scorch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Saeros said: scorch said: hayatında göremeyeceğin paralar kazanıyorum. oha adam çok zengin lan saygılar MİSAL vermişim belki Kdkcjzjdjfka Siz Ananızın evinde otururken kendi cebimden para ile 0tl ile evim arabam var olum sdkfkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 yok ya bende kazanıyorum biraz en kötü bet ama şirket batıyor bu aralar halimiz ne olacak belli değil :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 fakirlik yapmayın sequo gelcek geri foruma sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 pleb'lerden daha itici nadir şeylerden biri kendisini burjuvazi sanan beyaz yakalılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 yok pleb her durumda daha itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Ikisi de pleb zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Pazartesi gecesi 10k'ya aldığım 840 ilvl yüzüğü 51k'ya sattım. AH'de al satın gözünü seveyim. 1 aylık goldu attık kenara 1 itemla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 AH çok eğlenceli ya şu an. Twisting Nether kekeleri sağolsun, 1/3 fiyatına diziyorlar ne bulurlarsa ben de alıp satıyorum sdf. Paramı 5'e katladım 3-4 günde. İşin garip yanı belli bir sermaye biriktirdikten sonra para kazanmak çok kolaymış oyunda. Dün AH'ta totalde 1 saat al sat yaparak 30k'dan fazla kazandım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Su app ne ya nerden ediniyoruz adi sani ne ise yaradigini anlatabilecek biri var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bugun tum world questleri bitirdim, bunlar yarina mi refresh olacak yoksa belli surelerle ortaya mi cikiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Süreli her biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 calvaria said: Su app ne ya nerden ediniyoruz adi sani ne ise yaradigini anlatabilecek biri var mi WoW Legion ama ben çalıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 valla sildim yeniden yükledim falan hala daha çalışmıyor app, connecting diyo kalıyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 silmene gerek yok kapat tamamen sonra aç yine. bu arada appin adı WoW Legion Companion. legion bölgelerine göreve class hall daki companionları yollamaya görevlerini tamamlamaya yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 s3 minime indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 olm kandırdınız lan benı sızın yuzunuzden prof kasmadım legıondan once sımdı tailoring questi geldi full kasılmıs legion oncesi tailoring istio hay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bu arada appda gördüğün work orderları oyun içi mapde falan göremiyorsun ama appdaki yerini görüp oyunda gittiğinde questi yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kujo123 said: olm kandırdınız lan benı sızın yuzunuzden prof kasmadım legıondan once sımdı tailoring questi geldi full kasılmıs legion oncesi tailoring istio hay ak. ahahahha hep bıngıldak yüzünden, ben de bütün tanıdıklara söyledim kasmayın boş yere diye fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kujo123 said: olm kandırdınız lan benı sızın yuzunuzden prof kasmadım legıondan once sımdı tailoring questi geldi full kasılmıs legion oncesi tailoring istio hay ak. Tailoring için geçerli olabilir. Ben leatherworking kastım aynı şekilde 300 felandı. Tüm questleri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 of bir de tailoring direk fail dreanor fur ve leather çılgın pahalı artık kasılmaz bile sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ben 4 karakterle 0 ile train ettim, 1 tanesinde önceki explerden bir gereksinim çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ev hanımı professionı almamayı deneyebilirsiniz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Vendorda 800g a kitap var pncekilieri ogren diye ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Saeros said: valla sildim yeniden yükledim falan hala daha çalışmıyor app, connecting diyo kalıyo öyle mis gibi çalışıyo ekranı kırık s3 minimde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 o hangilerini ogretiyo acaba legion oncesi mi yoksa legion sonrası aldıkların mı? hani bu kadar kısa surede legion'da bi prof kasıp vazgecip sonra tekrar aynı profa kim doner bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar