stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 İşte kaydı silmenin adama katkısı ne? Eğer o hak yeniden elde edilebiliyorsa, abuse eder tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 kayıt silme olayı inanılmaz yaygın. hatta aslında kayıt yapılmıyor, başvuru gibi bir şeyler yapıyorlar, onun X gün geçerliliği var, devamı yapılmazsa iptal oluyor, imei yine bloklanıyor. çok net bilgi değil, en son 2013'de mi ne araştırmıştım ama zannettiğinizden ÇOK daha yaygın. eş dost dışında birine yaptırmayın, para çöpe gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bakın kayıtsız kullanacağım gelecek salı'ya kadar telefonu, başına bir şey gelirse telefonun sizi bulurum tekrar söylüyorum asdfsdfsda edit: bir de bu kayıt süresi 60 gün ya, sim kart takıldıktan sonra 60 gün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 180 gün olmadı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 dun ben okudum bu yaziyida iyi oldu. benim durumumda soyle. 6s'i moskova/garbushka(dogubank gibi bi yer)'dan aldim. haliyle garantisi vs yok. 6s o zaman sadece abd'de cikmisti bunlar getirtmis. dedi kullanirsin ama garantisi icin siteyi takip et iphone'un icinde ki bilmemne kodundan ona gore garantisini aktif ettirmek icin biseyler biseyler dedi anlamadim. bu garanti ve site bagini cozemedim. garanti sertifikasi almak icin mi ne biseyler. %20'de az once kapandi. disarisi ne zaman -15 , -20 olsa telefon dayanamiyor. gariplesiyor sarji bi anda. ama arkadasta aldi onda oyle bir durum soz konusu degil gerci benden 1 ay sonra mi ne aldi. ben bu bahsettiginiz problem icin arasam banada dediginiz gibi yardimci olurlar mi ? telefonu farkli yollarla almam yardim/destek icin bir problem olur mu ? hadi oldu diyelim, bu testi kendim yapabilir miyim ? garbage da yazmistimda burasi daha dogru yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 he onu da soracaktım iyi ki yazdın da aklıma geldi. amerikanya'dan direkt store'dan almış kardeşim bunu, garantisi bunun tr de nedir? mekanın faturasıyla vs. gidilse oluyor mu? Yoksa alet içinde bir boklar falan mı var? İçinden bir bok çıkmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Abi hiç bir şey sormuyorlar garanti için. Telefonun garantinin geçerli olduğu bir ülkeden alınmış olması yeterli. Daha 2 hafta önce başıma gelen örnek olay: Forumdan bir arkadaş (isim vermek doğru mu bilemedim) bana 6s gönderdi Suudi Arabistan'dan. Faturasını, fişini falan güzelce paketlemiş, sealed bag'de yollamış. Her neyse, telefon kutusundan ilk çıkarttığımda hiç açılmadı, şarj almadı vs. Zorlu Apple Center'dan 2 gün boyunca randevu almaya çalıştım, alamadım. Sonra Pupa'ya götürdüm (onlar da premium reseller oldukları için telefon değiştiriyorlar), adamlar telefonu açmaya çalıştı, açamadı. Serial'ını bir sitede check ettiler hemen; sonra telefonu benden aldılar 3 gün içerisinde değiştirip teslim ettiler yenisini. İşin güzel yanı verdikleri yeni telefonun IMEI numarası yerli olduğundan kayıt ettirmem de gerekmedi sdlfksdfjdsg + facetime'ı da kullanabiliyorum. nazar_boncugu.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 DarKRideR said: he onu da soracaktım iyi ki yazdın da aklıma geldi. amerikanya'dan direkt store'dan almış kardeşim bunu, garantisi bunun tr de nedir? mekanın faturasıyla vs. gidilse oluyor mu? Yoksa alet içinde bir boklar falan mı var? İçinden bir bok çıkmadı çünkü. US iphonelarda 6 ve sonrasinda model nosuna bagli olarak islem yapiyorlar. Bazi model nolara asla Turkiyede servis verilmiyor, en yakin Yunanistan yardim edebilir o durumda. Sen bi apple destegi ara derim oncelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 a1688 ise tr de grantisi var. diğerlerinin yok kaynak donanımhaber ölücüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 a1687'miş benim ki :( yok mu şimdi bilsem hong kong'a da gidecek gelecek hafta oradan aldırırdım sadfasd edit: Tamamdır kontrol ettim. A1688 zaten 6S'in TR'deki model nosuymuş. A1687 de TR'deki geçerli 6S Plus modeliymiş. Garantim varmış yani DH ölücülerine göre de ben bi arayıp ya da uğrayıp mekanlarına sorayım yine de garantiye alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Cumartesi ve pazar da çalışıyor gençler, ara kurtul Apple Store'a gitmektense. Apple authorized service provider (AASP)'lar bazen kıllık yapabiliyor servise uygun olsan da işlerine gelmiyor uğraşmak falan. Ama call center'ı arayıp bir case açtırırsan aasp'de kıllık yapsalar da call center'ı arayıp şikayet ederek işini gördürebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 gitmene gerek yok apple ın sitesinden seri no ile sorgulayabilirsin. https://checkcoverage.apple.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 mail datası nasıl silinebilir telefondan 100mb harcıyor bakmadığım mailler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ayarlardan bak periyodik olarak yada belirli bi boyut üstüne ulaştıgında siliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 eş zamanlamayı 3 gün yaptım ama sanırım mail eklerinden geçiriyor kütüphaneye kaydetmediklerimi bile bir yerde tutuyor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 rusya'da iphone'larin fiyati %10-15 dustu. ozellikle 6s'leri krizden dolayi satisini yapamadiklarindan kaynaklandigi soyleniyor. iphone 6 / 64gb : 630$ iphone 6s / 64gb : 780$ re-store reseller magazasinda olan fiyat bu. pazarda fiyati olsun olsun 5000 ruble oynar oda 50-60$ falan. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 şimdi geldim turkcell den, 12ay 3900 a satıyorlar 6s 64gb ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 1800 lira burda iphone 6s 16gb dubai/ksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Fin said: 1800 lira burda iphone 6s 16gb dubai/ksa garanti hak getire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ülke içinde 2 yıl var dışında ne oluyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 hak getiriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ben garanti apple sayfasindan baktim ekim 16ya kadar geceri diyo. satin aldigim yerdeki elemanda dedi. tr'de kullanacaksan alirsin bi apple care gitsin eger lazim olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Fin said: 1800 lira burda iphone 6s 16gb dubai/ksa getiriyor musun istanbul'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 alsanıza bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar