Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Borsada dünyanın en değerli şirketi Apple'ın dördüncü çeyrek gelirleri 15 yıl sonra ilk kez geriledi. Firmanın dördüncü çeyrek geliri 49.6 milyar dolar oldu.

tuh tuh tuh..

hanginiz almadi!
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
iPhone 6s Program for Unexpected Shutdown Issues

Apple has determined that a very small number of iPhone 6s devices may unexpectedly shut down. This is not a safety issue and only affects devices within a limited serial number range that were manufactured between September and October 2015.

https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Cidden apple işini biliyor. Mobil Apple ürünleri ile aşk içerisindeyim. Cidden çok kolaylaştırdılar hayatımı.

iPad Pro'ya Smart Keyboard aldım, sette bütün programı Excel üzerinden ipad'de çat çat yapıyorum, gerektiğinde hemen çıkarıp not alıyorum, değiştiriyorum.

Apple Watch ile sürekli gelen bildirimler için telefonu cepten çıkarıp durmuyorum veya hareket halindeyken bildirimleri kaçırmıyorum.

Apple Pencil ile 17 yıl aradan sonra tekrar çizime döndüm.

http://oi66.tinypic.com/2gv3nmp.jpg

Apple'ı seviyorum.

Şimdi de AirPod veya BeatsX ile wireless dünyasına geçiş yapacağım. Cidden çok kolaylaştırıyor AirPods herşeyi. Hem iş için, hem bir tık daha iyi ses kalitesinden ötürü müzik için.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iphone 6s supervised mode tan cikartip default iphobe policy si ile hayatima dvam etmek istiyorum.supervised telefonumu trackliyor ornek olarak nerde oldugumu veya data trafigimi logluyor gorebiliyor..help pls
Mesaj tarihi:
iphone da wahatsapp tam skandalmış fotofraf yollamak istedigimde mikrofonu actırıyor, kişilerin fotolarnı direk gormeiyorsun falan sdf.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
I phone 6s için powerbank almam lazım.2 gün dağda kampta kalıcam. Bunların 8400 lük 1000 lik olanları falan var. Nasıl birşey almam lazım?
Mesaj tarihi:
1 kere full şarj etsem bana yeter. Dağda fazla kullanmam zaten. Günlük hayatta da ihtiyacım olmuyorOna göre marka model önerebilecek olan varsa sevinirim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Babama Iwatch aldık baya baya olmuş ya. Pili hariç herşeyi bence tam diyebilirim o da 2 güne yakın dayanıyor yani akşam telefonu takarken şarja saati de taktın mı sorun kalmıyor aslında.
  • Yeni Oluştur...