fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bıraz once lokantaya yemek yemeye gıttık. Gırdık yemekleri secıp oturduk ve yerken lokanta sahıbı geldı 8.20 -8.30 gıbıydı saat. Yaaas seyyyyy bıraz acele eder mısınız bıraz sonra burası kalabalık olacakta, aslında 8 den sonra servıs acmıyoruzda dedı. Bende tamam dedım hıc bır sey dusunmeden. Baktım saga sola yemek yıyenler var ve gec kalksam , erken kalksam onlara ne!!! Adamlar ıftara hazırlık yapıyor ve oruclu olanlar gelecek ve benı yemek yerken mı görecek diye endişe ediyor anlamadm! Kalktık, hesabı ödedik ve bir daha gelmem dedik adama çıktık. Bu arada adam efendim, kusura bakmayın vs ve dedi ama geçti. İlk defa karşılaşıyorum böyle bi durumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Yer bursa kent meydanı gaş lokantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 türkiyede 20liralık yerde de yesen 500liralık yerde de yesen hizmet anlayışı sıfır malesef. rezil bir ülkeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fenn said: Yer bursa kent meydanı gaş lokantası olayın sebebi bu. bu gibi şeyler için bursa thread var zaten oraya koyabilirdin :D büyük ihtimalle adamın derdi iftar zamanı her masaya iftar menüsü çakmak, o yüzden ordan gelecek fazla 40-50 liranın peşinde, başkasının oruçlu olup görcek olması derdi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 fenn said: Yer bursa kent meydanı gaş lokantası adam simdi mutfaktan picagi alip saplasa hakli yani. dinsiz imansiz ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 tek basina masa isgal etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bu arada yazım yanlışları var kusura bakmayın, ben- eşim ve çocuk var. Çocukla bunlar geç çıkacak diye düşündü çakal galiba. Şu an çocuk parkında kızımı salı cakta sallıyorum, karnım yarı aç yarı tok. Keyfim eksilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 düzgün bi yere gitseydin gaş lokantası ne sdfdsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Son dakka piyangosu işte. Çorbası iyi oluyor sürekli yiyordum ama bundan sonra yeni yer bulacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kent meydanı sıkıntılı yer ama adamın derdi iftar menüsü kakalamak ondan terso yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ben gittim siz gitmeyin abi. Böyle uyuzları elemek lazım. Bir daha gitmem, sanki rezerve masaya oturduk, birde kaldırıma masa koymaları insanların sıkış tepiş ksldırımdan geçmesi veya yoldan gitmesi cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Kent meydanını hepsinin allah belasını versin, bi bitse de evim kurtulsam şuralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 iyi biri gelip headshot atmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Ben bugün taksim'in ortasında iftara 10 dakka kala küçük bi yere oturdum, burger murger yapıyor. Dışarda masası da var. Yemeği beklerken sigara içeyim dedim, sonra vazgeçtim. "bu saatte restoranda yemek bekleyen adam oruçludur, sigara içtiğine göre de top atıldı, açalım orucu" diye yanlış açıp sonra beni linç eder diye cesaret edemedim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bu aralar forum çok serin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Hatta bi kağıda kocaman ORUÇLU DEĞİLİM yazıp böyle tabela gibi dikip mi içsem diye baya düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar