Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 olorin84 said: ilk gün 110 olmanın 900+ gün played var ben şöyle rushlamıyorum allahsız noliferlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bu nasıl bir şanstır arkadaş bizde niye yok diyor bize niye vermiyorsunuz diyor!? https://www.youtube.com/watch?v=KmA3M3Ym5zQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 geçen sco'ya da attı, bence blizz streamerlara özel şans veriyo, başka bi açıklaması yok. sırf adamlara düşsün, milletin agzının suyu aka aka farma devam etsin diye yaptığı bişey, bence. ben 200 den fazla hc yaptım, daha düzgün trinket düşmezken, sco 60. hc de en baba legendary glove'u düşürüyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Yok yok türk olduğun için o. Gavurlar bizim kapılarına dayanmamıza korktuğundan drop chancelerimizle tıpkı HSdaki rng ile oynadıkları gibi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 the heads ahuısdıuashsd dün yaptım nightfallen army şeysini. hiç tank spec e falan da geçmedim, sadece talent olarak stunı aldım 45 sn cdli. 500 küsür score vardı, 40 tane ile kutuları açtım çıktım baya iyiydi. 3 buff çıktı, bir sürü AP, rep falan. ps. bosslara girmeden tam score yapabiliyorsunuz (400+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bilgisayarı geç açıyorum, hc mi yapıyım wq mü yoksa normal quest mi yoksa class hall questi mi yoksa follower mı göndersem napsam ne etsem diye bakınırken saat 4 oluyor lan :D kansczxcz bitmeyen ek paket yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Bende 11 gibi oturabiliyorum, 2 oluyor hemen ya.. Çok korkunç. 6.5'ta kalkıyorum bir de. Her gün 4 saat uykuyla işe git gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bayram olmasa 110 olamıyodum ben ya sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Fin said: bayram olmasa 110 olamıyodum ben ya sdfsf samaella said: bilgisayarı geç açıyorum, hc mi yapıyım wq mü yoksa normal quest mi yoksa class hall questi mi yoksa follower mı göndersem napsam ne etsem diye bakınırken saat 4 oluyor lan :D kansczxcz bitmeyen ek paket yapmışlar. oha yalmız değilmişim ohh be :) oyunda herkes önden gitmiş. tek kalmışım hissi yaşıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ap gelişini arttıran 4-5 günlük researchleri sürekli basıyorsanız gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 resource tükendi basamadım resource kasmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 world q yapın abi deli gibi resource geliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 samaella said: bilgisayarı geç açıyorum, hc mi yapıyım wq mü yoksa normal quest mi yoksa class hall questi mi yoksa follower mı göndersem napsam ne etsem diye bakınırken saat 4 oluyor lan :D kansczxcz bitmeyen ek paket yapmışlar. followerları app ile işteyken falan da gönderebilirsin onlara vakit harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 cidden bitmeyen exp yapmışlar raidler de başlayınca hiçbişeye vakit kalmıycak, bu sefer de yetişemiyoruz diye şikayet edicez. Bliz'in de işi zor vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 world questlerin olayı rep + raid gearla biter artifactte bütün traitleri aldıktan sonra gerisi çok saçma zaten, insan işi değil. obsesif adam wq gidipte ap toplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ben şu an ap dışında wq yapmıyorum(ha bir de günlük kutu). hani 2-3 haftadır düzenli mc farmlayan adam için şimdiden wqların değeri yok gibi bir şey (gear bazlı) zaten belli bir seviye sonra gearla scale olayı bitecek. Blizz ama gating olayının bokunu cıkarmak için elinden geleni yapıyor. conteni aktif edip ilvl ı sınırlamak çok yavşakça bir şey. mc+ ve world bosslara ilk hafta 850 limiti koymus. yediler bir bok 850 item 895 proclayabiliyor diye rng mythic raid yarışını piç etmesin diye kastırıp duruyorlar. Mc+ lootları da nerflenmiş daha content çıkmadan. Q&A lerde memnunuz diyorlardı üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 mc+ statik 850 düşüyor, proclarsa 865 e kadar mı çıkabiliyor yeni haliyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 yok procta limit 895. 805 item 850 ye proclayabiliyor 850 de haliyle 895 e çıkabiliyor. 865 şu an için mc+ dan düşen(+10) en yüksek base ilvl proclarsa yine max 895e kadar çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 S-H said: samaella said: bilgisayarı geç açıyorum, hc mi yapıyım wq mü yoksa normal quest mi yoksa class hall questi mi yoksa follower mı göndersem napsam ne etsem diye bakınırken saat 4 oluyor lan :D kansczxcz bitmeyen ek paket yapmışlar. followerları app ile işteyken falan da gönderebilirsin onlara vakit harcama. onun çözümü var ya oturduğun masa iyiyse :D uzaktan çok güzel yeniyor valla ^^ http://i.hizliresim.com/J3VnEE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ahahahhahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bingildak said: ok ona bakayım çünkü storylineda şu an aktif bir şey kalmadı nightfallen olarak, bjorn falan saçma sapan questler kaldı bir tek eğer etrafta gizli saklı bir şeyler yoksa. kac quest tamamlamıssın, tamamlamadıkların falan nasıl takip ediyosun? wowhead'e battle.net ile girerek bakılabilir sanıyorum ama overall gosteren bir sistem mi var acaba? quest achievement'larına gore yaparsak benim suramar dısında kalmamıs gorunuyo ama yine de cıkıyo gezerken arada yeni questler. kutun dolmus eski mesajı alıntıladım mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 main storyline map i açtığın zaman çıkıyor isimleriyle neleri yaptıysan yapmadıysan. side questler için ben takip etmenin yolunu bilmiyorum. side questlerin çoğunu zone'un achievementına eklememişler. mesela stormheim'da ben bazı side questleri yapmamış olmama rağmen achievement geldi zone için. treasurelar içinde aynısı geçerli mesela hepsini almadan achievement geliyor. suramar için en mantıklısı wowhead guideına göz atmak. leyline aktivasyonları en önemli rep kaynağı storyline dışında ki onlarda bir kerelik. diğer side questler bildiğim kadarıyla nightfallen rep vermiyor. demonların orada ben nightfallen chain buldum mağarada mesela, rep vermedi. ps. boşalttım mesaj kutusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 samaella said: S-H said: samaella said: bilgisayarı geç açıyorum, hc mi yapıyım wq mü yoksa normal quest mi yoksa class hall questi mi yoksa follower mı göndersem napsam ne etsem diye bakınırken saat 4 oluyor lan :D kansczxcz bitmeyen ek paket yapmışlar. followerları app ile işteyken falan da gönderebilirsin onlara vakit harcama. onun çözümü var ya oturduğun masa iyiyse :D uzaktan çok güzel yeniyor valla ^^ http://i.hizliresim.com/J3VnEE.png off abi bu ne efsane olmus. ama ha oyun oynamıssın ha youtube'da takılmıssın is yerinde ne farkı var ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Youtube da sorun yok ya işim video zaten. Öyle güzel Wq falan varsa akşam eve gitmeyeceksem mousela yardırıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ahah iyiymiş ya ben de SAP içinde mi açsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar