deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bezerye said: bu arada dün aynı geyik dönüyordu merak ettim baktım ,yazılanlara göre kendi karakter tabınızda yazan max ilvl gözüküyor premadelerde yani equipped değil. Bu böyleyse bana neden her şeyde insta inv. geldiği belli oldu sdlkfjd 886 ilvl max.ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Frostbite said: hmm yeniden mi başlasam WoD ru hiç sevemedim ya herşey çorba olmuş gibi geldi.bu paketde de aynı sorunla karşılaşırmıyım ki?? dinimiz amin. Daha da çorba . Birde guildsiz WOD gene birşeyler yapabiliyordun ama LEgionda guildsiz normal mythic ten öteye gitmek zor. GErçi vakti kısıtlı adamda zaten WQ falan derken normal mythic ten öteye pek gidemiyor. Artifact kasmak falan zevkli. WQ olayı zevkli. kısacası WOd a göre daha zevkli bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bi boostlayım kendimi ama ortalama fiyat nedir bi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 said: Paladin Greater Blessing of Might is a failed design. The thought was to capture some of the hybrid element of the class, but at the same time the team was nervous about balance. If you are buffing someone significantly by being there, can you do the same amount of damage as a pure DPS class? If the answer is no, a lot of people might not want to sign up for that. If the answer is yes, you are just better than everyone. The team tried to credit the contribution of the Paladin to the Paladin, which resulted in whoever got the blessing being unhappy. The Paladin isn't happy either, so no one is happy. The team hasn't come up with a good solution for Patch 7.1.5, but they will continue to work on it and scrap it for a better design. lel, betadan beri downvote yiyorum reditte filan sunu dedigim icin, SEN BLIZZORDDAN DAHAMI IYI BILECEN diye. neyse aklin yolu bir ama cok gec ahahah offf islak odunla devoloperlardan once communityi dovmek lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Dün 3 retri girdik, birbirimizi buff'ladık, aktı dmg sdf. Yalnız aşağı yukarı tüm bis itemları almama rağmen (sadece 2 legendary ve avenging wrath reliclerim yok) hala dps istediğim seviyede değil. Ayrıca eye of command bence çoğu fight'ta boktan. Sadece sim'lerde patchwerk tarzı fight'larda çok iyi çıkıyor. Bir sürü fightta sırf trinketın proc'u silinmesin diye target değiştirmiyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Ret pala dps i uc faktore bagli su an ve ikisini daha yapmadigini solemissin :p -leg cloak ve liadrinin yuzuk -aw/crusade trait veren relicler -faulty countermeasure Eye of command iyi baya, paladin zaten target switclemesi en kanser classti hem combo hem debuff hem melee without mobility konsepti yuzunden su trinket tuzu biber oldu Cok net yani add filan cikarsa kopek gibi burst yapan zibilyon class var hayatta switchlemem archimonde gibi add mekanigi olan bi encounter diilse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Ben şu Crystal düşsün Withered J'im'den de onu deneyeceğim Eye of Command yerine. Dün macrom bozulmuş, faulty countermeasure çalışmamış 1-2 fight'ta; resmen 30 40k dps farketti. Şaka gibi. (Bende nightbane chesti de var bu arada, eye of command ona rağmen Ursoc ve türevleri hariç cacık) Relic ve legendary olayını fix.lemeleri lazım; bende 3 tane prot legendary, 1 tane de sephuz var. Sephuz yine iyi m+'larda falan da, belt kullanıyorum, statları hariç bir olayı yok. Liadrin veya cloak ne zaman düşer o da muamma. Çok saçma cidden. Relic'leri de anca BRH ve DHT +10 falan farm manyağı yapacaksın da öyle alacaksın. Wep. olmuş 900lvl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 yine mi pörtlek log in serverlari ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 http://i.imgur.com/SzlrxmF.jpg quest for kebab HUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 smyrnas said: Frostbite said: hmm yeniden mi başlasam WoD ru hiç sevemedim ya herşey çorba olmuş gibi geldi.bu paketde de aynı sorunla karşılaşırmıyım ki?? dinimiz amin. Daha da çorba . Birde guildsiz WOD gene birşeyler yapabiliyordun ama LEgionda guildsiz normal mythic ten öteye gitmek zor. GErçi vakti kısıtlı adamda zaten WQ falan derken normal mythic ten öteye pek gidemiyor. Artifact kasmak falan zevkli. WQ olayı zevkli. kısacası WOd a göre daha zevkli bana göre. şuna çok katılmıyorum ya. guildsiz olarak oynuyrodum belki 3 hafta öncesine kadar. oyunu az çok kavrayınca group finderı güzel kullanıyorsun. bir süre sonra zaten 8+ m den aşağısını yapmadım resmen. guildsiz daha iyi demiyorum ama epey tatmin ediyor caasual oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Tank veya healer isen dedigin tamam. Ama dps olarak 860 ilvl item atan yer icin bile 875+ istiyolar. Direk decline yiyosun epey partyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Pordakal said: Tank veya healer isen dedigin tamam. Ama dps olarak 860 ilvl item atan yer icin bile 875+ istiyolar. Direk decline yiyosun epey partyden. böyle durumlarda kendi partini kurman lazım. uzun sürüyor ama başka çare yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 abi keyiniz varsa, my key your boost yazın. deli gibi başvuru oluyor seçin iyi 4 adam yapın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 uzun vadede gene sıkıntı ama bi keyi kaç kere yapabilirsin ki puglarla, hiç + chest kasmasan 9-10 gibi bitecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 monkla brewmaster oynuyorum son 1 haftadır baya iyi keyifli aslında ama ceiling yüksek olduğu için millet beceremiyor. traditional tank gibi oynadığında koyun gibi ölüyorsun. yok haste stackle, ISB uptime tut yok şu noktada sadece purify et, yok mastery'ı belli bir yere getir ki 3 swingde bir kesin dodgelasın, yok talent seçimine dikkat et, yok combo yapmak zorundasın falan. oynaması keyifli ama WA setupı sadece 2-3 saat sürdü çok fazla ıvır zıvır var takip etmen gereken bi de mesela şey falan çok saçma. normalde mitigation'ı (physical dmg red.) çok düşük, gidip darkmoon trinket alıyorsun neredeyse iki katına çıkıyor. yani bunu almadan oynama diyor oyun sana. dmg red. 15'den 30'a çıkıyor atıyorum tek itemla. baya aptal bir durum. tabii günün sonunda mobility dışında her şeyde en kötü tank. mitigation en düşük, en düşük dpse sahip, cdleri en kötü, healing/absorb en kötü, leech fln yok zaten. ha yetiyor mu yetiyor. +15 yapar mısın yaparsın. diğer tanklar 3 uğraşıyorsa sen 6 uğraşıyorsun. mobility + slow u avantajına kullanıp uğraştıktan sonra her haltı yaparsın. 7.1.5 değişiklikleriyle daha iyi bir yere gelecek ama hala inferior diğer tanklara göre. 7.1.5 ile stagger ı magic dmg a karşı baya op hale getirebiliyorsun, ondan nighthold zamanı baya parlayabilir. dk ile raid tanklıyorum hala. çoğu raidde bile self sustain ediyorum 1 tane heal almadan. hani buna bakıyosun, sonra monk a bakıyosun. komik oluyor. dün hc helya fightlarında 200kps healingım vardı tank olarak das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 kesin heal şifresi yazmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 dolar gibi oldu tokenda, 100k altı görmeyecek herhalde bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 hangi trinketmiş o bingildak ya? darkmoon kart'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 aynen immortality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 aha patlattım trinket'i :P geç haberimiz oldu ama olsundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 bingildak said: dolar gibi oldu tokenda, 100k altı görmeyecek herhalde bundan sonra geçen 96k gördüm bastım goldu marta uzattım :D. böyle 3 5k düşük görünce alıyorum artık, 103k gördüm max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Daha da artar, tokenle hearthstone karti vs alinmaya baslaninca. Alabilen uzatsin uzatabildigi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 sabah monk postunu attıktan sonra bu gece +13 tanklamış olmam 858 item level ile. DASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS kimse inanmadı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 teeming, necrotic(hayırlı olsun), tyranical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 tyranical olmasa iyiydiii keşke biraz çeşitlilik gelse de her hafta ölümüne zordan çok kolay geçişi yaşamasak asdasd teemingden nefret ediyorum ama idare edilebiliyor tank ve healer iyiyse, sağlam aoe dmg var ise. necro monk için kek zaten, vur kegi yuvarlan babam yuvarlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar