Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yalnız genetikle coğaltılmıyolar recuiting worldlerden secmece hepsi, sonra genetik implantlerle bu hale geilyolar. bitek grey knightlar genetik üretilme sanırım ama ondanda emin deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Evet yanlış söyledim. Teoride başlangıcı insan hepsinin. Ya işte bebeklikten alıyorlar implanti basıyolar, hormonu basıyolar, vücudu büyütüp boşluklara ek organ dolduruyorlar, sağ kalanlar Space Marine oluyor işte. Doğal üretim değil desem daha doğru olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bebeklikten değil yannız benim bildiğim genç yaştakiler arasından chapterına göre belirli testleri geçebilen insanlara gen takviyesi + implant vs basıp dönüştürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bebeklikten seçilmiyorlar mı yahu? Ben öyle hatırlıyorum? Edit: Şimdi Lexicanum'a baktım da çoğunlukla 16-18 yaş arasında seçiliyorlarmış. Neyle karıştırdım ben acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hahah ulan emperor turkmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 emperor anadoluda mö 10k da "doğuyor" daha türkler anadoluya gelmemişti o yıllarda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 TURKIYE TURKLERINDIR! kesin catalhoyuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bebeklikten değil, her chapter ın dünyası var, ordan çıtır delikanlıları alıp boot camp e atıyorlar, seçilenlere de basırlar implant i, basıyorlar primarch kanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 cogu kayip zaten, organlari eksik oluyor yeni SM lerin. sisterlarda SM sayilmaz her nekadar en iyileri terminator alabiliyorsa bile. SM ile IG arasinda sayilirlar, guzel tam konsept ama matt ward tarafindan agizlarina sicildi iste, GW de sallamiyor hic cunki ultramarine fanboylarindan para basmak varken kim takar sistersi :D matt ward da en kotu filan, utanmadan sunu yazmis bide blogunda said: So I have one question to all the writers and storytellers out there, whether world-famous, established or aspiring: how much better would your story be with more women in it? It's certainly not going to make it worse. And who knows, you might just give a growing lass (or lad) a role model along the way... bunu yapan adam fluff da her firsatta sisterslari vahsice katletmenin yeni yollarini bulmayi basaran adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Adam hikayede ne şekilde yer alacağını söylememiş ki? Hikayede kadın var mı var. Başlarına gelenler o hikayenin gereği, bir de tabii bir gezegen dolusu kadının ziyan olması bu evrenin hedef kitlesi açısından bakıldığında çok daha elem verici bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 nefes alsin yeter, ki oldurebileyim diye dusunuyo demek ki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 lel erkekler ölünce sıkıntı yok kadınlar ölünce MUH FEELINGZ http://i.imgur.com/gEJIqOE.jpg bayanlar ve baylar kadın mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 quixef said: Adam hikayede ne şekilde yer alacağını söylememiş ki? Hikayede kadın var mı var. Başlarına gelenler o hikayenin gereği, bir de tabii bir gezegen dolusu kadının ziyan olması bu evrenin hedef kitlesi açısından bakıldığında çok daha elem verici bir şey. 40k settingde yasiyan herkese bok gibi davranio zaten onda sorun yokta hani onceden iyi bri yerde olan bir gurubu itin poposuna itelemek ve tekrar tekrar bunu yapmak meh. said: Fantasy and sci-fi need both more female characters: strong, successful, proactive, problem-solving, fear-conquering, butt-kicking women. I’ve known this for a while (sadly, nowhere near long enough), but it’s one of those things that simply can’t be said too much. hani yaptikalri ile dedikleri celisiyor :P tabi bu yaziklari daha cok "yeni kitabimda cok iyi kadin akrakter yarattim BUY PLEASE" hamleside olabilir. butun SM legionlarinida ultramarinelere ezdiren bu adam sonucta. guilliman i emprah ile ayni seviyeye koyan ve butun SM lerin ruhani lideri diyen filanda bu. http://1d4chan.org/images/4/47/Bloodcrons.jpg TG de bi ara ismini anmak bile rage e sokuyordu milleti, katlettigi sirf sisterlar diil yani. cok sukur birakti GW ile calismayida kurtuldu setting :P http://1d4chan.org/images/5/52/Wardcultist.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sisterların sm'le uzaktan yakıdna alakası yok, beceri kapasite acısından. biyonikli insan işte sister'lar karskin'lerden bi farkları yok. ekipmanları cok daha iyi tabi. termi giyen sister yok bu arada ya, varsada ben bilmiyoum terminator icin black caraprace sart onun ısınde sm olmak gerekiyo. hoş son codeclere bakmadım, allah bilir gelmiştir. herkeze termi vermeden rahat edemiyecekler cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sadece en iyi cannoness ler alabiliyor armori artik inqusitor olabildikleri icin. zaten butun olaylari faith idi sisterlarin, faith random olunca geride kaldilar. termie ile hani baya baya iyi oluyorlar psy mastery ve savelerle beraber ama model filan olmadigindan ve inqusition codexi havada oldugundan fluff ile kisitli simdilik. sisterlar konsept iyi ben seviyorumda bir SM degil iste, olamazlarda. IG in bir tik ustu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 grm gibi biri yazıyo sanırım bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bu başlıkta heresy sezdim acil yakılsın başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 olamsındalar zaten. amazon chapter olucaklarına kendi kişilikleri olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 olsun diyen yok zaten, OP olan ve grimdarka meydan okuyan sisterlarin cazibesi kalmaz :P butun savas tecrubeleri katledilmek olmasin fluffda yeter hehe. gayet o trajik havalari cazip kiliyor sisterlari zaten, SM degiller, OP degiller ve iman gucu ile, dezavantajli savasiyorlar IG gibi olmasada, daha ne olsun sahane direk. bu kadar sevni olamzdi yoksa, tg gibi mary sue chapter yapmasinlar zaten gerek yok. ultramarine ler yeteri kadar yapiyor o isi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 IG'nin bi tık üstü denmiş de, IG'den IG'ye de fark var, ortada bi Cadian troopers gerçeği var şimdi. Öte yandan bir de 15 hours var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Rewendor said: Cinsel haz ve azgınlık gereksiz yere dikkat dağıtıyor, düşünme kapasitesini, doğru verilebilecek kararları ve zamanı harcıyor. ayrıca yukarıda değinilmiş, bu gibi duygular ve dürtüler chaos a yol yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 eldarlarda da aynı muabbet var, uzayda yeri belli olamadan gizlice gezen/duran craftwordlere ork ve nekron nasıl saldırır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ayrıca, sisterları bende destekliyorum http://www.youtube.com/watch?v=B1K4Qi_80ok http://www.spikeybits.com/wp-content/uploads/2013/05/934618_197124403768755_856353412_n.jpg ve ayrıca: Creation of a Space Marine http://wh40k.lexicanum.com/mediawiki/index.php?title=Creation_of_a_Space_Marine&redirect=no#Black_Carapace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Cuce said: o mal ya, horusla tektek atmaya gidiyo azını kırıyo horus bunun sanguya baya haksızlık yapmışsın cuce.horusla kafa kafaya çarpışıyor adam üstüne imparator sangunun sayesinde kesiyor horusu. en düzgün primarch adam.gene-flawunu saymassan.chapterıda öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sangu zaten bodos dalmıyor horus a, ayrı düşüyorlar emperor la, anca çiziyor horus un armor ı, daha sonra söylenen sangu sayesinde horus kesildi de söylenti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar