Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kapadım açtım vs nafile, çalışmıyor companion app :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 iki sorun varmış EU NA versiyonu doğru seçip companionların aktif görevde veya tamamlama durumunda olmamaları gerekiyor "idle" olacaklarda bu companionlar hangileri garrisondakiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 garrison mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Meslek kasmak için birebir. Engineer dailyleri 15 15 veriyor her gün. Çıkan itemlardan da yaptın mı bir şeyler, 25 skill kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 zipzip said: Meslek kasmak için birebir. Engineer dailyleri 15 15 veriyor her gün. Çıkan itemlardan da yaptın mı bir şeyler, 25 skill kafadan. 80 felslate istiyo daha ilk görev, ben hiç dokunmadım bile sonrası nasıl iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Çok isteyenler genelde tek seferlik craftlar oluyor. Ben hala recipelar için uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 companion app sesi kısılmıyor mu yav Birde bu companion research kısmında nasıl gitmak lazım bi tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 world map'e gelip sol ustteki buyutece tıkla. sfx tick'ini kaldır. research'te de iki secenek var her tier'da zaten, kafana yatanı sec cok kritik seyler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ysera rip :( hele cataclysm night elf soundtrack'i ile crit gibi girdi video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Yav ben quest bulamıyorum, classları da bitirdim hatta denk geldiğim eventleri de yaptım. Level 108 olmak üzere. İlla dungeon mı girmemiz lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 valla druidimle sadece 1 dungeon yaparak 110 oldum ben quest dolu harita, mutlaka vardır kaçırdığın bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 stormheim atlamış olabilir misin ? o kadar çok quest varki deliver etmeye korkuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genwa said: Yav ben quest bulamıyorum, classları da bitirdim hatta denk geldiğim eventleri de yaptım. Level 108 olmak üzere. İlla dungeon mı girmemiz lazım? level veya rep requirmenti olan questler var. es geçtiğin vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ilvl 810 quest geldi. 110 olmayan eleman koyunca daha sansli oluyor, 110 lvl koyunca ilvl dusuk diyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genwa said: Yav ben quest bulamıyorum, classları da bitirdim hatta denk geldiğim eventleri de yaptım. Level 108 olmak üzere. İlla dungeon mı girmemiz lazım? Nasıl bulamıyorsun ya, ben 110 oldum. Stormheim yarısından fazlası duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Demon Hunter için Order hall Advancement nanesinden hangisi daha mantıklı ? Twisting Nether vs Vengeful Retreat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yani vengeful retreat seçerdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genwa said: Yav ben quest bulamıyorum, classları da bitirdim hatta denk geldiğim eventleri de yaptım. Level 108 olmak üzere. İlla dungeon mı girmemiz lazım? kesin atladın birşeyleri, questin follow up ı vardı almadın log out oldun öyle kayboldu gitti falan. quest kalmaması mümkün değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ench shamani acikcasi cok begenmedim, shamandan cok warrior hissi veriyor charge falan koymuslar. Gerci 103 lvlim daha haste falan cok az ondan da olabilir. Questler zevkli olmus, skill sayisi da azalmis ama en önemlisi özlemisim oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Absolut said: Demon Hunter için Order hall Advancement nanesinden hangisi daha mantıklı ? Twisting Nether vs Vengeful Retreat Tank oynuyorsan Twisting Nether'da gizli artifact skini var moblardan random düşüyor. http://image.prntscr.com/image/5f87de5bc2d14a5eb9579f3127c0f9ee.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ilk legendary imi dusurdum. tearstone of elune =). emissary bag saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 legendaryler inanılmaz kuvvetli ya, dk olanlara bakıyorum da direkt gamechanger verdiği şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 en cok istedigim degildi ama raidde baya fark yaratcak bisey dustu. resmen wild growthun manasını %30 dusuruyor sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 calvaria said: Ench shamani acikcasi cok begenmedim, shamandan cok warrior hissi veriyor charge falan koymuslar. Gerci 103 lvlim daha haste falan cok az ondan da olabilir. Questler zevkli olmus, skill sayisi da azalmis ama en önemlisi özlemisim oynamayi. hangi skill'mis o charge dedigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar