pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 3. sezon 2'den iyiydi ya. Özellikle 7. bölümden sonra tempo coşuyor. s3 narkoz chepeyi fena ganklediler sonda :D pacho'nun gömlekler (tu) miguel abisi patladıktan sonra tam bir vasıfsızlık örneği gösterdi aldığı her karar fail pallomari tam kıl muhasebeci olmuş 10/10 salcedo olmamış bence ya sanki kartelin içine tepeden bırakılmış temiz oğlan gibi her adam kestiklerinde şaşırıyor sdf. temiz gammazladı ama. maria :( ELDEN ELE BEYLER oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 DavidMills said: Pablo dan sonra sarmaz dedim, buraya da girmedim spo yemeyim diye. Ama şaşırttı beni dizi helal valla. Sezon 3 bayağı iyiydi yani. E dört şimdi Mexican Cartels mi? Silphatos said: 4 yok, scoutu öldürmüş mehicanlar Sezon 4 ve sonrası özet aşağıdaki gibidir. https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_Mexican_Drug_War Baya bi bunalımdır. Sonuna kadar okuyacaklara önceden söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=ZsL4voedcJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 çıkmış yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Oo güzel gider. Meksikada şiddet istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 ilk 2 bölümü izledim, diğer sezonlara göre biraz daha dandik gidiyo şimdilik. dizi kıtlığında hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 fena degil ama eski narcos lar gibi hosuma gitmedi benim yine sans verip izliyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 3. Sezondan daha çok beğendim ben ya. 4. Bölümdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 3 kötüydü zaten biz yarıda bıraktık. 1 ve 2 ye BAYILMIŞTIK oysaki. Şimdi 4e başlayasım yok 3ün bıraktığı kötü tat hala dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 3 nasıl kötüydü ya. bence gayet güzeldi. hatta abartıyorum, 2'den güzeldi 3. sezon 2 yer yer bayıktı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 bence de daha iyiydi 3. sezon. 2 de çok yavaşlayıp baymıştı pablonun depresifliği sonlara doğru diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 3 guzeldi ama pablonun üstüne zorlama gibiydi. Meksika daha iyi oldu. Kolombiya baymisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 net çok güzel başladı dizi. bu hafta izlenecekler listeme ilk sıradan girdi sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 ilk 2 bölüm başarılı izlenir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 portakalları çok kolay harcadılar ya ilk iki bölümde. başta o kadar gazladıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 O değil de Diego luna ya bir gözlük bir kırmızı levye versen tam Gordon Freeman olacak. Bu arada 5. bölümde Pablo ve Cali geliyor diziye.spoiler vermiş olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Tam adam daha üstünden ezikliği atamadan yakalandı diyecektim ki dizi orda başlıyormuş fjf. Adam ondan sonra gerçek kartel lideri oldu. Ondan önce ıbne sanki meyve ithaalti yapıyor gibi fazla biznis odakliydi. 5. Sezon dönecek seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar