Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eylül sonunda denize girmek

monoscope

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Geçen yıl Eylül sonunda Kaş'a gitmiştim. Tek kelimeyle inanılmazdı. Sezon bittibitiyor.com seviyesine geldiği için her yer sakin, her yer boş, o "hüüeevaaağğğ tatil yapmaalıyaıaağğm, eylenmalüeaağğmm" kitle yok. Esnaf da farkında artık kapanmadan önce son turların yapıldığının, hem ona göre muamele hem de fiyat çekiyor. Tertemiz tatil olur, müthiş deşarj olur gelirsin valla.

Hele bir de "Bilal'in Yeri"ne gidip denize girersen var ya, tadından yenmez bbcm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
2 haftadır Datçadayım, ben bu kadar güzel ve temiz kıyıları olan bir yer görmedim. Gece hayatı diye birşey yok ama yüzmek için bire bir. Bodrumda denize girmeyin çok pis. Bodrumun alt yapısı 200bin kişi için tasarlanmış sezonda nüfus 1 1.5 milyonu buluyor. Arıtamadıklarını gece denize salıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Liebe said:

hayatımda ilk defa bodruma gidicem bakalım aksilik olmazsa inş güzel olur havalar.

benim de planlar değişti, perşembe günü didim altınkuma gidiyorum, bodruma da günübirlik gidebileceğim. didim de çok güzel diyorlar ama görelim bakalım

ah ah didim bir soğuktur ki çok fena titretir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

Liebe said:

Liebe said:

hayatımda ilk defa bodruma gidicem bakalım aksilik olmazsa inş güzel olur havalar.

benim de planlar değişti, perşembe günü didim altınkuma gidiyorum, bodruma da günübirlik gidebileceğim. didim de çok güzel diyorlar ama görelim bakalım

ah ah didim bir soğuktur ki çok fena titretir :)

Abi yapma 32 derece gösteriyor nasıl soğuk =s
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...