dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 vizyonu genis tutum binlerce kitte binlerce danismanlik var..belediye baglantili binlerce firmada mudurluk var..sadece belediyede basin danismani filan olsa yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kzpmaza said: nereye alıyo abi 10k bakanlıkta lise mezununu müsteşar mı yapıcaklarmış torpille? Türkiyede olduğunu unutuyorsun. Bak lise mezunu adam nerelere gelmiş. said: Son sözleşmenin dumanı henüz tüterken, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Enis Bey hakkında “muhasebe memuru”ymuş gibi işlem yapmaya başlar. 8 Mayıs 2015'te de İzmir Devlet Senfoni Orkestrası İdari ve Mali İşler Koordinatörü unvanıyla ataması yapılır. Ki, teşkilat şemasında böyle bir unvan yoktur. Evet Enis Bey, artık İzmir'de faaliyet gösteren tüm sanat kurumlarının yaptığı/yapacağı sanatsal faaliyetlerin idari ve mali koordinatörüdür. http://odatv.com/n.php?n=dunya-torpil-tarihine-gececek-atama-1706151200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Bi ara football manager satıyordum. Ekşiden bi elemanla anlaştım, gel dedi Mithatpaşa caddesinde benim is yeri. Ben de kizilaydaydim gittim. Adam kültür Bakanlığinda çalışıyormuş. Bulunduğu kata asansör gitmiyor özel anahtarla o katı girdi güvenlik. Benim evin salonundan büyük makam odası vardı adamın. Genç maksimum 30 yaşındaydı. Önünde bilgisayar hiç bir is yapmadan oyun oynuyordu adam. Iste yeni Türkiye deyip ayrıldım yanından. Ne hayatlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ya birader yeni yetme, lise mezunu adama 10.000tl yedirir mi lan bu herifler. Diğer akbabalar kazan kaldırır. Bukadar saf mısınız siz ? İstedği kadar tanıdığı olsun. Millet köylüsünü, akrabasını önce çaycı, odacı yapıyorda sonra 3-5 sene sonunda müdür yapıyor Allah'ın unuttuğu izbe kasabanın birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 para istiyordur cık bana 30bin lira seni surda surda ise sokayım bak 10bin lira alıcaksın hehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ben inanmadım ilkokul muhabbeti gibi zaten, bilmemneyin babasının 999 tane cipi varmış vuuuuu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Döner sermayesi olan kurumlara alındıysa 6 bin civarını rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 tabbiiii canımmmmmm en az 10 en fazla 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ekşisözlük başlıkları açmayın şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 mani said: ya birader yeni yetme, lise mezunu adama 10.000tl yedirir mi lan bu herifler. Diğer akbabalar kazan kaldırır. Bukadar saf mısınız siz ? İstedği kadar tanıdığı olsun. Millet köylüsünü, akrabasını önce çaycı, odacı yapıyorda sonra 3-5 sene sonunda müdür yapıyor Allah'ın unuttuğu izbe kasabanın birinde. öyle düşünüyorum, bir baltaya sap olamadı ve akrabalarımız ortak hepimiz okumuşuz kendisi ezikliğini böyle söyleyerek örtmeye çalışıyor galiba, askerliği bitecekmiş ondan sonra gel sene 9-10 verim başbakanın oğluna bile yapmazlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bu hikayenin sonu torpili yapcam diyen adam tarafından önden bi 5bin çık diyerekten lise mezunu saf arkadaşımızın kazıklanması ile sonuclanir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar