bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 benim favorim warrior > druid > dk > paladin > dh dh oturmadı bence daha, çok saçma sapan dmg yiyorlar belki classın yeni olmasından milletin aktif mitigation ı beceremiyor olmasından falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bence biraz game play i de önde tutmak lazım. warrior-pala- druid-DK-DH-monk diye gider bence. DK yı raid bazında 2. sıraya bile koyarım ama bu paket çok ağır kaldı. şahsen kendi kurdugum mythic te 875ilvl dk tank yerine 865ilvl li druid yada paladini tercih ederim. DK ile bitmiyor be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 tam tersi m+ dk tank ile çok daha rahat ve kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 absord ve healing ten dolayı rahat olabilir ama mobility yok . offical da falan bununla ilgili bin tane başlık var. diğer tanklar atı alıp üsküdarı geçerken ,dps ler boss un önünde dk bekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ben hala cozemedım bu dediklerinizi bazen heroicte mitikte falan koştur koştur gidio tanklar 23124142132 mob pullayıp onu mu dionuz? mitikte wipe yiorz öle olunca hehea baya tatsız bişiki o zaten koştur koştur bide ben hiç tankı geçip gittiğimi hatırlamıorm manasız olur zaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ilk kez böyle bişey duyuyorum çok şaşırdım gerçekten, healing-absorb dışında bir sürü utilty kazandırıyor gruba, packleri rahat toplayıp interrupt edebiliyor bunlar bossun önünde beklemeden(?) daha önemli yararlı. boss önünde bekleme nedir aklım almıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 kosamiyorlarya ondan :p low lvl play oyle oluyor heuehe bu hafta dk tank iyi baya m+ da AMS yuzunden prot paladinimle zorlanmiyorum hic, artik oyle alismisimki classi oynamaya hani steamrolliyorum, karazhanda son bir gecede 138 interruptimmi ne vardi ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Şaka gibi ya bi tank yapayım dedim gittim en boktanı DHyı seçmişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 abi bu durumlar seni etkileyecek durumlar değil. gidip +13 m+ yapmayacaksın sonuçta. dh nın "kötü" etkisi düşük contentte veya lfr raidde hissetmezsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Dün en sonunda Mythic Emerald Nightmare'i tamamladık achievementımızı aldık rahatladık. Gerçekten xavius cenariusa göre çok rahatmış. Sıra geldi TOVa da baya az guild daha Odyni kesmiş işimiz var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 odyn'ın max healthı düşürseler keşke heroicte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 heroici millet pugla yapio. Helya zor bi . overall aldığın damageı nerflediler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ende 5 mythic boss kesmiş bir sürü guild hc odyn yapamıyor ya. setupla alakalı biraz da sanırım. bizim ranged dps zayıf kaldı hunter ağırlıklı olduğu için. melee hareket ettikçe overall dps düşüyor falan. çok uzun abi fight. gereksiz uzun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Helya'nın tank olayını tam çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 neyini çözemedin yaz ben yardımcı olayım. 3 haftadır helya tanklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 odyn hc'de 0.6k hp ile wipe yedik, 40 wipe falan oldu sanırım. gercekten fight'ın uzunlugu anlamsız ve mekanigi de insanı delirtiyor. yani ust uste bi seyler attıgı zaman caresiz bırakıyo adamı. hem uzerinde add var, hem orb'lardan kacman gerekiyor, bi de uzerine shield mıdır nedir o zımbırtıyı attı mı kafamı monitorun icinden geciresim geliyo. bizde de ranged sayısı az oldugundan dps'i kokleyememe sorunu oldu. melee olarak hymdall'a dps yapmak zaten oyundan sogutuyo. tam bir anti-melee encounter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 hc odyn bence ondan bu kadar blokaj yarattı. raid setup çok etkiliyor. eğer setup uyuyorsa (ranged dps taşıyorsa) hiç takılmıyorsun. eğer melee taşıyorsa direkt sıçıyorsun çünkü movement absürd fazla var. shielde gir, rune'a koş, mini-boss'a dön, toptan kaç derken 350-400 dpsler oluyor 270 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 şahsen blizzard'ın bu melee oynayanın ta ağzının orta yerine kakamı yapayım inadından sıkılıp bıraktım feral druidimi ilerde öyle yine raid filan yapıcak olursam hunterı gearlar onunla akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 erkek adam ranged oynamaz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 dönmeyim abi ben etek giyip vurduruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 tamam ranged requirements met. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Melee Dps beni yoruyor takip etmesi yoksa oynaması keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ben hunter petlerinin kulak tırmaladığı dönemde rogue oynuyordum. Nasıl nefretlik bir şeydi anlatamam :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar