Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 questingin cine ediyo haritalrı kesfetmeyi göermeyniş engelliyo flying mount. max lvldan sonra bikac 5man ve questle flying mount gelmesidne bi sakınca yok ama öncesinde var bencede. tadı kacıyo. catada o akdar efsane bölgeler yapmısalrdı göremedik hiçbirini. bütün ahritayı normal yürümeye göre yapmıslardı questleri vs sonra 2 lvlda flying getirince yalan oldu hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Aynen anketlerde falan çok uçurum yoktu ama no-flycılar fazlaydı hep. En güzeli levelingden sonra serbest bırakması treasureın falan da hoplamalı zıplamalı olanını uçulmayan yerde yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi ne outdoor pvpsi ne diyosunuz, outdoor pvp yapabileceğin top topu 2-3 tane server kaldı zaten. sunucularda denge mi kaldı gözünüzü seveyim outdoor pvp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bence de doğru karardı leveling sürecinden flying mountun çıkartılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bombilo said: abi ne outdoor pvpsi ne diyosunuz, outdoor pvp yapabileceğin top topu 2-3 tane server kaldı zaten. sunucularda denge mi kaldı gözünüzü seveyim outdoor pvp için. Ben misal 10x lvl90 /80+ olan serverimi birakip sirf outdoor pvp icin arkadaslarla defias brotherhooda gectim hayvan gibi de outdoor pvp vardi df de wod oynadigim ilk 2 ay da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 işte defias ve linkli oldugu argent dawn, venture co. dısında world pvp yapabilecegin ratio olan baska sunucu kalmadı onda bahsediyorum. bende oradayım zaten. @bingil leveling bitti abi, ona itiraz yok, expansion bitiyo ortada flying mount yok hala. ben de kalkıp leveling surecinde flying mount olsun demiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ben de wod oncesi wow forumlarında flying'in bu expte kaldırılmasını isteyen bi baslıkta desteklemistim. orgrimmar'ın yeni hali + azeroth'ta flying oyunun benim icin donum noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 leveling bittikten sonra flying mount u ne yapacaksın abi. her yere teleport var exp'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi sırf hunter'ın epic pet questini yapacam diye ebem agladı ya, lazım oluyo. hele o shadowmoon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 flying mountlara gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Garrisona ekstra hs koydular 1 tane sende var 1 de guild pelerini + portallar yani yarim saat icinde max 30 saniye icinde wodun en ortasina ykin yerde nerdeyse summon olabiliyorsun, ve fp ler cok iyi ayarlanmıs gercekten az ucuyorsun. He tamam tbc ve wotlkta lvl capte ucmaya alismis olabilirsin de bilmiyorum bence böylesi daha güzel tercih meselesi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 wod da uçmak nedir lan nereye uçacan 2131231 tane kuşçu vs var zaten. Ayrıca haritada gezen mi var ya lel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 defias brotherhood sunucunda alliance olan var mı? ayrıca flyinglerden ziyade sağa sola sürekli ışınlanarak gitmek içine sıçtı oyunun. tbc'de de vardı flying ama dungeon kapılarında deli pvp dönüyordu. coilfang, netherstorm tempest keep, area 52, gruul lair, sunwell platosu falan epikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dungeon kapısında pvp baya güzel bir feature gibi. eminim çok özleniyordur :) flying mount'un oyundan götürü çok fazla. adamlar izole ederken her yere teleport verdi işte. ben havayı koklayacam diyen kuşçu ile uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Defias ta allydim bende exp öncesi haberleselim baya var patide subslar acilinca takiliriz. City attacklardan random questing zone da ki outdoor pvp ye iyi dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 pattisliborek said: defias brotherhood sunucunda alliance olan var mı? ayrıca flyinglerden ziyade sağa sola sürekli ışınlanarak gitmek içine sıçtı oyunun. tbc'de de vardı flying ama dungeon kapılarında deli pvp dönüyordu. coilfang, netherstorm tempest keep, area 52, gruul lair, sunwell platosu falan epikti. abi sırf bizim denyolar pvp serverinde diye ben mecburen pvp de oynadım dungeon kapısında pvp denen gerizekalı şeyi yapanların hepsinin anasının kulağı çınladı kapıd amal gibi durup içeri girmeye çalışan adamı nukelemek nedir abi pvp mi bu mc de mc atıp lavaya atlamak bile daha zeka gerektiren bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bingildak said: dungeon kapısında pvp baya güzel bir feature gibi. eminim çok özleniyordur :) o zaman pvp serverında karakter açmıyıcan diyorduk iste sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 siz kız tavlası da oynuyorsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 pattisliborek said: bingildak said: dungeon kapısında pvp baya güzel bir feature gibi. eminim çok özleniyordur :) o zaman pvp serverında karakter açmıyıcan diyorduk iste sdf. dungeon kapısında kamp yapmak, level 10 bölgeye gidip level 100 olarak yeni oyuncuları öldürmekten farklı değil. eğer pvp anlayışınız buysa, pvp on baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 onu da yapıyoz zaten, Dun Morogh kamplıyoruz sürekli, yapmadığımızı kim söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/08/GIF-Christian-Bale-impressive-very-nice-GIF.gif?gs=a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 2-3 guild aynı anda girmeye çalışınca elbet birileri dalıyordu ortalık karışıyordu, gayet güzel world pvp oluyordu. Bonus : http://www.youtube.com/watch?v=IHJVolaC8pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Şimdi blizz ofişıl forumlarda "bözö döncön önöndö kösöyölör röüd yöpömöyöz" diye aglayanlar icin pvp gearinın boostunu kaldirip pvp talent/trait sistemi getirdi sadece arena ve bg lerde etkili artik 10 / 25 m sözde organize olan adamlar hala pvp serverinda aglarsa bu beyinlerinin tek lobu easy pve ye calisiyor demektir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 pvp ve pve server ayrımına gerek kalmadı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar