Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 babaya akilli saat devrine gectiysek endustri 4.0 coktan gelmis demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 kizillelma said: https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg ;) the fappining!!! it's happening!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Arma said: I phone 6s için powerbank almam lazım.2 gün dağda kampta kalıcam. Bunların 8400 lük 1000 lik olanları falan var. Nasıl birşey almam lazım? https://www.youtube.com/watch?v=ovF4iYkfCiI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Teşekkür ettim. arkadaştan ödünç aldım asus 10400 lük. bayada işimi gördü. alacak olursam öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 8000+ banklar rahat rahat 3 gün yeter abartmaz isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 WWDC 2017 https://www.apple.com/apple-events/june-2017/ 20:00 Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Yeni Iwatch çıkıyor mu veya ne zaman çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 eylulde bi tanitim yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 muhtemelen bugün tanıtılma ihtimali olanlar: ios 11 stand alone siri + beats bluetooth speaker apple tv 5. nesil ya da yeni tvOS ya da birlikte tvOS safari desteği belki macbook air yeni nesil belki ipad pro yeni nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Aha başladı, Apple cihazlardan takip edebilir isteyen: Apple Special Event June 5, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 oooo e-gpu support gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ama tabi ki apple e gpu enclosure only =P gerci demiyo ama kesin bi bok yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Aşırı bayık gidiyor şuana kadar maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 18 core xeon + vega = yeni imac pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 iMac Pro ile sözümü kısmen geri alıyorum, idare eder oldu şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 demek ki iptal ediyolar cop kutusu dizaynli desktoplari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Ben bu başlığa kizilelma'nın bir anlam taşımayan, 3 kelimelik cümle ve emote'tan sonra link koyduğu mesajından sonra girmek istiyorum. Size kolay gelsin, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Koymuş gerçi ama sabah koymuş duyurusunu yapmış kayıplara karışmış yine. Şimdi devrim niteliğindeki mesajı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 One last thing dediii vee iPod'un halefi HomePod geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 iOS 11 - iPad - HomePod '' Yazılım konusunda gerçekten samimi olanlar kendi donanımlarını yapmalıdırlar '' Alan Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 dunyanin en anlamsiz cumlesini quoteladigin icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Arkadaşın ev yaşantısını çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1hw9skL-IXc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ipadde ios 11 ile gelen ozellikleri begendim. homepod falan ilginc fikirler ne kadar iyi gormek lazim onun disinda mehdi. yeni ozellikler videolari dussun bakalim yeni apiler neler ve ne kadar iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 kizillelma said: iOS 11 - iPad - HomePod '' Yazılım konusunda gerçekten samimi olanlar kendi donanımlarını yapmalıdırlar '' Alan Kay (facepalm) bir halt yok ya yenilik denebilecek. apple'ın durumu baya vahim, yan sanayi oldular iyice. echo çakması. surface çakması. orijinal hiçbir şey çıkmıyor artık adamlardan. ben yeni iphoneda iyi bir ürün bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar