Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

bari alt kasmayı bu kadar kolay yapmasalardı ya şimdi aklıma geldi. hiç olmazsa cidden zone falan gezip görevleri yapsaydık. bir oyunu neden sadece end game'e fixlerlerki. düşük level pvp'sinin o dengesiz halini hep sevmişimdir mesela. veya haritalardaki görevleri uzun uzun yapmayı falan.

şimdi bir mape girip hepsini yapayım desen, heirloom varsa bir de üstünde 10 görev yapınca yeşile dönüyor görevler.
Sosyal ağlarda paylaş

@ahmedinejad

E ama MMO gerçeği var işte. Ötekinde son boss a gidene kadar zaten geçireceğin zaman belli. Boss u öldürmek için elli takla atma gerek yok, alt tarafı 2-3 gece try edersin. Gametime belli yani. Bunda "organize işler" mevzusu var. Social etikenin bir anlamı vardı eskiden, şimdi 6 ay da bir online olan adama social deniyor ahahshgdh. Zaman meselesini herkes paraya dökme derdinde an itibarı ile herkes. 59.99 USD ye satılan her hangi bir oyunun game time ı 80 saat ise, bakıldığında wow beleş resmen. Ama 80 saatten fazla kaldıracak bünye gerekiyor artık. 2005 de WoW release olduğunda o aç bünyelere hitap etti (bizlere işte), sonra evlenince akşam saat 9.30 da ufak kıza masal mı okuyacan? Yoksa Neferian v.2 mi kesecen :( Kendi adıma yapamadım koptum, Ulduar başı. Mal gibi WoD release e kadar da ödedim subs. O aldığımız 2-3 senelik keyfin hatrına, ancak an itibarı ile casual oyuncuya da çok birşey ifade etmiyor Wow. Laurelin'in tespiti doğru LFR idi kırılma anı. Raid'i LFR yapmasalar emin olun her casual haftada 2-3 gece 3-4 saat ayırırdı. Hoş hala 6M subs olan oyuna bitti demekte saçmalık:D Daha iyi yok. Geçen 7 gün free geyiğine açtım gold varmış 1 aylık subs yaptım hala woryör kaıyom..WOOOOOW anasını satiim agahgdhjdj
Sosyal ağlarda paylaş

abi sevgili (bi senedir eşim oldu dsgsdg) yüzünden wotlk'tan sonra adam gibi raid yapamadım ben. çünkü akşam asıl ilgilenmen gereken prime time'ı bilgisayar başında piksel kesmeye ayırınca cidden ipler kopuyor.

hani diyelim raid bitene kadar bekledi 12'de geldin oturdun karşısına veya telefon açtın o raidin yorgunluğu (officerdım bi de raid yönetmek insanı acayip yoran bi şey) hiç bir şekilde insan kendisini veremiyor. direk kafayı vurup yatıp uyuyasın geliyor.

işte bu yüzden biraz da raid dışında bir şeyler olsun istiyorum oyunda çünkü oyunu seviyorum.

mesela pokemon mevzusu geldiğinde bile hoş bir değişiklikti. dağ bayır pet toplamak koleksiyon yapmak falan. veya achiv sistemi ilk geldiğinde onlarla uğraşmak çok güzel oyalıyordu insanı. pandaria'daki farmville bile baya eğlendirdi beni. ağaç diktim oraya arada gider gezinirim mesela bahçemde sdgsdg

wod'da bunların hiç biri yoktu. ben sırf raide odaklı bi oyun istemiyorum. biraz open world olsun, etkinlik olsun, bir şeyler yapalım istiyorum. sadece dışarıda gezin treasure bul, garrison'dan mission yolla yetmiyor bana.

ha pvp mevzusu da ashran'da haftada bir görevleri yap, capi tamamla item aldan öteye gitmiyor şu anda eğer arena'da rank kasmıyorsan. o da bi yere kadar oyalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@ahmedinejad

Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Amalar var;

* Bu aptal Blizzard harbiden MoP 'ta ki tarla muhabbetini niye WoD a taşımadı. (Hiç sevemedim ama iyidi böcek fıs fıs, haşerat öldür fsgfdsf)

* Timeless da bile insanlar aylarını harcadır. Tüm altlara legendary cloak kasacam diye. Ben sadece birini becerebilirdim. E 7-8 lvl sonra çöp oldu.

Vanilla dan, Sulfuron ve Ateish kasanların "günahı KOTICK i...nesinin boynuna". E şimdi kuma saplanmış Ashbringer, kara saplanmış Frostmourne neyin nesi. İyice bok ettileri resmen. Lore zaten LOL olalı ç.ok oldu. Panda meselesi ile LORE isteyene burdan çok güzel KAŞAR LORE yollarım. Kilosu 6-7 TL
.
* LFG bence bu oyuna inanılmaz katkısı olan bir sistem, ancak LFR bildiğin content i öldüren bir olay. Kimse hiç birşey göremeden, 2-3 ayda full content bitirebiliyor. Halbuki ilk kasan adam pre raid gear için bile zaman harcıyor. İstese harcamasın. Catas 300 try yapıyor bir boss'a, bırak casual 'ı wow starter pack almış adam catas'tan 1 ay sonra archimonde görüyo, lootunu alıyo. Harbi şaka gibi oldu artık iş.

* Inscription diye bir meslek vardı, ilk çıktığındaki glyph ler noldu? Çöp hepsi. Yeni pakette meslek bile yok. Kalmadı tabi ayakkabı tamirciliği :(

* Garrison süper uyarlanabilecek housing sistemi iken, player based oldu. Çiçek toplayan adam yok. Eskiden aynı node için savaşırdık resmen karşı factionla. Çok eski bile değil, Panda da :(

Öteki başlığa koydum WoW niye ölüyor diye, eski dungeonları farmlamak bile bu kadar kolay olmamalı. Kimsin lan sen f..ng hero? Tüm bossları yardımla kes, gel sen ctun a tek at. sfdfsgsgd.

Bu kadar hype yaratmayan bu paket belki en iyisi olur. Release de almayacam, 6 sonra black firady de bakarız adsgsgsg.
Sosyal ağlarda paylaş

The expansion after Legion is already being planned.
The subscriber count is more volatile than it used to be because players have gotten older and don't have as much free time anymore. As long as players are happy and enjoy the game, the team doesn't mine extreme peaks and valleys. They just want to ensure you have a great experience and feel like you got your money's worth.

meheh kendileride aynı şeyi demiş.

Artifact weapons can be transmoged into other weapons, but not the other way around.

On rumors that Sylvanas might be a raid boss: "That's interesting"

The Conquest system is going away.
The goals is to remove PvP gear. There will be PvP ways to obtain gear, but the power in PvP will be about the gear you obtain and the PvP talents that you unlock.

The professions team for Legion is the largest that Blizzard has ever had for WoW and lots of new things are coming. The team heard the feedback about Warlords professions.
Sosyal ağlarda paylaş

Reveal öncesi leak veren kaynak yeni şeyler yazmış. Önceki yazdıkları büyük ölçüde tutmuştu.

said:
- Artifact weapons quest will be interesting. For example, Paladins will help to Tirion at Broken Shore. Tirion will be swarmed by Demon armies and he will throw Ashbringer to Paladin class (like from Darion to Tirion) and the tides of war will return. Aftermath, Tirion will suggest Paladin can keep this mighty weapon and use it against Legion forces.
- Thrall will die. Yes. They mentioned it at Gamescom (Veteran players will be shocked at Legion). Thrall will die at Broken Shore and Shamans will collect the pieces of mighty Doomhammer.
- Grom will return to our Azeroth with Thrall and after Thrall's death he will be Warchief of the Horde.
- Sylvanas won't accept Grommash's leadership and will plot against him. We will stop her of course.
- Illidan will start as villain with his Demon Hunters. Like DK Starting zone at WotLK. However, when Gul'dan kills Maiev Shadowsong, Illidan goes rampage and things change.
- Azshara will be main villain of Legion. She will try to summon her ultimate master Sargeras to Azeroth with an ancient Titan artifact.
Sosyal ağlarda paylaş

illidan'ı ve grom'u tahmin etmiştim. tahmin etmekten ziyade bu şekilde olsalar ya lan demiştim. maiev ve sylvanas şok etti beni asıl.
gerçi garroshtan sonra sylvanasın groma karşı olmasına şaşmamak lazım pek. illidan da kesin hayatı pahasına maievi kurtarmaya çalışır.
thrall da ölmez, illidan gibi geri gelir bi şekilde sdf.

neyse, hepsi mantıklı gibi ama doğru mu bakalım görürüz ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

herifler yanlız direk diğer expansion çalışmalarınada başlamış :p programa bak be hehe. Bu kadar çok karakter keserlerse yenilerini getiremezler bayağı boşluk olur bence. Alliance da bolvar, magni yi feda ettiler (magni gelir belki) deli bir boşluk oldu. Anduin ve Varian ı geliştirip durmaya çalışıyorlar şimdi. Grom u başka timeline dan alıp buraya koymak saçma değil mi yahu adamın tribe diğer zone da nede olsa. hem Draenorda dağılmadı yeşil ve verimli kaldı niye gelsin ki =p
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Reveal öncesi leak veren kaynak yeni şeyler yazmış. Önceki yazdıkları büyük ölçüde tutmuştu.

said:
- Artifact weapons quest will be interesting. For example, Paladins will help to Tirion at Broken Shore. Tirion will be swarmed by Demon armies and he will throw Ashbringer to Paladin class (like from Darion to Tirion) and the tides of war will return. Aftermath, Tirion will suggest Paladin can keep this mighty weapon and use it against Legion forces.
- Thrall will die. Yes. They mentioned it at Gamescom (Veteran players will be shocked at Legion). Thrall will die at Broken Shore and Shamans will collect the pieces of mighty Doomhammer.
- Grom will return to our Azeroth with Thrall and after Thrall's death he will be Warchief of the Horde.
- Sylvanas won't accept Grommash's leadership and will plot against him. We will stop her of course.
- Illidan will start as villain with his Demon Hunters. Like DK Starting zone at WotLK. However, when Gul'dan kills Maiev Shadowsong, Illidan goes rampage and things change.
- Azshara will be main villain of Legion. She will try to summon her ultimate master Sargeras to Azeroth with an ancient Titan artifact.

yazdik bunlari biz hep :P malumun ilani leakden cok gromm haric

maiev kesin illidan icin deredere modunda dedim ahahah, illidanda akillandi sanirim dicemde expansion akillanmasi uzerine olucak lol

thrallin olmesi lazimdi zaten cata sonunda, oldurmeyip tursunu kurdular resmen neyse olmesi iyi olur, zamani gelmisti (bu saatten sonra wc4 icin hayal kuruom sirf bos olsada asfdsf). thrallin cocugu var zaten, thrall jr i kasar bu defa metzen sorun yok ahah. med'an gibi kac expansiondir oyuna koyamadiklari bir sacmalik var zaten, garano ile medievh in oglu konsepti ve divine+shaman+arcane olayi lulzworthy direk

tyrionu oldurmeyip emekli etmeleri daha iyi olur, sahne eger oyle olursa birazcik daha mantikli olurmus ama blizzin aciklamasi ile celisiyor bu "fallen in battle" dediler ashbringer icin.

azshara end boss olucak zaten kesin, supriiiiizz diye ciakrtilar bizde yeriz filan

gromm u warchief yapmasi en buyuk komedi olur, dagdan gelip bagdakini kovma tier hani portal acip draenordan ithal warchief getirdik bakin! sunda mantik yok..... oh wait! garroshuda oyle itelemislerdi aahahahah

sylvanasi harcamazlar diye dusunuyorumda kitaplari cannon aliyorsa meh direk. war crimes hani aptalligin kitabi direk. sylvanas ile kardesi bulusuyor, hasret gideriyor filan, vareesa twilight pullayip colugu cocugu varken "benide banshee yap! geliyim undercityde yasiyim!" geyiklerine giriyor, garroshu zehirleyip WoD denen kanserin gerceklesmesine az daha engel oluyorlar ama son anda vareesa anduini goruyor, cocuklarini filan hatirliyor (cocuklarinin babasinin olumunden garrosh sorumlu bu arada hani bole bi aptallik) kiyamayip anduine soyliyor zehir koydu sylvanas garroshun yemegine diye. kardesi tarafindan bole bir ihanete ugrayinca iyice DARKNESSSS a bagliyordu sylvanas son. meeeeh

http://i.imgur.com/w5L6iVy.png

bu arada sitede modeli degismis sylvanasin, metzenin kizi gormus eski modeli ve neden dansoz gibi giyinmis bu karakter cok aptalca diye viyviylanmis filan, metzen cevap veremeyince cok utanmis filan ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...