mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 ios 11.3 baya iyi olmuş şu pil muhabbetindeki yavaşlatmayı kaldırmışlar sanırım. iphone 6 plus ile ios 11e geçtiğimden beri acı çekiyodum sürekli takılmalar ve yavaşlamalar yaşıyodum her türlü app ile bişiler yapmaya çalışırken. 11.3 ü yükledikten sonra yavaşlamalar bitti. herhalde pil gücü yüzünden koydukları yavaşlatmayı kaldırdılar diye düşünüyorum. ztn ayarlar için pil durumu gibi bir menu koymuşlar. eğer ios 11den beri başlayan yavaşlatmalardan falan sıkıldıysanız yükseltin 11.3 e derim. tabi pil daha fazla harcicak bu şekilde, daha hızlı tükenicektir ama yapıcak bişi yok. hiç olmazsa bi tane app açıcam diye acı çekmem bundan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Yüzde 83 diyor benim pile. 2 sene oldu alalı Telefonu. Yüzde kaçtan sonra kısıtlama başlıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 benim de 77 gözüküyor 4 senelik iphone 7 plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 mokoko said: benim de 77 gözüküyor 4 senelik iphone 7 plus ne 7 plus'ı lan 6 plus olcak o sadsadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 mokoko said: benim de 77 gözüküyor 4 senelik iphone 7 plus hazır orijinal bataryaları 129 liraya indirmişlerken gidip değiştirin bence, bu yılın sonu son o iş için. ben de 11. ya da 12. ayda yapıcam, 80% dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ben onun için randevu alıp gittim servise. verdikleri cevap iphone 6 plus pilleri şu anda elimizde yok nisan'da gelin tekrar kontrol edelim. sene başında gitmiştim bu arada. önümüzdeki hafta tekrar gidip sorucam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 applestore'dan alışveriş yapmaya çalıştığımda ödemeyi yap butonundan sonra "Ödemenizin yetkilendirilmesi başarısız oldu" hatası veriyor. kredi kartında hiç sorun yok sürekli internetten alışveriş yaptığım kart. neden olur ya bu? yaşayan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Yakın zamanda bankaya internet bankacılığı için vs onay verdin mi? Her hafta 1+ khk ile yasa değiştiği için zaman zaman bazı bankalar tekrar onay istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 yok ya öle bişi değil 1 gün önce falan ztn internetten sinema bileti falan aldım öyle bi sorunu yok. şöyle bi fikir geldi. ben yurtdışındayım ama apple tr üzerinden tr adresime sipariş vermeye çalışıyorum. bazı sitelerde fraud engelleme sistemi varmış yurtdışından siparişleri engelleyen. o yüzden 3d secure patlıyor ve engelliyor olabilir dendi. mantıklı geldi bana da. sonuç olarak alamadım :D cuma günü akasyaya gidip bakıcam artık yeni 2018 model ipad'ler mağazalara geldi heralde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=2Bu-gl7v-P8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 iPhone SE Could Launch in May New iPhone SE Could Launch in May With Touch ID and A10 Fusion, Without 3.5mm Headphone Jack Güzel haber .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 o kasadan jacki neden kaldirirsin pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 5 kasa tam ektan gelsin apple'a geri doneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 on kamera olmasa mis aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 It’s Children’s Day in Turkey! Thanks to 13-year-old Özgün Asya from Istanbul for this colorful self-portrait, created on iPad using Apple Pencil. https://twitter.com/tim_cook/status/988410080172240897 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Yanıtla 177 Retweetle 2192 Beğen 9919 Yeni sohbet stef @steffihellyes 23 Nis Daha fazla @tim_cook adlı kullanıcıya yanıt olarak It’s Children’s Day in Turkey! Will they stop child marriage today....? 57 yanıt 4 retweet 52 beğenme Yanıtla 57 Retweetle 4 Beğen 52 Bittencourt Seslisi @Bittencourtxyz 23 Nis Daha fazla Child marriage? I would like to invite you to Turkey? We will pay your hotel costs and travel costs? Would you come here? 3 yanıt 0 retweet 108 beğenme Yanıtla 3 Retweetle Beğen 108 Kriptocu @Kriptocuu 24 sa.24 saat önce Daha fazla Bak bak otele çağırıp çakacak karıya yemezler 4 yanıt 3 retweet 126 beğenme Yanıtla 4 Retweetle 3 Beğen 126 Bittencourt Seslisi @Bittencourtxyz 21 sa.21 saat önce Daha fazla Yav bi dk 0 retweet 40 beğenme Yanıtla 1 Retweetle Beğen 40 SunSoldiers @SunSoIdiers 18 sa.18 saat önce Daha fazla Muhabbete bak amk 0 retweet 10 beğenme Yanıtla 1 Retweetle Beğen 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Apple highlights https://www.youtube.com/watch?v=AUaJ8pDlxi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 iOS 11 iOS 11 Now Installed on 76% of iOS Devices 19 percent of devices continue to use iOS 10 As of April 16, just 0.5 percent of Android devices are running the newest version of Android Oreo, and only 4.6 percent of devices total have Oreo installed. The majority of Android users continue to run Android Lollipop, Marshmallow, and Nougat, operating systems that came out in 2014, 2015, and 2016, respectively. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 E Android kullanan 30 tane marka var çok acayip bir istatistik değil. Google phone'lar ile karşılaştırsınlar anlamlı bir şey bulmaksa amaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 hayır şu karşılaştırma çok komik zaten. android platformunda bilinen bir durum bu. son sürüm her zaman high end cihazlarda yer alır ve bir süre sonra da bir önceki modellere yüklenir. yine de toplam android cihaz sayısını düşündüğünde diğer sürümler her daim fazla kullanılmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Beyler, iPhone 6s var ancak instagram ve whatsap bildirimleri uygulamayı açmadığım sürece gelmiyor. Tüm arka plan izinlerini açtım falan. İnternet paketinin %80ini kullandım da, önceden de oluyordu bitirdiğim paketi böyle birşey olmuyordu? Yaşayan çözümü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 buraya yazayım dedim; babalar şimdi benim 6s plus'ta 2 gündür bi sorun çıktı. HAYVAN GİBİ ŞARJI GİDİYOR. ve bu olurken de aşırı ısınıyor. en boktan kullanımlarda bile gözümden aktığını görüyorum o şarjın ki ekran açık, pili izliyorum işte pıt pıt düşüyor onda bile. şuan mesela %85'de şarjdan çektim. koşu gittim geldim, o arada 15 dakika kulaklıktan arkadaşla konuştum işte spotify ve runtastic açıktı sadece onun haricinde arada çıkartıp ekrana 3-4 kere baktım o kadar %55'e düşmüş bile. normalde bu sürede ve bunları kullanımda maks %10 düşerdi. kullanılanın %20'si sadece telefon konuşmasına gitmiş diyor. %24 instagram. hadi instagram anlarımda %20 nasıl konuşmaya gidiyor ya? GPS'ten veri çeken runtastik bile %5'ini kullanmış harcananın... bu ısınması aşırı can sıkıcı ama işte, bi anda oldu. son güncellemeyi de (11.3.1) yapmadım daha. onu yapsam sanki dakikada %1 gidecek gibi hissediyorum. ne yapayım buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Ituneslu hard reset eskiden cozerdi bu gibi sorunlari. Worth to try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 yeni gelen power menusunde ne diyor abi pil durumun için ona bi bak ilk. orada pilin performansı ile ilgili bir yüzde veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 @ tim cook bunu begendi.. gidip yenisini alacaksin tabi ki..o abuk sabuk guncellemeleri bosuna yaptirmiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar