Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Aluriel said: bozcaada demeye gelmiştim, denmiş, gidiyorum Bazcaada ve eylul iki bagdasmayan sey abi. Zaten genel olarak bozcadayi tavsiye eden biri degilim. Ama bence hic de gidilecek bi zaman degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 asıl eylülde güzel oluyor su da ısınıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 hayatımda ilk defa bodruma gidicem bakalım aksilik olmazsa inş güzel olur havalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ege de denizi sıcak yer yok gibi bir şey dolayısıyla ısınmıyor havada bulutlu olursa çıkınca üşüyorsun hava serin de değil güneşli de değil nemli nemli oturyorsun valid for eylül 4. hafta ve sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 kuşadası güzeldi eylülde gitmiştik bi kez. ama her zaman öyle mi olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 antalyada girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 kuresel isinma boyle giderse hepimiz kisin giricez zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Eylül başı Bozcaada güzel olur da, Eylül 24'de götü donar adamın. Bir de Bozcaada'nın boku çıktı, 3 gün sonra ben gidiyorum gerçi de biz bağevi kiralıyoruz aşağı yukarı her sene; merkez çok kalabalık oluyor, her şey pahalı ve pek bir esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheBorek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Geçen yıl Eylül sonunda Kaş'a gitmiştim. Tek kelimeyle inanılmazdı. Sezon bittibitiyor.com seviyesine geldiği için her yer sakin, her yer boş, o "hüüeevaaağğğ tatil yapmaalıyaıaağğm, eylenmalüeaağğmm" kitle yok. Esnaf da farkında artık kapanmadan önce son turların yapıldığının, hem ona göre muamele hem de fiyat çekiyor. Tertemiz tatil olur, müthiş deşarj olur gelirsin valla. Hele bir de "Bilal'in Yeri"ne gidip denize girersen var ya, tadından yenmez bbcm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Eylül sonu Kuşadası'nı referans alıp bu çizginin güneyindeki heryerde denize girebilirsin soğuktan bağırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 monoscope said: Merhaba, Kurban bayramını 9 güne bağlayıp tatil yapmayı planlıyorum eylül sonlarında nerelerde denize girmek güzel olur ? Kıbrıs.net. Antalya bile serin olur. Yani dışarıda hava güzel olur da deniz suyu eylül sonunda soğur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 beyler 1-15 eylul arasi havalar hala sicak olur degil mi Antalya taraflarinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 kıbrısta geçen yıl eylül sonu serindi deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 geçen sene ekim civarıydı kurban bayramı marmariste denize girmiştik. ha sezon kapanmıştı ama girilebiliyordu yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 neyse artik bu sene de kasimin basinda gideriz tatile..28 29 ekim tatil 30 unun tatil yapmalari kesin gibi..kips.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Liebe said: hayatımda ilk defa bodruma gidicem bakalım aksilik olmazsa inş güzel olur havalar. benim de planlar değişti, perşembe günü didim altınkuma gidiyorum, bodruma da günübirlik gidebileceğim. didim de çok güzel diyorlar ama görelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Geçen sene ekimde akçayda girdiydim gayet sıcak ve güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Temmuz ayında Akçay'da denize girdiğimde pipim düşecekti. Egenin (özellikle kuzey) suyunu hep soğuk buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 2 haftadır Datçadayım, ben bu kadar güzel ve temiz kıyıları olan bir yer görmedim. Gece hayatı diye birşey yok ama yüzmek için bire bir. Bodrumda denize girmeyin çok pis. Bodrumun alt yapısı 200bin kişi için tasarlanmış sezonda nüfus 1 1.5 milyonu buluyor. Arıtamadıklarını gece denize salıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bodrumun son 4-5 senedir yaz nüfusu 850k yı geçmiyor,geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Liebe said: Liebe said: hayatımda ilk defa bodruma gidicem bakalım aksilik olmazsa inş güzel olur havalar. benim de planlar değişti, perşembe günü didim altınkuma gidiyorum, bodruma da günübirlik gidebileceğim. didim de çok güzel diyorlar ama görelim bakalım ah ah didim bir soğuktur ki çok fena titretir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Seperate said: Liebe said: Liebe said: hayatımda ilk defa bodruma gidicem bakalım aksilik olmazsa inş güzel olur havalar. benim de planlar değişti, perşembe günü didim altınkuma gidiyorum, bodruma da günübirlik gidebileceğim. didim de çok güzel diyorlar ama görelim bakalım ah ah didim bir soğuktur ki çok fena titretir :) Abi yapma 32 derece gösteriyor nasıl soğuk =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 evet deniz aman yanlış anlaşılmasın, hani başlık denize girmek olunca belirtmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bodrum=eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar