Stormraiden Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Absolut said: Nasılmış bi anlatsanıza kasalım bi char dursun kenarda kasma işide adam legion invade diye parti açıyor millet sürekli girip çıkıp mob kesiyor oda partiden gelen exp yi leechliyor biri böyle bişey yazmış bende araştırıyorum şuan. nasıl yapılıyor diye. başka bişey görürsem yazarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Champions of Legionfall achievementı nasıl yapılıyor veya halihazırda yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Absolut said: Nasılmış bi anlatsanıza kasalım bi char dursun kenarda https://www.youtube.com/watch?v=31xC4o2XmpI&feature=youtu.be] böyle bişey çıkmış bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Dediğim gibi işte 4 arkadaşını bulup dalarandan aşağı atlıyosun, gruba dahil olup invasionda bekliyosun onlar keserken. Nethershard'da topluyosun bi yandan, 2 saatte hem 110sun hem üst baş 850ilvl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 nethershardlar ile max item 850mi alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 5000 ns ile daha yüksek ilvl alınıyor sanırım, mavili olanlar var 400lük onlardan düşüyor 835 850 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Absolut said: Peki size bir soru 4 parça set bonusu olan seti ne zaman bozmak lazım. Ilvl ortalamaları 870 ama yavaştan 890 itemlar falan düşmeye başladı kıyamıyorum bozmaya seti. Kıyıp 4 parçayı 2 parçaya indiriyorum benden günah gitti. Ilvl 5 falan artıyor vatan sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Şu mage tower questlerini yapabilen varmı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Healer olanını denedim sinirim bozuldu ara verdim. Adamın biri 915ilvl shaman resto ile yapmış ucu ucuna videosunu izledim biraz abartı yapmışlar o questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bugün hotfix gelmiş ama yeterli değil diyorlar . millet saydırıyor offical da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 enha shaman kolaydı. bazı classların zormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Valla healer ile heralde 900ilvl olamadan benim yapmam baya zor veya şansa bağlı. Ve herhangi bir bölümde ölürsen veya party ölürse en başa mı dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ben denemeyemedim henüz :/ resto druid neysede asıl offspec feral istiyorum harika görüntüsü var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ben de denedim bugün tamam kabul çok kendimi vererek uğraşmadım nasılsa elime alıcam diye ama hakkaten zormuş ya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Absolut said: Valla healer ile heralde 900ilvl olamadan benim yapmam baya zor veya şansa bağlı. Ve herhangi bir bölümde ölürsen veya party ölürse en başa mı dönüyor? Ben 895ilvl prot pala ile baya bir denedim,5 ilvl daha alıp 900 olsamda bir şey fark edecegini sanmıyorum :) herhangi bir bölümde ölürsen yeniden 100 nether shard verip başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 O zaman hiç kasmayın yakında öyle bir nerf gelirki mana %80 olmadan tamamlarız. Önce zorluğu abartıp sonra easy moduna alır nasılsa Blizzard. Methodun resto druidi ilvl917 biraz önce videosunu koydu daha hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Absolut said: Önce zorluğu abartıp sonra easy moduna alır nasılsa Blizzard. valla benim de bu yüzden pek uğraşasım gelmedi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oyun çok kolay olunca az zor görünce aglıyo millet, ilk gunden bitirmeyin bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 valla şöyle bir baktım, insan işi gelmedi sdıfghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 cy-x said: oyun çok kolay olunca az zor görünce aglıyo millet, ilk gunden bitirmeyin bişe olmaz. Kardeş scenario alt tarafı bu. ADamlar sergeras zorluk seviyesinde yapmışlar. casual oyuncunun kesmesine imkan yok zaten :) milletin eleştirisi blizz in zor olacak şeyi kolay yapması. bunun gibi de kolay olması gereken şeyin aşırı zor yapmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 niye kolay yapsınlar ki, skinin de bi değeri olur işte herkesin elinde gezmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 abi bildiğin self-progress var fight da. her try da bir adım ileri gittim. 15 try falan attım 3. phase de ufak hatalardan ölüyorum. çok kasmaya gerek yok. bir sonraki mage tower da keserim en kötü.eğer kesemiyorsanız kendinizi top guild elemanlarıyla kıyaslamayın hiç. bide klaslar arası aşırı dengesizlik varmış sanırım. paladinler elleri belinde kesti guild de. bi balance gelir bence ilerki günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 zaten tomb of sargeras gelince gearlancak millet, bunlar iyice kolaylaşır o zaman :) Gerçi resto olarak yapsamda ödül asa yeterince çirkin, feral lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ya bu obliterum yapmak için ash var, o ash neyden çıkıyo bilen var mı? Wowheade baktım da anlamadım bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Craft edilen itemları (örneğin LW'in yaptığı bir leather wrist) obliterate yani disenchant ediyorsun bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar