fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 İlgili resmim Şunun ameliyatsız çözümü var mı? Tavsiye edeceğiniz ilaç,krem vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 allah belanı versin kes lan o parmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Tamam abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 hakket abi nasıl bir şekli var onun nasıl becerdin ayak tırnakları mı yiyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 lan spoilera gel ağzımıza sokaydın kardeş şeytan tırnağı mı diyorlardı buna, çözümü kestirecen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Pardon resim büyük olmuş biraz küçülttüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ayak tırnaklarını düz kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Şöyle bir alet var. Yada bunu direk doktor yapıyor. Mantık olarak aynı. Tırnağın altına 2 tane çengel yerleştiriyorlar ve tırnağın batık kısmını kaldırıyorlar. Daha sonra sabitleyip tırnağı batmadan büyütmeye alıştırıyorlar. Edit: Bide evet herkesin dediği gibi oval değil dümdüz kes. En azından bundan sonrası için faydalı olur. Batık kısmıda bu şekilde düzelttirebilirsin. Ayrıca ameliyatta çok zor veya acı verici değil. 15-20dk sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 evet oval şekilde kesiyorsun ve o tırnaklar uzarken et yapısından dolayı etin içine doğru uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mantar gibi o sanki renk sarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Bi manyaklık edip tırnak makası ile alayım dedim o çıkıntıyı nasıl olsa deridir dedim ama deri değil et, En iyisi doktora gideyim pazartesi,salı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 çok kısa kesmişsin bir de tırnağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mikrop falan birikir diye kesebildiğimin hepsini kesiyordum hep ama mecburi düz bırakayım değil bırakmak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Abi uzuldum ya. Bildigin kendimde olmus gibi hissettim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Onun acısı da bi tatlı oluyor. Acıdıkça bastırası geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ulan ne pis konu bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 çok derin kesiyosun tırnak isyan etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 parmagi direk kesseymissin, mikrop toplamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 tirnak batmasi kardes..ya uzatacaksin o kismi batmayacak ya da her seferinde o batan kismi derin keseceksin..olmadi altina tampon gibi birsey koyacaksin..-gittigin dr da ayni seyi yapacak tercihen once kesecek tirnagi oldugu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Hepinize tek tek teşekkür eder bunu bir borç bilirim :)-D Herkese benden bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 dur lan ben de vurayım gitmeden; nalbant halleder onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 O batığı öyle normal tırnak makası ile kesemezsin yalnız. Daha beter yaparsın. Onun için tırnak pensi var. http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/solingen-gold-tirnak-pensi-batik-tirnak-makasi-177521811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ilerlemeden git hastaneye. Benim de batiyodu cok fena kaniyodu surekli bunun iki uc kati kotuydu yani. isi bilen doktora gidersen bi gunde iyilesir gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 babannemin tırnağı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar