axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Bizim serverda UC zeplinleri bugulandı bi ton uğraşmak gerekiyor hillsbrada falan giderken. Bi afk lvling queyfimiz vardı onu da elimizden aldın hayin blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Laurelin said: Cikio Ben butun altlari fullemeye calisiyorum cunki cata raidlericsololiyip sub cikaricak onlar bana :3 ne kadar su inflated gearinstacklersem o kadar iyi, artifacti 2 questle alirim mis gibi olur hepsi o yuzden weapon kasmiom misal haftada 4 karakterle 1 tur cata raidi dönsen yetiyor ya o kadar kasmaya gerek yok hatta 110lar ile mop raidlerini de dönücez onu da hesaba katarsak 4 karakter bile fazla gelicek o iş için sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 cata raidlerinden gelen goldlar nerflendi. 4 karakter yine de yeterli oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 itemlar da güzel gold veriyor ama o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 axedice said: Bizim serverda UC zeplinleri bugulandı bi ton uğraşmak gerekiyor hillsbrada falan giderken. Bi afk lvling queyfimiz vardı onu da elimizden aldın hayin blizz hearthstone'u pandaland'e al rahat et abi ne kasıyosun zeplinle sene 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 pandaland ne lan eğlence parkı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Saeros said: hearthstone'u pandaland'e al rahat et abi ne kasıyosun zeplinle sene 2016 WotlKden, Catadan sonra hiç kasmadığımız karakterler ne olacak peki SAYINBAYÇOKBİLMİŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 gate açtırıp girebiliyorsun sanırım direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Bir adet hayırsever mage bulup portal açtırın abi. Uğraşılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 dalaran açılırsa portalları olur herhalde, yeni hub sonuçta. 1 gün daha sabredin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 axedice said: Saeros said: hearthstone'u pandaland'e al rahat et abi ne kasıyosun zeplinle sene 2016 WotlKden, Catadan sonra hiç kasmadığımız karakterler ne olacak peki SAYINBAYÇOKBİLMİŞ? off kimlerle wowluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Darksun said: dalaran açılırsa portalları olur herhalde, yeni hub sonuçta. 1 gün daha sabredin :D yeni dalaran da portallar mevcut. portallar için özel yer bile yapmıslar hepsi toplu duruyor pandalandteki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Kendine özel hearthstoneu bile var. Innkeeperi de var, art arda iki kere (shaman için prune yemediyse üç) gidip gelinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Kendine özel hs geldi mi şimdiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Betada vardı. Launch ile gelir herhalde. Veya hele bi dalaran teleportlansin belki questi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Eski dalaranda da portal yerleri vardı daha sonra kaldırdılar muhtemelen aynı yere yine çakmışlardır :) Orgrimmar a orgrimmar stone var garip değil aslında. Garrisonada garrison stone vardı, öyle ya da böyle garrison yine para kapısı gibi :p arada uğrayıp missionları dizip satmak lazım. Bende heartsone yerine bu var, toy olduğu için artık tüm karakterlerim açıyor heua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Garrison full source veriyor, onları traderdan en ucuzunu bekleyip değiştirip malzeme alınıp satılabilinir. Ama eskinin malzemesi olacağından 110'da ihtiyaç olmayacaktır. Living steel falan satılıyor mesela binek yapımı için ama o blackrock oredur deridir çiçektir eskide kalıyor sonuçta, bir sürü felle başlayan item gelir yerlerine, felrock ore, felflower falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Yeni pakette Mark of honor bir işe yaramayacak değil mi? Onları harcasam mı atsam mı ne yapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Rogue'a hiç bakmamıştım, Outlaw'daki Crimson Vial nedir, 30sn'de bir Health Potion resmen hemde %30 health geri veriyor. PvP'de arenada fark yaratmaz mı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 tunch said: Laurelin said: Cikio Ben butun altlari fullemeye calisiyorum cunki cata raidlericsololiyip sub cikaricak onlar bana :3 ne kadar su inflated gearinstacklersem o kadar iyi, artifacti 2 questle alirim mis gibi olur hepsi o yuzden weapon kasmiom misal haftada 4 karakterle 1 tur cata raidi dönsen yetiyor ya o kadar kasmaya gerek yok hatta 110lar ile mop raidlerini de dönücez onu da hesaba katarsak 4 karakter bile fazla gelicek o iş için sanki panda raidleri pre-cata raidler gibi sololanamiyor, yok ole bisi WoD stat squish sonrasi gelen buff nedeni ile her class bu kadar rahat sololiyabiliyor o raidleri. 1-2m critlerken faceroll kolay panda raidleri oyle degil iste, o legacy raid buffi olmadan cata zamani tbc raidleri gibi olur iste sololaniyormuydu? bazi classlarla evet efektifmiydi? kesinlikle hayir gold/hour hesabina bakinca 110 da full artifact powerla ve ilevel 830 la bile cata raidlerinin %30 una yaklasamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 en iyi gathering mesleği ne sizce ? alta skinning kasayım diyorum. arkadaş zamanında iyi para kırıyordu ama son dönemleri nasıl bilmiyorum. ben son 3 packtir paso alchemy - enchant oynadım. arada bi ins kastım o kadar onun dışı meslekler nasıl bilmiyorum bile. herb bile kasmadım. BS galiba geçen paket çok iyi kazandırmış birde ama işte bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 yekeyeke said: Rogue'a hiç bakmamıştım, Outlaw'daki Crimson Vial nedir, 30sn'de bir Health Potion resmen hemde %30 health geri veriyor. PvP'de arenada fark yaratmaz mı ya :D Outlaw değil hep spec'de var ama rogue o kadar iyi değil. Classic'de rogue ile oynuyordum. Geri döndüm 710 item level ama hayal kırıklığı yaşıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Laurelin said: panda raidleri pre-cata raidler gibi sololanamiyor, yok ole bisi WoD stat squish sonrasi gelen buff nedeni ile her class bu kadar rahat sololiyabiliyor o raidleri. 1-2m critlerken faceroll kolay panda raidleri oyle degil iste, o legacy raid buffi olmadan cata zamani tbc raidleri gibi olur iste sololaniyormuydu? bazi classlarla evet efektifmiydi? kesinlikle hayir gold/hour hesabina bakinca 110 da full artifact powerla ve ilevel 830 la bile cata raidlerinin %30 una yaklasamiyor hmm peki legacy raid buffı max level 110 iken level 100lere geliyor mu? onu nerleyip sadece max leveller alır derlerse baya kötü olur bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 O buffin olayi su, cata ve oncesi content icin hani buff da diil 85 ve alti moblarin 90 ve ustunden aldigi damage i arttiran bir mekanik, hard coded oyuna direk. Ikinci bir stat squsih olucak legion sonunda, panda + wod raidleride eklenicek bu listeye o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Nerf geldi invasion xp ye :p ağır hemde aheuaeh 380-400k xp , 150-160k ya düştü ama 2 saatte bir 3 invasion var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar