Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kosu bandi hiz + mesafe gostergesi sorusu

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Kardese ceza kestim, benden korkusundan her gun 1-1,5 saat geciriyo kosu bandinda =) yalniz soyle bi sikinti var;

Cocuk diyo ki hizi 3,5'a ayarlayip 1 saat yurudum 1.2-1.3 km gosterdi, bugun 1,5 saat yurudum, 2.74 km gosterdi.

Ilk basta yanlis ayari secmistir falan dedim de dogru baktigi konusunda israrci. Haliyle soruyorum;

Bu secilen hiz km/saat di mi ? Degilse 3,5 ya da 5 neyi ifade ediyo ?
Sosyal ağlarda paylaş

Saatle degil zaten KM ile cezasi.

Abi kardesimin tepesine cokuyorum cunku daha 20 yasinda ve adamin gobegi benden buyuk. Boyle bildigin can simidi gibi yag katmani var gobeginde.

Adam 83 kilo, ben 101, ustune benden uzun ama ben daha fit duruyorum yaninda. Kalp krizi falan gecirme ihtimali benden yuksek su anda.

edit : ha bi de yapmasi zorunlu hareketler var fizyoterapi yuzunden, onlari da yapmiyo. kafami bozdu, meteor gibi indim tepesine hoyt ulan diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi kardesimin tepesine cokuyorum cunku daha 20 yasinda ve adamin gobegi benden buyuk. Boyle bildigin can simidi gibi yag katmani var gobeginde.

Adam 83 kilo, ben 101, ustune benden uzun ama ben daha fit duruyorum yaninda. Kalp krizi falan gecirme ihtimali benden yuksek su anda.

oha, kardesinden 18 kilo fazlan var, ve daha kisasin, asil bullyi senin yemen gerek lan sdf

ayrica spor disinda yedigine ictiginede dikkat ediyor mu ki? erittiginden fazlasini almasin sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...