reampage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 mojave 2015 early mbp clean install bile değil çok memnunum. Gerçi artık final cut filan hak getire ama, photoshop hafif dosyalarda eh. en azından bi çehresi değişti ya kaç updatedeir aynı aynı sıkılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 orc_lord said: Doktora tezini mümkünse periyodik olarak bulutta bi yerlere alsana abi :) İlk izlenimlerim şimdilik olumlu, herhangi bir yavaşlama olmadı aksine akıyor. APFS kullandığım için güncelleme sırasında yamuk yapmadı. 4-5 yerde sürekli yedekliyorum da olay o değil. Bir sürü program kullanıyorum, bazen güncelleştirmelerle falan patlıyorlar. Sonra oturup alternatif aramam ya da kendi çapımda fix'lemem gerekiyor onları ki bu da vakit alıyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Yukledim azönce. Font smoothing vs-code'un icine etti resmen. Edit: Ayni cileyi ceken varsa sunu terminale yazip eski guzel gunlere dönebilir said: defaults write -g CGFontRenderingFontSmoothingDisabled -bool NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 bende gözükmüyor güncelleme MacBook Pro 2018.. neyse geldi çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 bana gelmedi :/ hadi cekip bilgisayarimi yavaslatmak istiyorum, bi de icloud sifremi 7 kere sorarsa sevinirim update sonrasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 paradoksalkedi said: kextler düzelsin de hackintoshumu güncelleyeyim Simdi Sierradan Mojave'ye direk update yaptim hackintoshu. Calisiyo guzel, netekim nvidia driver'i cikmadigi icin 1600x1200 cozunurlukte mahsur kaldim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Web driverlar sıkıntılı diyorlardı tonyxde onu bekliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Kotu bisey olmasa sasirirdim zaten... Eskiden aksam 100% olarak ekrani kapatip ertesi aksam geldigimde sarj 90%in uzerinde olurdu. Iki gundur bakiyorum %60 civarinda oluyor. Bekleme pil omru cok kisalmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 sudo pmset -b tcpkeepalive 0 bunu denedim bakalim yarin ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Bilgisayarın açılışı biraz yavaşlamış. Eskiden şifre girdikten sonra bıraktığım şekilde hemen açılırdı. İki seferdir yavaş açılıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Bugun baktim yine 64e dusmus sarj... Googlea yazinca cikan tavsiyeleri falan yaptim ama etkisi olmadi. Nasil duzelir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 font olayı rezalet ötesi ayarlar-geneldeki naneyi denedim, terminalden kodları denedim çözmüyor üstelik retina ekranda. açılışta yavaşlama, safari de dahil olmak üzere tam ekrana geçişlerde kasılma görüyorum. video izlerken de parlama mı patlamamı ne haltsa ondan oluyor. pişmanım yükselttiğime. discorda her baktığımda kötü oluyorum windowsda görüyordum en son bu fontu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 applein bugune kadar elindeki makineyi cop etmeyen bir guncellemesi var mi? 2018 macbook pro var en yuksek spec, arada takiliyor mouse dahil update'den sonra herhalde gozlerimiz yorulmasin gidip cay koyma molasi olsun diye yapmis apple, ve bu ozellik parali bile degil muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Benim 2015 macbook pro takılmıyor hiç. Değişelim istersen :>:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 HaciYatmaz said: font olayı rezalet ötesi ayarlar-geneldeki naneyi denedim, terminalden kodları denedim çözmüyor üstelik retina ekranda. açılışta yavaşlama, safari de dahil olmak üzere tam ekrana geçişlerde kasılma görüyorum. video izlerken de parlama mı patlamamı ne haltsa ondan oluyor. pişmanım yükselttiğime. discorda her baktığımda kötü oluyorum windowsda görüyordum en son bu fontu. said: defaults write -g CGFontRenderingFontSmoothingDisabled -bool NO Bunu yazip restart atmayi denedinmi? Font olayini cözdu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 evet denedim. hem bunu hem de başka 3 opsiyonlu bir kod var forumlarda, onu yazıp restartladım çözmedi. biraz bakındım bunlarla benim gibi düzelmeyen başkalarına rastlayınca saldım peşini. lol şimdi tekrar deneyince oldu. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Update gelmiş, 3.33 GB nedir yahu. Alt tarafı group FaceTime ve emoji'ler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Mojave guncellemesi ne getiriyor işlevsel olarak? Değer mi uğraşmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 karanlik tema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ben her sene clean upgrade yapıyorum. bence bu yavaşlamanın sebebi üstüne kurmsk vlean yapmafan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Günün her saati değişen background da güzel. Bu arada daha önceden karşılaştığım pili uykudayken tüketme sorunu düzeldi. 10 uykudan 2'sinde falan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ne yapalım upgrade edelim mi artık sorup duruyor makine? Sıkıntı yaşayanlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ben bugün bastım update'e. Bunaldım uyarılardan. Umarım word falan patlamaz, tez savunmasına bir hafta kala sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 karanlik tema ve degisen arkaplan icin fazla risk degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Ben de o yüzden bayağıdır en ufak update'i bile yapmıyordum da pille ilgili bir sorun baş gösterdi son zamanlarda. Uyku modundayken kendi kendine ısınıyor ve pili bitiyordu. Bir de işte bitmeyen BENİ GÜNCELLE uyarıları bunalttı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar