di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Selam, Kardese ceza kestim, benden korkusundan her gun 1-1,5 saat geciriyo kosu bandinda =) yalniz soyle bi sikinti var; Cocuk diyo ki hizi 3,5'a ayarlayip 1 saat yurudum 1.2-1.3 km gosterdi, bugun 1,5 saat yurudum, 2.74 km gosterdi. Ilk basta yanlis ayari secmistir falan dedim de dogru baktigi konusunda israrci. Haliyle soruyorum; Bu secilen hiz km/saat di mi ? Degilse 3,5 ya da 5 neyi ifade ediyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 km/sa degilse pace olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 saat değil km cinsinden kes cezayı 5km yap in de, kaç saatte yaparsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Pace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 sen neden bullyliyorsun abi kardeşini yazık günah. 1,5 saat ne hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Saatle degil zaten KM ile cezasi. Abi kardesimin tepesine cokuyorum cunku daha 20 yasinda ve adamin gobegi benden buyuk. Boyle bildigin can simidi gibi yag katmani var gobeginde. Adam 83 kilo, ben 101, ustune benden uzun ama ben daha fit duruyorum yaninda. Kalp krizi falan gecirme ihtimali benden yuksek su anda. edit : ha bi de yapmasi zorunlu hareketler var fizyoterapi yuzunden, onlari da yapmiyo. kafami bozdu, meteor gibi indim tepesine hoyt ulan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sisman oldugu icin yalan soyluyordur abi. Odevimi yaptim okula gelmeden kopegim yedi demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Adgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Yok abi yalani falan yok neyseki. Olaylari abartma, anlatirken azcik yanlis yonlendirmesi falan var da yalani yok. Digerinde de cat diye yakaliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Senin onunden lokmani cok alir bu kadar safsan Tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 2 ay sonra 90 kilo olunca da, kosuyorum ama su icsem yariyo abi der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 baltalı ilah mısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Eylul'de ikinci beyin ameliyatina giriyo abi velet. Onun korkusu yetiyo su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Abi gecmis olsun. Kaan adina da utandik Kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Herkese lazım, di gibi abi. İlerde sexpack'iyle baldız baldan tatlıdır felsefesine bürünmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ahah. Yok ya bakmam kusura falan, nerden bilsin adam. 10 senedir yapisti ustumuze o bela. Bakalim sonunda kurtulcak ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Abi cok gecmis olsun, cabuk iyilesir umarim. Ayrica nereden bileyim hayvan Yanki, nifak tohumu ekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Abi biz seni biliyoruz tamam tamam. Gokalp de ayni mevzulardan sikayetci hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 di said: Abi kardesimin tepesine cokuyorum cunku daha 20 yasinda ve adamin gobegi benden buyuk. Boyle bildigin can simidi gibi yag katmani var gobeginde. Adam 83 kilo, ben 101, ustune benden uzun ama ben daha fit duruyorum yaninda. Kalp krizi falan gecirme ihtimali benden yuksek su anda. oha, kardesinden 18 kilo fazlan var, ve daha kisasin, asil bullyi senin yemen gerek lan sdf ayrica spor disinda yedigine ictiginede dikkat ediyor mu ki? erittiginden fazlasini almasin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Geçmiş olsun öncelikle de. 80 kiloya boy kaç , 160 cm dan kısa ? Yada baya üşengeç olmalı. 3,5 bildiğin emekleme hızı gibi bir şey benim için koşu bandında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=u8JtwkhYgLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1.75-1.80 gibi bisey olmasi lazim. Hizin dusuk olmasi vucudun sag tarafinin sikintili olmasindan ya. Fiziksel olarak bi sorunu olmasa binicem ustune vurucam kirbaci. edit : ahahaha kedi supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar