Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev sahibi depozitonun üstüne yatarsa ne yapılabilir.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, sorun üstte, evi yeni boşalttık, ayın 15inde depozitoyu istedim adamdan, bayramdan sonra göndericem dedi. Evde çok temiz oturduk bir tane çivi çakmadık, badanalı girdik 6 ay fln oturduk dolu dolu. Kirayı günü gününe ödedim hep bu adam bi çakallık yaparsa ne yapabilirim parayı almak için.
Sosyal ağlarda paylaş

sözleşme kiracıdan yana değil mi.kiracı istediği zaman çıkabiliyor ama ev sahibi sözleşme bitene kadar çıkartamıyor.hatta sözleşme bitmeden 1 ay önce evi boşaltın diye ihtarname çekmezse, sözleşme otomatik olarak yenileniyor.

çıkmadan önce ayarlasaydınız keşke.benim eski ev sahibide çok çakal bir tipti, evden çıkarken badana yapılmasını isterim diye eklemişti sözleşmeye.çıkarken sorun yapmadı ama badanaya da gerek yok dedi, verdi kaporayı.anahtarı teslim etmeden önce almıştım ama ben, sizde evi boşaltmadan önce yapmalıydınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrencilik zamanında ilk evden çıkarken ev sahibi verecem verecem diye oyaladı bizi, azcık sıkıştırmaya başlayınca da adam göğüsünü tutup ah kalbim dedi sıyırdı paçayı. Yaşlıca olan bu ev sahibine bir daha dokunmadık gitti para.

İkinci evde işi öğrenmiştim, çıkmadan 2 ay önce ev sahibine haber verdik, kira vermiyoruz depozitodan alırsınız diye. Onlarda başladı ah evladım kanser hastasıyım ben demeye. (Açıkçası bu ev sahibiyle hiç problem yaşamamıştık, ve kanser olayı ne yazık ki doğruydu.) Ama bizim paranın gidici o an anladık ve kiranın üzerine yattım.

Özet;
Kiranın üzerine yatın. Kafanız rahat olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 4 yıldır oturduğum evden çıkcam şimdi
boya badana lazım + ufak tefek zararlar pek tabi mevcut
o yüzden son kirayı ödeyip eve bir gram zahmet harcamadan depozitoyu bırakmayı düşünüyorum

yoksa boya badanasıyla uğraşcam otu bokuyla uğraşcam bi de ev sahibiyle uğrşacam... ı ıh
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

adam sizden oturmadığınız 6 ayın kirasını istemesin de ?

1 yıldan az yaplmıyordu sanki kira sözleşmesi, değişti mi o

Aslında 6 ay değil geçen sene eylülde girdik temmuz 15 de çıktık.Ama ocak ayına kadar evde ben bi odada kaldım eşyasızdı , ocaktan sonra eşyalarmfln geldi öyle tam anlamıyla kullandık. Sözleşme yaparken lojman çıkarsa ecden çıkarım demiştim kabul etti. Lojmanda temmuz başında çıktı yoksa son ay vermezdim parayı.

Anahtarı bırakırken bi kopyasını fazladan çıkarmıştım onu vermedim, üstüne yatarsa gider kilidi değiştiririm yada kombiyi fln parçalasam depozito kadar masraf çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...