Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torpille 10bin tl maaş almak

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

kzpmaza said:

nereye alıyo abi 10k bakanlıkta

lise mezununu müsteşar mı yapıcaklarmış torpille?

Türkiyede olduğunu unutuyorsun. Bak lise mezunu adam nerelere gelmiş.

said:
Son sözleşmenin dumanı henüz tüterken, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Enis Bey hakkında “muhasebe memuru”ymuş gibi işlem yapmaya başlar. 8 Mayıs 2015'te de İzmir Devlet Senfoni Orkestrası İdari ve Mali İşler Koordinatörü unvanıyla ataması yapılır. Ki, teşkilat şemasında böyle bir unvan yoktur.

Evet Enis Bey, artık İzmir'de faaliyet gösteren tüm sanat kurumlarının yaptığı/yapacağı sanatsal faaliyetlerin idari ve mali koordinatörüdür.

http://odatv.com/n.php?n=dunya-torpil-tarihine-gececek-atama-1706151200
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara football manager satıyordum. Ekşiden bi elemanla anlaştım, gel dedi Mithatpaşa caddesinde benim is yeri. Ben de kizilaydaydim gittim. Adam kültür Bakanlığinda çalışıyormuş. Bulunduğu kata asansör gitmiyor özel anahtarla o katı girdi güvenlik. Benim evin salonundan büyük makam odası vardı adamın. Genç maksimum 30 yaşındaydı. Önünde bilgisayar hiç bir is yapmadan oyun oynuyordu adam.

Iste yeni Türkiye deyip ayrıldım yanından. Ne hayatlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya birader yeni yetme, lise mezunu adama 10.000tl yedirir mi lan bu herifler. Diğer akbabalar kazan kaldırır. Bukadar saf mısınız siz ? İstedği kadar tanıdığı olsun. Millet köylüsünü, akrabasını önce çaycı, odacı yapıyorda sonra 3-5 sene sonunda müdür yapıyor Allah'ın unuttuğu izbe kasabanın birinde.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

ya birader yeni yetme, lise mezunu adama 10.000tl yedirir mi lan bu herifler. Diğer akbabalar kazan kaldırır. Bukadar saf mısınız siz ? İstedği kadar tanıdığı olsun. Millet köylüsünü, akrabasını önce çaycı, odacı yapıyorda sonra 3-5 sene sonunda müdür yapıyor Allah'ın unuttuğu izbe kasabanın birinde.

öyle düşünüyorum, bir baltaya sap olamadı ve akrabalarımız ortak hepimiz okumuşuz kendisi ezikliğini böyle söyleyerek örtmeye çalışıyor galiba, askerliği bitecekmiş ondan sonra gel sene 9-10 verim başbakanın oğluna bile yapmazlar bunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...