zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Uçma ach. için repler. Şimdilik sadece binekler daha hızlı gidiyor. Ach. adı da part 1 zaten. Hoş Xavius kesmeden Good Suramaritan ach. bitmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 burnout is real :D ben millete dedim gameplayini sevdiginiz classi secin diye ama idealist ogretmenler gibi paladin diye inada bindirdim simdi bedel odiyorum :D bu kadar haftadir yapilicak her halti yaptim legi gectim daha cok umrumda olan hidden skinleri bile vermedi rng, raid spotu ret disinda bulamiyorum ki fuhrerbunkerdan ibaret class hallda dummyde gectigini farkettim zamanimin cogunun. eski zamanlarin tadi ile boktan gameplayi olan spec yurumuyor iste ehueheu https://www.youtube.com/watch?v=bE-DEt85uVU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 dk class hall'da efsanevi kötü ya. adamlar 1 parça yenilik eklememiş, aynı boku sürmüşler yıllarca görmemişiz gibi. ama gameplay akıyor unholy'de. 30 crit, 20 haste, 40 mastery yaptım. tam sweetspot. singe target, aoe falan her şeyin tatmin hissi çok iyi. bi tek ww monk a gözüm kayıyor o da rakamlardan. her şeyi aoe vuruyor ya, çok op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Warrior class hall çokzel valla. İlerki patchlerde biraz daha azerothian lore a kayarsa dadından yenmez. Gameplay warrior olduğu için hep iyi çünkü BAM GÜM vuruyorsun. Rakamlar da eh işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Millet DH diye ağlıyor da, ilvl yükselince patates kaldı DH. Warlock'un canı gitmiyor, DK ana ağlatıyor, Sub-Rogue hakkında konuşmak bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 axedice said: Warrior class hall çokzel valla. Warriorun class halldan çıkışı çok güzel asıl. Yer gök inletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Çıkışı güzel girişi güzel her zone a portal olması güzel, içerde mount up ve mission hall-recruitmentın yanyana olması güzel, repair-vendor ve Artifact bölgesinin bunlara yakın olması güzel, flavor alanların bile her yere yakın olup hall un ortasında yer işgal etmeyişi güzel. Direk tasarım harikası olmuş hall, skin zaten iyi refurbished ulduar favorite zone <3 <3 koskoca titan oturuyor orda falan <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 hunter class hall heralde en kötüsü lore a gram etkisi olmamış herkese allahınoğlu gibi title gelirken archmage falan filan bize huntmaster geliyor lel. hele rexxar'ın bi survival questi var tam götü klavyede 2 tur attırsan quest bitiyor o kadar komik ve rezildiki bu expension hunter için lel yani öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 dk açık ara en kötü hall abi, boşuna kasmayın bence. içindeki dummy npcler bile değişmemiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Monk çogiyi. Grandmaster olduk daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Rogue class hall da çok hoşuma gitti benim, gizli kapaklı pisliğin aktığı yer, tam rogue luk fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 production sırasında vakit kalsaydı bizi de lich king semalarına bir yere koyabilirlerdi. throne room a bile razıydım yani, annesinin çocuğu gibi takılırdık ayak ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Holy said: Bu akşam 8'den sonra girebilecek ally varsa ekleyin beni de bi elimden tutun. holycan#1224 bu akşam olmasa bile yarın atarız sana bi boost. bu akşam yola çıkacağım çünkü. holy pala ben-warrior-ve dk mız var 3 ümüz de türküz. haftada bir gün 8 mythic yapıp çıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 beni de alın mythiclere guildden çok az denk geliyor, bu hafta 4 üzeri yapamadım. pugla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Valla super olur birileri elimden tutsa, zaten baydım artık dungeon sırası muhabbetinden DPS olmaktan, eskisi gibi tank oynamaya döneceğim gibi. Ya da faction change atıp pati guildine geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 warrior>Dh>hunter>rog>shaman Hall siralamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 outlaw oynayan var mı? slice'n dice + alacricity'nin gideri var mı raidlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 nienna said: outlaw oynayan var mı? slice'n dice + alacricity'nin gideri var mı raidlerde? Yok. hiç bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 gerçek loglarda outlaw fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 öeh millet ilk günden 5/7 olmuş mythicte , biraz undertuned diyorlardı bu content için doğru demekki. http://www.method.gg/raidprogress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 birkaç guildin değil, ortalamaya vurunca ne kadar guildin yapabildiği önemli. methoda ne bakıyosun sen. fightlara gelen ek mekanikleri okudum da baya koordinasyon istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 millet bakiyor top tier guilde sonra wow kolay.. he kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 abi en iyi de olsa ilk günden bukadar bossun inmesi garip değil mi , birde ursoc gear check boss diyorlardı 4/7 olanların alayı kesmiş. Sanırım mythic plus tan gelen itemler, legendary ve üstüne 895 e kadar titanforged olayı daha kolaylaştırmış. Birde method yok listede ya 4. yü kesememiş onlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ee hep böyle oluyor ağır gear check yoksa adamların hayatı oyun olunca, o gereken koordinasyonu her türlü sağlıyorlar deli gibi çalışarak. gear check olayı bu exp'de daha kolay oldu çünkü sürekli etraftan gear geliyor. mythic'e geçmeden haftalarca heroic farmlamalıyız durumu olmadı çünkü dungeondan mythic seviyesine kadar item alabiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 acaba Xavius'ta mthic only 4.phase var mı yine geçen expansion gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar