Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ilan için değilde kutu dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj kutusu dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 boşalttım kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 doluyor efenim durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bizim bi arkadaşın var fırını ramazanda 120.000 pide satmışlar bu sene. iyi rakam mı bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 kabaca her gün 4000 kişiye satmışlar. her gün 4k müşteri kötü gibi gözükmüyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Kar ne kadar onuda yazsaydi. Maliyetine verip sayi cogsltmakta mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ramazan pidesini halk ekmek bile maliyetine vermiyordur.. 50 kurus kalsa 60 milyar kar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Baggio said: Türkiye'nin güncel şartlarında 2.500+ TL ile işe başlamanın olası halleri; 1- Torpil, 2- İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden iyi bir şekilde (bu sadece iyi bir notla değil, çok sayıda proje yapmak, sosyal olmak, iyi yerlerde başarılı stajlar yapmak vb.) mezun olmuş olmak, 3- Çok niş bir işin aranan/beklenen az sayıda mezunundan olmak, 4- Çok şanslı olmak. Yanlis genelleme. Ben ve etrafimdaki cogu ozel sektor (finans-banka ve o tarz sektorler) calisanlari bu genellemelere uymuyor. Kendim de uymuyorum. 2012'de 3.5k ile basladim, sadece okudugum okul iyi onun disinda ne torpilim var, ne sosyalligim vardi, nis bir bolum de degildi. Keza sansli hic degildim o donemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 iş ne 3.5k net ile başlanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 iyi global bir şirkete başlarsan (P&G, Unilever .vs) alırsın en az o kadar veya çok net bir mühendislik skilli gerektiren bir işe girersin yine alırsın o civarda bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 oralarda da yeni mezuna vermeler olm naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 logtrig said: Baggio said: Türkiye'nin güncel şartlarında 2.500+ TL ile işe başlamanın olası halleri; 1- Torpil, 2- İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden iyi bir şekilde (bu sadece iyi bir notla değil, çok sayıda proje yapmak, sosyal olmak, iyi yerlerde başarılı stajlar yapmak vb.) mezun olmuş olmak, 3- Çok niş bir işin aranan/beklenen az sayıda mezunundan olmak, 4- Çok şanslı olmak. Yanlis genelleme. Ben ve etrafimdaki cogu ozel sektor (finans-banka ve o tarz sektorler) calisanlari bu genellemelere uymuyor. Kendim de uymuyorum. 2012'de 3.5k ile basladim, sadece okudugum okul iyi onun disinda ne torpilim var, ne sosyalligim vardi, nis bir bolum de degildi. Keza sansli hic degildim o donemler. Brütten bahsediyorsun o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 benim kız arkadaşım iyi global şirkette IK'da başladı 1 yıl önce. başlangıç pozisyonunda medikal, mühendislik gibi özel durumlar yoksa başlangıçta öyle bir maaş yok. ilaç sektörü. ek olarak, staj+çok iyi bg olmadan unilever veya png'e girmek baya imkansız gibi bir şey. satışa falan girmiyorsan tabii hehe. ps: ha brütse olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 brut demiyordum ama brut olsa da 2600 e geliyor ilk 4 aylik net maasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 abi işte okul iyi bütün şeyi değiştiriyor. türkiyede 5-6 üniversite var iyi maaşla başlama şansı yüksek olan... geri kalanlar ne bulsa kabul ediyo başlangıçta. zamanla arttırıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 logtrig said: Baggio said: Türkiye'nin güncel şartlarında 2.500+ TL ile işe başlamanın olası halleri; 1- Torpil, 2- İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden iyi bir şekilde (bu sadece iyi bir notla değil, çok sayıda proje yapmak, sosyal olmak, iyi yerlerde başarılı stajlar yapmak vb.) mezun olmuş olmak, 3- Çok niş bir işin aranan/beklenen az sayıda mezunundan olmak, 4- Çok şanslı olmak. Yanlis genelleme. Ben ve etrafimdaki cogu ozel sektor (finans-banka ve o tarz sektorler) calisanlari bu genellemelere uymuyor. Kendim de uymuyorum. 2012'de 3.5k ile basladim, sadece okudugum okul iyi onun disinda ne torpilim var, ne sosyalligim vardi, nis bir bolum de degildi. Keza sansli hic degildim o donemler. o boldladığım yer, o sana verdikleri maaşın 4te 3ünün nedeni edit: dediydim de şunu gördüm logtrig said: brut demiyordum ama brut olsa da 2600 e geliyor ilk 4 aylik net maasin. birader ,sen 3.500 TL net maaşa girmedin mi işe? bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 valla yeni mezunlar için güzel gibi görünen, hemen paraya ihtiyaç duymayan birileri vardır bu ilana baş vuracak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 KuddusiMavra said: logtrig said: Baggio said: Türkiye'nin güncel şartlarında 2.500+ TL ile işe başlamanın olası halleri; 1- Torpil, 2- İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden iyi bir şekilde (bu sadece iyi bir notla değil, çok sayıda proje yapmak, sosyal olmak, iyi yerlerde başarılı stajlar yapmak vb.) mezun olmuş olmak, 3- Çok niş bir işin aranan/beklenen az sayıda mezunundan olmak, 4- Çok şanslı olmak. Yanlis genelleme. Ben ve etrafimdaki cogu ozel sektor (finans-banka ve o tarz sektorler) calisanlari bu genellemelere uymuyor. Kendim de uymuyorum. 2012'de 3.5k ile basladim, sadece okudugum okul iyi onun disinda ne torpilim var, ne sosyalligim vardi, nis bir bolum de degildi. Keza sansli hic degildim o donemler. o boldladığım yer, o sana verdikleri maaşın 4te 3ünün nedeni edit: dediydim de şunu gördüm logtrig said: brut demiyordum ama brut olsa da 2600 e geliyor ilk 4 aylik net maasin. birader ,sen 3.500 TL net maaşa girmedin mi işe? bu ne? ben 3.5 la başladım derken brüt değil net demek istedim. arkadaş ise 2.5 + başlamak için şunlar şunlar gerekli demiş, 3.5 brüt olsa bile 2.5 nete gelir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 2.5 ile çalışan almayı düşünüyorduk, tecrübesiz, yetiştirmek üzere. Şunu görünce biraz revize edeyim dedim valla hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ne işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 basganımla calismak daha zevkli olmasa bırakip gelirdim reyis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Evet arkadaşlar. İlanı verdik ve 1 hafta sürmeden yanıma bir eleman aldım. Tam da aradığım vasıflar var. -Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi vs.vs.vs. bölümü mezunu. -Anadolu Lisesi mezunu. -2014 Haziran'da mezun olmuş. -Hiç bir iş tecrübesi yok. -Ne ücret istiyorsun dedim? Siz ne uygun görürseniz anlamına gelen bir şeyler söyledi. Netice: 1250 TL + AGİ ile işe başlayacak bir elemanım var. edit: bir gün mutlaka Numancığım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 agi ne abi..kotu birseyse soyleme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Edit: Aile Geçim İndirimi(Asgari Geçim İndirimi).Birisi doğru ama bilemedim. Çocuksuz evli veya bekar insanlar için 90,15 TL. Çocuklular için 1 çocuklu 103 TL, 2 çocuklu 114 TL,gibilerinden bir şey. KDV iadesi kaldırıldıktan sonra bu geldi. Konu konuyu açıyor. Bir çok firma net maaş anlaşıyor ve + AGİ vermesi gerekirken, "aaa, o maaşın içindeydi" diyerek tamamını devletin verdiği AGİ ödeneğinin üzerine yatıyor. Fazla iş deneyimi olmayan veya ilk kez işe girecek olanlar dikkat!!! Maaş pazarlığı yaparken her zaman NET MAAŞ + AGİ şeklinde pazarlık yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar