Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 pre-order son güne kadar kalırda kanat ile ne alaka? =p digital deluxe alacaksan onu hiç kapatmazlar bir ara upgrade edebilir olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Trailer cok iyi ya direk hype makinasi, bole grimdark olursa direk acarim sanirim ya, zafiyetim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ben de titreyerek hypelandım ama bok gibi olacağını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yeminlen hypelanmayayım diye izlemiyordum sayenizde izledim, iyi pok yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 trailer hype'ı verdi. sonra paketin alphasını izledim demon hunter başlangıç görevlerini falan. soğudum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 fena değişiklikler yok aslında, transmog UI, sizinle lvl alan moblar :p , bir yerde artık dual spec vs yok istediğinizi yapabilirsiniz denmiş , multiple guild a girme olayını yapabilirlermiş mesela. Bakalım onu bunu yapacağız derken çok kısacaklarmı bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 multiple guilde girme guild kavramına mantıken aykırı değil mi? hem pve hem pvp diyorsun güzel olurda saçma olur bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Innervate is coming back to Balance Druids as their specific utility, so they won't have Stampeding Roar anymore. hayıııırrrrrrrrrr :p The base Druid has less skills from the other three roles, but there is a new talent row that allows you to pick Balance, Feral, Guardian, or Restoration, and get a whole suite of abilities for that role and it makes you actually good at it. You get much more than the watered down version you had before and you get to pick which one you are good at instead of okay at all of them. You could be a Guardian druid that switches to Cat form to do more damage when you aren't the active tank. You can also be a Moonkin, as if you take the Balance Affinity talent as Guardian, you get Moonkin form. vay anasını sayın seyirciler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Shamans have mana, but it doesn't do anything for them. Mana is gone unless you are a Restoration Shaman! It has been replaced with a new resource called Maelstrom. It is built up through using abilities and then used on certain abilities. It is somewhat similar to the Demon Hunter resource but themed for Shamans and what they do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 guildin tagden başka bi artısı olmadı bugüne kadar çok yetersiz kaldı guild olayı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 DH'lar 98'den başlıyormuş iyi pre order'a gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Oyun yazin cikacakmis Eylul falan diye kim salladi? Bi de yazin cikmaz diye haykiran haterlar neredeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yaz çıkıyor zaten, adamların yaz periodu 21 eylülde bitiyor. En geç o tarihte çıkartacağız denmiş. Pre-order: Game is expected to release on or before September 21, 2016. https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 BELEŞE GELDİ BU EXP DE ALLAH RAZI OLSUN CC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bunu al owerwatch'u al al al al maaş yettiremiyoz adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Darksun said: Shamans have mana, but it doesn't do anything for them. Mana is gone unless you are a Restoration Shaman! It has been replaced with a new resource called Maelstrom. It is built up through using abilities and then used on certain abilities. It is somewhat similar to the Demon Hunter resource but themed for Shamans and what they do. Fasfasdasda. Hala mı aynı ya shaman manası bitmiyo mu hala? Ah be ah Ulduarda böcek boss geldi akjlıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yok bitmiyor ya, bam güm oturtuyorlar mana hep yerinde. Neyse böyle çeşitlilik iyi oluyor. Manasız shaman, melee hunter falan heuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 toggie said: Oyun yazin cikacakmis Eylul falan diye kim salladi? Bi de yazin cikmaz diye haykiran haterlar neredeler? eylül sonu ekim başı millet gaza gelip subs kapamasın diye tam tarih vermiyorlar. mart nisan diyordu burdaki vizyonsuzlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 en geç tarih olarak verilmiş tarih. DAHA ERKEN olabilir diyor eğer okumadıysan. mail adresini ne zaman gönderiyorum pre-order için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 hafızaları tazeleyelim beyler: https://forum.paticik.com/read.php?43,8123026,page=8 https://forum.paticik.com/read.php?43,8123026,page=9 Sparkcaster said: kasım 2016 dan erken olmasının imkanı yok bingildak said: kasım 2016 öncesi herhangi bir tarihte alırım ama cd keyimi. Sparkcaster said: ooh enayi beleş wowu bingildak said: Sparkcaster said: ooh enayi beleş wowu http://gifstumblr.com/images/stanley-doesnt-approve_629.gif görücez bebeğim release tarihi açıklanana kadar spark'ın beleşe geldi ehu ehu mesajlarını hiç koymuyorum canı sıkılmasın diye. hem 60 euro ver, hem rezil ol hoş değil çünkü. resmi release date açıklaması: https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-legion Pre-order: Game is expected to release on or before September 21, 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 expected en son sonbahar dediğim bir post var onu bul bebeyim sonra da preorderı ateşle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 o tarihte çıkmayacak mı şimdi ki iddia ettiğin? istersen şöyle yapalım. standard edition yerine digital deluxe edition'a çevirelim. kasımdan önce çıkarsa deluxe alırsın. kasımdan sonra çıkarsa ben sana deluxe alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ben sonbahar diye bir şeye iddia girmedim. yazdığım şey çok net. senin verdiğin yanıt çok net. ardından attığın mesajları da buraya bulur koyarım istersen. eğer dansözlük yapacaksan açıkça söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bingil haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oyun çıktı da benim mi haberim yok ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar