goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Flassh said: meh dizi hayal kırıklığı resmen http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/583/048/4bf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Kolombiya'da Ipsalia diye sınır kapısı, Antioquia diye şehir varmış. Bunları öğrendim dizi sayesinde. Altyazıda direkt "kamyonları İpsala'dan geçirmemişler" diye çevirmişti çevirmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 huun said: adam kafası esrarlı geziyor sürekli normal değil mi sdfdsf Adam kağıda tütün koymadıkça vay anasını ne zenginlik be diyorum. Milyar dolarlarla oynaması bir yana, adam kağıda tütün koymuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aket-Atum said: Kolombiya'da Ipsalia diye sınır kapısı, Antioquia diye şehir varmış. Bunları öğrendim dizi sayesinde. Altyazıda direkt "kamyonları İpsala'dan geçirmemişler" diye çevirmişti çevirmen :D o çeevirmen baya köylüydü. utanmadan koşa koşa "çevirdim" diye koymuş olumsuzluk eklerini bile anlamamış öküz. bir de ilk günden eng altyazı var. sonradan biri daha girmiş de el atıp biraz düzeltmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Drall said: huun said: adam kafası esrarlı geziyor sürekli normal değil mi sdfdsf Adam kağıda tütün koymadıkça vay anasını ne zenginlik be diyorum. Milyar dolarlarla oynaması bir yana, adam kağıda tütün koymuyor... gençliğin bilmemesi gereken bilgiler O tütün koymanın zenginlik/fakirlik ile değil de daha çok sarılan maddenin yanıcı özelliği ile ilgisi var. Tütün, sarılan olası diğer maddelere göre daha hızlı yandığı için içimi kolaylaştırıyor sadece. Hızlı hızlı çekme tekniği tütün varsa yapılmaz mesela, daha daha hızlı yakacağı için birşey anlaşılmaz. Tütün harici bir madde sadece sarıldıysa öyle yapılır. DİYE DUYMUŞTUM. ve evet çevirmen baya kötüydü. Bu aralar çevirmenler cidden kötü. Basit deyimleri, kalıpları falan anlamadan çeviriyorlar. Lanet olsun ki gözlerim altyazı olmasına çok alışkın olduğu içni altyazısız izlemeye kalkınca bir eksiklik var gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 mümkün mertebe eng altyazıyla izle, eşe dosta verirken tr altyazı indiriyorum sadece. onda da keyifleri azalmasın diye bi kontrol ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ben bi oturuşta 10 bölüm izledim tadı damağımda kaldı resmen. bi an biji serok pablo bobey diye bağırıcak birisi diye çok korktum ama o barış için bombalama muabbetlerinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ben de dağlara bakıp buraların her karışını biliyorum dediğinde "başına bir hal gelirse canım, dağlara gel dağlara" diye türkü çaldım fonda sfgdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yeni başladım ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 kolombiya'li elemanlara izlesinler diye verdim. donunce bitirmislerse bi konusmak istiyorum ne dusunuyorlar diye. cok basarili dizi. DP de cok iyi calismis dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yeni bitirdim ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ahah adam hiç durdurmamış 13:24 - 22:29 -> 9 saat 5 dakika, 545 dakika zaten dizi bölümleri 56 dakika falan yazıları atlayıp atlayıp izlemiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Birinci bölümü bitirdikten sonra yazmıştır bence. O 56 dk o yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 3 mü 4mü neydi yazdıgımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ılk bolum superdı olmus bu dızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ilk bölümü ben de çok beğendim ama sonraki bölümleri hiç izleyesim gelmedi. böyle belgesel izlemiş gibi hissettim kendimi. yetti o bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 güzel ya şans ver derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Yeni sezon ne zaman seneye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 escobar'la ilgili güzel bir kitap var mı ya.eskiden beri merak ettiğim birisi.dizi baya eksik gibi, baya amerikan propogandası da kokuyor. dizi geleceği ile ilgili spoiler http://static1.businessinsider.com/image/55f16b6abd86ef14008b9483-1240-698/pablo-escobar-in-front-of-the-white-house-with-his-son.jpg şu sahneyi görebilecek miyiz acaba diğer sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 oglunun kitabı var bide filmi yada belgesel gibi bişeyi cekilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 killing pablo diye bişi var, fena diilmişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BHpC3SqIo74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ahahah başarılı sdhfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=A2m7bPax-00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nkOKkS7mKfY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar