roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bundan önceki telefonum 4 idi, 2 sene falan anca gitti. şimdi telefonum 5s, 1.5 senede servise gitti bile. 5s'in malzeme kalitesi 4'ten fersah fersah aşağıda. adamlar da aptal değiller, planned obsolescence denilen bir olay var. yoksa zaten inovasyon dibe vurmuşken nasıl 5s üzerine 6 satacak, 6 üzerine 6s satacak. mesela ipad tarafında satışlar beklenen ölçüde artmıyor artık. neden, ipad 2 var bende, o bile gayet işimi görüyor abi. neden yenisini alayım ki? bunun gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Samsung üzerinden gene Android eleştirilmiş. Değişmeyecek bu IPhone kullanıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Android'in yüzde 70'ini Samsung üretiyor. Neyi eleştirelim. Nexus kullanım oranı çok dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 nexus olması şart değil, buradaki android kullanıcılarının da %95i samsungun leşliğini zaten kabul eden insanlar. o yüzden manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Droid iyi de ucuzu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 %70 değil %40. Androidi de Samsung geliştirmiyor, argümanın yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 2014 şubat http://i.imgur.com/eb8iDDd.png 40 değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 kimin geliştirdiğinin ne önemi var en büyük üreticisi adam gibi sunamadıktan sonra? 70 değil 65'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 motorolanin 3000 mah lik ipince tlf vardi onu al dicem de bulabilir misin tr de bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 iphone 5s al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi iPhone'da rahatlık var ya. Artık bedava verseler android'e uğramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 kendin bedava veriyon zaten sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Adgshsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 PrudenT said: kendin bedava veriyon zaten sen İyi ki vermişim o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Sony x3c ile bir haftayi gectik.10 numara 5 yildiz telefonmus. Gecen gun kano'ya binelim dedik, telefonu da aldim yanima sulumulu ortamda 4k videolar cektim ettim epey mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Desire Eye alınır mı 1.5k ya fena değil gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 1.3K HTC 820 ve Asus Zenfone 2 arasında kaldım. G3 nette 1.4k ama elden alınan yerlerde teknosa vatan vs 1,6k. Netten almak istemiyorum. Bir de nette huwaei ascend mate 7 var 1.4k. Elden 1.7k. Çok aklımı çeliyor kararsız kaldım. İzmir de ithalatçı garantisi olmadan telefon satan bir dükkan var mı bildiğiniz. İki pazarlık yapıp g3 alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 g3 alacağına xperia z2 al daha uzun şarj daha iyi performans. 2 sinide kullanmıs birisi olarak söylüyorum bunları. 2k ekranı kaldıramıyor g3 hem pil ömrü hem performans acısından düşüşlere sebep oluyor. bunun yanında z2 suya falan da dayanıklı havuzda denizde takılırsın sıcak yaz günlerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z3-compact-p-TELCEPSONXPZ3C-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 G3 hayal kırıklığı, hele ki g2 falan kullandıktan sonra şarj süresi ve verdiğin paraya değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Mate 7 aldım. Çok memnun kaldım nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Oppo, Xiaomi falan buluyosaniz alin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 yeni başlık açmayayım dedim, hatuna telefon alacaz, LG g4 istiyor, m9 ve ayfon6 da gündemde. Fikir verin plx bayadır inceleyemiyorum telefonları detaylıca. Bir de gittigidiyor da ya da webstar vs gibi alışveriş sitelerinde 300-400 tl ucuza alınabiliyor telefon, 2 yıl garantili yazıyor yine. Bunun olayı nedir oralardan alsak sıkıntı çıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Grey market o aletler ondan ucuz. Tr distributoru degil de o satis yapan firmanin servisi bakiyor bisi olunca. Kiza da iphone alacaksin tabi ki. Soru mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 elesso said: Darestan said: benim 3310 da sapa sağlam çalışıyor hala, o zaman 3310 > all 3310 bir efsane zaten... 4 fiziksel olarak yıpranmadı. telefon,hotspot,whatsapp, facebook, navigasyon ve internet tarayıcı olarak iş görüyor. çektiği resimlerde facebooka koymak için yeterli. aynı dönemde s3 alanların telefonları çöp oldu mesela... Şu mantık süper ya benim 2 arkadaşımda da s3 var çıktığı zamanlardan kalma hala adamlar aynı telefonu kullanıyor.Hatta bir tanesi telefonu 2 kere yüzüstü düşürüp ortasında yarıkla kullananlardan.Ne etcez şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar