progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 said: MTV’s adapting the second book of Terry Brooks’ post-apocalyptic fantasy series, The Elfstones of Shannara, with the producing help of Jon Favreau and Smallville showrunners Miles Millar and Al Gough. Aynı isimli kitap serisinin uyarlaması yeni fantastik dizi. Kadrosunda Arrow'da ki öküz DJ, Crixus başkan, Dexter'ın babası ve Gimli var. Öbürlerini tanımıyorum sdf MTV'nin yapıyor olması ve Smallville'i yapanlardan olması biraz sıkıntı gibi ama trailerda gösterdikleri hoşuma gitti. http://www.youtube.com/watch?v=crjkQHnDYu0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 fantasy setting deyince bir hareketlenme oldu, sonra smallville deyince içeri geri kaçtı :( teenmiş başroldekiler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yapanlar ayrı kötü, shannara ayrı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 shannara lotr cakmasi birseydi kitap olarak karakterler konu direk c/p falandi, ama trailer iyi duruyor aksiyon efekler vs 394823847 yil once bide adventure/rpg tarzi bi oyunu da vardi bunun http://www.youtube.com/watch?v=B2IEAb4488w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Elfstones ilk kitaba göre daha özgündür ama neticede klişe bir fantazi dünyası. Yine de belki dizisi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XDR8b1SpoSc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Sıkılıp, tamamını okuyamadan bıraktığım ender fantastik kurgu kitaplarındandır. Konusunu bile hatırlamıyorum. Bakalım dizisi nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rCr3z_sTSNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 çıkmış ilk 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Valla kitabını bilmem de dizi bu efekler ile gider yani. sinema da gösterilen çogu bilimkurgu ve fantastik filmden iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 3. bölümde var.... patiunderground çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kitabı fena değildir ama diziyi bilemedim. Bakalaım bu akşam izliyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kitabı baya kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Serinin ilk kitapları baya baya Yüzüklerin Efendisi çakmasıdır. Ama sonradan toparlamaya, daha bir elle tutulur hale gelir. Böyle kalmış aklımda. 15 sene falan olmuştur okuduğumdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 iste maksat kilicli epik muzikli somurulecek bir meta olsun..oyuncaklar oyunlar vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 neresinden tutsan kötü. aklımada bir yerden şu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kız güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ergen iken okumuştum 2 seriyi. lan dünyası post-apo. muydu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 fantasy teen slasher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 post-apo degildi , sıçmış batırmışlar. MTV tier birşey cıkmış ki yapımcı mtv zaten :D Allanon'un bir karizması vardı kitapta ama şöyle bir tiple karşılaşınca cok güldüm lan. Yasin Öztekin bu abi http://vignette1.wikia.nocookie.net/shannara/images/2/20/Allanoncharacterphoto.jpg http://www.kimnereli.net/wp-content/uploads/Yasin-%C3%96ztekin-aslen-nerel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Crixus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kitlesine müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Okumadım ama seveni çok seviyordu zamanında. Crixus'u spartaküs'de çok beğenmiştim ben. Oyunculuğu beden dili falan çok iyiydi adamın. Kendi dizisi olmalı falan demiştim bakalım nasıl olacak. Fragmanı da beğendim, artık CG malzeme kullanmak çok pahalı değil bu tip görkemli şeylere alışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bi spartakus filan daha ciksa da seyretsek..kollar govdeler havalarda ucussa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Yaaa di mi? Ben tüm zamanların en iyi dizisi diyorum - özellikle ilk iki sezonu. Daha çok meme daha çok grafik hatta gore şiddet izlemek ister bu gönül :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar