FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 En son ne zaman ara patch ve raid açılışı farklı zaman oldu anımsamıyorum bile. Çok büyük ihtimalle 17sinde hem patch hem raid gelecektir. Raidin gelişi 17'si kesinleştiğine göre patchide 17sinde beklemek en mantıklısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 FreEmoon said: En son ne zaman ara patch ve raid açılışı farklı zaman oldu anımsamıyorum bile. Çok büyük ihtimalle 17sinde hem patch hem raid gelecektir. Raidin gelişi 17'si kesinleştiğine göre patchide 17sinde beklemek en mantıklısı olur. Blizzconda acikladilar patch ciktiginda raid aktif olmayacak 1veya 2 hafta sonra acilacak raid, o arada da questlinelar ile sizi nightholda hazirlayacaz diye acikladi elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bu patch gelmeden önce yapılması gereken veya yapılsa patch için guzel hazırlık olur dediginiz birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 artifact power kas her specini 35 yap ana oynamayi planladigini 35+ yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 @tunch Questline tamamlandı ama, Gul'dan için kill questini de aldık. Yani questlerde devam edecek bir şey kalmadı artık. Patch'e alışalım çok değişiklik oldu falan diye bu hafta patch gelecekse bilmem ama ben hiç beklemiyorum öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 photographer said: gelse de dhler olarak buffımızı alsak :) talenti komple değiştireceğim Yav ben notlarda nerf geliyor gibi düşünmüştüm, 3 hafta önce başladığımdan tabi yanlış yorumlamış da olabilirim. Momentum buildini ve legendary'sini nerflediler, hangi talente geçmeyi düşünüyorsun? momentum odağıyla oynamak eğlenceliydi ancak single target dps yerlerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 AK bitmiş lan yeni fark ettim. basıyorum basıyorum gelmiyor app'den asdasd. oyuna girince fark ettim achievement geldi. şu artifact sistemi, ap sistemi, artifact trait sistemi ne faildir belli değil ya. HALA altlar 7-8 ak de. sırf ak yüzünden oyunu oynamıyorum trait açmadan dps artmıyor, trait açmak için gereken grind ak düşük olduğu işsizlik seviyesinde. EEEH dedim bıraktım bir kenara 18 traitten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 2 ay önce sormuş olsan patch için bazı speclerin stat öncelikleri değişti onu araştırıp çantanda gear biriktir derdim ama artık çok geç sanırım. 30 parça biriktirdim çantamda saçma sapan bekliyorlar, oyundan da soğudum bikaç haftadır 3 günde bir girip emissary yapıp çıkıyorum... Uğraşıp optimize etmicem bunları ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 son 1 aydır çıkan her epici kenara koydum 850civarı olan. Değişen bişey olmayacaksa item statlarında aylık goldu kasıcam nerdeyse item satmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 @Robert ben vengeance olduğumdan dps ile ilgili nasıl bir buff olacak bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Vengeance için DPS falan bufflamasınlar sadece tank özelliklerini ayarlasınlar yeter. DPSi Dps classları yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 zaten öyle yapıyorlar gibi görünüyor ama benim kafama takılan şey talentlerdeki özelliklerde Attack Power * bilmemnne falan gibi değerler var ama ben karakterin infosunda Attack Power görmüyorum biraz salakça bu deyimler o yüzden. Pek bir anlamsız kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 havoc DH'de ciddi değişiklikler yapmışlar, iyi mi kötü mü forumlarda bile insanlar birbirlerine girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Crit nerf oldukca kotu, %5ten fazla olacak diyorlar. Ama rotasyona felblade'in katilmasi iyi olacak gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 7.1.5 notları açıklanmış, ptr dan farklı bir şey yok. benim beklentileri karşılamadı ama asıl kötü olan AK 15 e kadar çıkıyor altlar için. neden 20 değil, anlamakta baya güçlük çekiyorum ya. illa grind wheel e gireceksin yani oyunu oynamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 şu değilmi ya 20 yapacak item? http://ptr.wowdb.com/items/144435-artifact-research-compendium-volumes-i-iv ak 25 ise bunu alıp 20 yapacan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 patch notlarında up to 15 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 o up to 15 yeni karakter için alt karakterler için görünen şu an 25 aksi olan adam 20 yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 notlardan ben öyle anlamadım ama hadi inşallah yaaaağ shaman ve monk u hazırladım. duruma göre bakıp biriyle devam edicem. shaman daha ağır basıyor ama çoğu sorununa çözüm bulunmamış, sef a direkt dmg buff vermişler bozuk mekanikleri çözmek yerine. damage has been buffed olayı da ne kadar saçma bir nottur ya. hangi ability, ne kadar buffed arkadaş söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bu arada eu için 11 iymiş release date, 10 u değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 carsamba gunleri olmuyo mu zaten hep? tam patch gunu sub bitiyo benim, ggnore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 ne bileyim 10 u dediler ben bugün zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 BM'de tüm abilitylerde bir artış var, MM yerine BM oynuyorum ben dpsi daha az ama MM'i pek toparlayamamıştım. Bu patchle MM'i bitiriyorlar deniyodu, değişiklik olmazsa bir denicem MM speci. 34 oldu zaten silah da, ömür törpüsü resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 gelmedi mi şimdi patch? videoda bu gün geliyor diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 EU yarın abi her salıyı çarşambaya bağlayan gece gelir, 10 senedir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar