batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Arkadaşlar, sorun üstte, evi yeni boşalttık, ayın 15inde depozitoyu istedim adamdan, bayramdan sonra göndericem dedi. Evde çok temiz oturduk bir tane çivi çakmadık, badanalı girdik 6 ay fln oturduk dolu dolu. Kirayı günü gününe ödedim hep bu adam bi çakallık yaparsa ne yapabilirim parayı almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bursada Taco Reis var onunla bi gorus istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Taco reis sizlere ömür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 taco oldu taco bell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Tuco olmus yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ev sahibinin üstüne yatabilirsin sen de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 http://www.geyveyoresi.com/wp-content/uploads/2013/04/So%C4%9Fuksu-K%C3%B6y%C3%BC-Geyve-22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 edit:boşaltmışınız... kafasını ütülemekten sonra çok yapcak bişey yok. muhtemelen evi tutan diğer kiracaıdan alacağı depozitoyu verecektir size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Pencerelerini taşla elaleme rezil olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Cikmaya karar vermeden once bu yuzden kira odemiyor insanlar 1-2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 gerçi 6 ayda çıkarak yamuk yapmışınız adama.. keşke son kirayı ödemeyeydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 adam sizden oturmadığınız 6 ayın kirasını istemesin de ? 1 yıldan az yaplmıyordu sanki kira sözleşmesi, değişti mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sözleşme olsa depozitoyu geri almak sorun olmazdı herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bizimki de yattı. Hiçbir hak iddia edemiyorsun. Devlet ev sahibini koruyor. Kısacası: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sozlesmenin kalan aylarini da isteyebilir. Depozito olsun giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 anhora, seninde bi kulak arkan dolandirilmamis be bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 sözleşme kiracıdan yana değil mi.kiracı istediği zaman çıkabiliyor ama ev sahibi sözleşme bitene kadar çıkartamıyor.hatta sözleşme bitmeden 1 ay önce evi boşaltın diye ihtarname çekmezse, sözleşme otomatik olarak yenileniyor. çıkmadan önce ayarlasaydınız keşke.benim eski ev sahibide çok çakal bir tipti, evden çıkarken badana yapılmasını isterim diye eklemişti sözleşmeye.çıkarken sorun yapmadı ama badanaya da gerek yok dedi, verdi kaporayı.anahtarı teslim etmeden önce almıştım ama ben, sizde evi boşaltmadan önce yapmalıydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 reyou said: anhora, seninde bi kulak arkan dolandirilmamis be bilader. Hep iyi niyetimizden kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ev sahibininin üzerine yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Sozlesme bitmeden erken cikinca ev sahibi maksimum 3 aylik kira isteyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Öğrencilik zamanında ilk evden çıkarken ev sahibi verecem verecem diye oyaladı bizi, azcık sıkıştırmaya başlayınca da adam göğüsünü tutup ah kalbim dedi sıyırdı paçayı. Yaşlıca olan bu ev sahibine bir daha dokunmadık gitti para. İkinci evde işi öğrenmiştim, çıkmadan 2 ay önce ev sahibine haber verdik, kira vermiyoruz depozitodan alırsınız diye. Onlarda başladı ah evladım kanser hastasıyım ben demeye. (Açıkçası bu ev sahibiyle hiç problem yaşamamıştık, ve kanser olayı ne yazık ki doğruydu.) Ama bizim paranın gidici o an anladık ve kiranın üzerine yattım. Özet; Kiranın üzerine yatın. Kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ben 4 yıldır oturduğum evden çıkcam şimdi boya badana lazım + ufak tefek zararlar pek tabi mevcut o yüzden son kirayı ödeyip eve bir gram zahmet harcamadan depozitoyu bırakmayı düşünüyorum yoksa boya badanasıyla uğraşcam otu bokuyla uğraşcam bi de ev sahibiyle uğrşacam... ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 abi deli misin? eve napmis olabilirsin ki depositoyu tamamen birakacak? enayi olmayin, 50 lirada kalsa alin sonuna kadar. ha evi ahira cevirdim, cam cerceve birakmadim diyosan bilemem ama orta karar kullanimda tum depozitoyu birakmak akil kari degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Benim evsahibi zam istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 applev0dka said: adam sizden oturmadığınız 6 ayın kirasını istemesin de ? 1 yıldan az yaplmıyordu sanki kira sözleşmesi, değişti mi o Aslında 6 ay değil geçen sene eylülde girdik temmuz 15 de çıktık.Ama ocak ayına kadar evde ben bi odada kaldım eşyasızdı , ocaktan sonra eşyalarmfln geldi öyle tam anlamıyla kullandık. Sözleşme yaparken lojman çıkarsa ecden çıkarım demiştim kabul etti. Lojmanda temmuz başında çıktı yoksa son ay vermezdim parayı. Anahtarı bırakırken bi kopyasını fazladan çıkarmıştım onu vermedim, üstüne yatarsa gider kilidi değiştiririm yada kombiyi fln parçalasam depozito kadar masraf çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar