Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

questingin cine ediyo haritalrı kesfetmeyi göermeyniş engelliyo flying mount.

max lvldan sonra bikac 5man ve questle flying mount gelmesidne bi sakınca yok ama öncesinde var bencede. tadı kacıyo.

catada o akdar efsane bölgeler yapmısalrdı göremedik hiçbirini. bütün ahritayı normal yürümeye göre yapmıslardı questleri vs sonra 2 lvlda flying getirince yalan oldu hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

abi ne outdoor pvpsi ne diyosunuz, outdoor pvp yapabileceğin top topu 2-3 tane server kaldı zaten. sunucularda denge mi kaldı gözünüzü seveyim outdoor pvp için.

Ben misal 10x lvl90 /80+ olan serverimi birakip sirf outdoor pvp icin arkadaslarla defias brotherhooda gectim hayvan gibi de outdoor pvp vardi df de wod oynadigim ilk 2 ay da
Sosyal ağlarda paylaş

işte defias ve linkli oldugu argent dawn, venture co. dısında world pvp yapabilecegin ratio olan baska sunucu kalmadı onda bahsediyorum. bende oradayım zaten.

@bingil leveling bitti abi, ona itiraz yok, expansion bitiyo ortada flying mount yok hala. ben de kalkıp leveling surecinde flying mount olsun demiyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Garrisona ekstra hs koydular 1 tane sende var 1 de guild pelerini + portallar yani yarim saat icinde max 30 saniye icinde wodun en ortasina ykin yerde nerdeyse summon olabiliyorsun, ve fp ler cok iyi ayarlanmıs gercekten az ucuyorsun.

He tamam tbc ve wotlkta lvl capte ucmaya alismis olabilirsin de bilmiyorum bence böylesi daha güzel tercih meselesi tabi
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

defias brotherhood sunucunda alliance olan var mı?

ayrıca flyinglerden ziyade sağa sola sürekli ışınlanarak gitmek içine sıçtı oyunun. tbc'de de vardı flying ama dungeon kapılarında deli pvp dönüyordu.

coilfang, netherstorm tempest keep, area 52, gruul lair, sunwell platosu falan epikti.

abi sırf bizim denyolar pvp serverinde diye ben mecburen pvp de oynadım
dungeon kapısında pvp denen gerizekalı şeyi yapanların hepsinin anasının kulağı çınladı
kapıd amal gibi durup içeri girmeye çalışan adamı nukelemek nedir abi pvp mi bu
mc de mc atıp lavaya atlamak bile daha zeka gerektiren bir şeydi
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

bingildak said:

dungeon kapısında pvp baya güzel bir feature gibi. eminim çok özleniyordur :)

o zaman pvp serverında karakter açmıyıcan diyorduk iste sdf.

dungeon kapısında kamp yapmak, level 10 bölgeye gidip level 100 olarak yeni oyuncuları öldürmekten farklı değil. eğer pvp anlayışınız buysa, pvp on baby.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi blizz ofişıl forumlarda "bözö döncön önöndö kösöyölör röüd yöpömöyöz" diye aglayanlar icin pvp gearinın boostunu kaldirip pvp talent/trait sistemi getirdi sadece arena ve bg lerde etkili artik 10 / 25 m sözde organize olan adamlar hala pvp serverinda aglarsa bu beyinlerinin tek lobu easy pve ye calisiyor demektir lel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...