Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Rıg kımpın dışındı ınımlı hıkıyı vır mı Var. Rogue dışındaki bütün hepsi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Lets go: https://puu.sh/qO0KY/e211955b01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ne var lan ne var hangisi anlamlı? Freya aşkına anlat bi iki tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 1660x Card of Omens Valthon said: Lets go: https://puu.sh/qO0KY/e211955b01.png https://puu.sh/qO2r9/d8af439914.png Şimdiye kadar açtığım en fazla kart olmasına rağmen şimdiye kadar kazandığım en düşük para. 750-1000 arası birikince açmaya devam edicem. Çünkü totem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Kart basına ortalama 4.4 gold gibi bisey olması lazım. Std dev. in asagısına denk gelmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 malzeme gathering süresi + açma sürelerinide ekle de hr/gold hesabı çıksın ortaya. böyle şıp diye yapılmıyor bu kartlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 orda anlatılmak istenenin o olduğu sanmıyorum. o kartların ben nerflendiğini düşünüyorum. (böyle resmi bir şey yok tabii) öncesine çok daha azı yaklaşık 30k yapmanın verdiği gaz ile geçen 1000'e yakın kart biriktirdim ve benim için de 3-5k gibi bir sonuç çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 1000 kartla ballı olmadıgın surece 30k yapamıyorsun. Kartlardan ortalama cıkan deger belli. Actıgın kart sayısı actıkca o degere yaklasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Yani 750-1000 civarı yamulmuyorsam 7 kez açtım, hepsinde en az 10k gibi bir parayla çıktım. 1660 tane açınca haliyle 10k'dan yüksek bişey beklemekteydim. RNG izebiç diyor önümdeki maçlara bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 heralde, ama benim de daha önceki tecrübelerim valthon'nuki gibi daha karlıydı. O yüzden şüphelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Az önce 120 tane açtım 150g çıktı. Kader kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 oyunun çıkış saati bellimi, p.tesi gecesimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bizim saatimizle 30 ağustos 00:59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 salı gecesi keşke pztesi gecesi olsa 30 u tatil ölümüne kasardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bu artifactlar için prequest varmı? birde legion ile mi aktif oluyor? yokmu guide falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 30 Ağustos 00:59 Pztesi gecesi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 31-1-2 izini patlattım affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Once class hall sonra da artifactlar quest ile alinacak ama cok zor degiller. Bir yamuk olmazsa 29u 30a baglayan gece ~1 gibi acilcak legion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 yalnız hala hangi class karar veremedim ya :( priest baya güzel gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 shadow mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Holy priest çogzel olmuş. İnanılmaz keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 DH ve DK tank denedim bugün pek bi çok dmg alıp self heal kısmı acaip nerfli geldi eskiye göre. Instancelarda healer kötü ise baya acı çekicek tanklar gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 adamların talentları yok daha olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 samaella said: shadow mu? evet, holy en ölü spec'i. disc farklı play style olduğu için bana 2nd spec olarak güzel geldi. disc hakkında dün update geçmişler : said: One of the goals for Discipline Priests is to feel like they take the best of both Light and Shadow, and we (eventually) want to make both damage and healing role trinkets useful. If you got a trinket as Holy or as Shadow, it should also be useful as Discipline. We’ve applied modifiers to some DPS-role trinkets to make them usable by Disc without being crazy good in situations where area damage is very attractive, and Disc is now considered a ranged DPS specialization for purposes of trinket eligibility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Absolut said: DH ve DK tank denedim bugün pek bi çok dmg alıp self heal kısmı acaip nerfli geldi eskiye göre. Instancelarda healer kötü ise baya acı çekicek tanklar gibime geldi. 100 de bir anlamı yok. 110'da bakmak gerek. oyunun finetuning i şu an artifactlere dayalı ve oyunda artifactler yok öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar