Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lokantada yemek yeme sorunu


fenn

Öne çıkan mesajlar

Bıraz once lokantaya yemek yemeye gıttık. Gırdık yemekleri secıp oturduk ve yerken lokanta sahıbı geldı 8.20 -8.30 gıbıydı saat. Yaaas seyyyyy bıraz acele eder mısınız bıraz sonra burası kalabalık olacakta, aslında 8 den sonra servıs acmıyoruzda dedı. Bende tamam dedım hıc bır sey dusunmeden. Baktım saga sola yemek yıyenler var ve gec kalksam , erken kalksam onlara ne!!! Adamlar ıftara hazırlık yapıyor ve oruclu olanlar gelecek ve benı yemek yerken mı görecek diye endişe ediyor anlamadm! Kalktık, hesabı ödedik ve bir daha gelmem dedik adama çıktık. Bu arada adam efendim, kusura bakmayın vs ve dedi ama geçti. İlk defa karşılaşıyorum böyle bi durumla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Yer bursa kent meydanı gaş lokantası


olayın sebebi bu.
bu gibi şeyler için bursa thread var zaten oraya koyabilirdin :D

büyük ihtimalle adamın derdi iftar zamanı her masaya iftar menüsü çakmak, o yüzden ordan gelecek fazla 40-50 liranın peşinde, başkasının oruçlu olup görcek olması derdi değildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün taksim'in ortasında iftara 10 dakka kala küçük bi yere oturdum, burger murger yapıyor. Dışarda masası da var. Yemeği beklerken sigara içeyim dedim, sonra vazgeçtim. "bu saatte restoranda yemek bekleyen adam oruçludur, sigara içtiğine göre de top atıldı, açalım orucu" diye yanlış açıp sonra beni linç eder diye cesaret edemedim resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...