Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narcos (2015) - Netflix

sabonis

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Aket-Atum said:

Kolombiya'da Ipsalia diye sınır kapısı, Antioquia diye şehir varmış. Bunları öğrendim dizi sayesinde. Altyazıda direkt "kamyonları İpsala'dan geçirmemişler" diye çevirmişti çevirmen :D

o çeevirmen baya köylüydü. utanmadan koşa koşa "çevirdim" diye koymuş olumsuzluk eklerini bile anlamamış öküz. bir de ilk günden eng altyazı var. sonradan biri daha girmiş de el atıp biraz düzeltmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

huun said:

adam kafası esrarlı geziyor sürekli normal değil mi sdfdsf

Adam kağıda tütün koymadıkça vay anasını ne zenginlik be diyorum.

Milyar dolarlarla oynaması bir yana, adam kağıda tütün koymuyor...

gençliğin bilmemesi gereken bilgiler

O tütün koymanın zenginlik/fakirlik ile değil de daha çok sarılan maddenin yanıcı özelliği ile ilgisi var. Tütün, sarılan olası diğer maddelere göre daha hızlı yandığı için içimi kolaylaştırıyor sadece. Hızlı hızlı çekme tekniği tütün varsa yapılmaz mesela, daha daha hızlı yakacağı için birşey anlaşılmaz. Tütün harici bir madde sadece sarıldıysa öyle yapılır. DİYE DUYMUŞTUM.

ve evet çevirmen baya kötüydü. Bu aralar çevirmenler cidden kötü. Basit deyimleri, kalıpları falan anlamadan çeviriyorlar. Lanet olsun ki gözlerim altyazı olmasına çok alışkın olduğu içni altyazısız izlemeye kalkınca bir eksiklik var gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
escobar'la ilgili güzel bir kitap var mı ya.eskiden beri merak ettiğim birisi.dizi baya eksik gibi, baya amerikan propogandası da kokuyor.

dizi geleceği ile ilgili spoiler

http://static1.businessinsider.com/image/55f16b6abd86ef14008b9483-1240-698/pablo-escobar-in-front-of-the-white-house-with-his-son.jpg

şu sahneyi görebilecek miyiz acaba diğer sezonda.

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...