylül veya öncesi diye satış yapıldığında ben en geç 21 eylül ama daha erken olabilir diye anlıyorum şahsen. benim algım da sorun var demek ki. 60 euroya satarken "1.5 aya çıkartacaz" diye satmamışlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar