Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ip ratingi var diye aldım sanırım, çünkü baya ıslak çıkıyor telefon çantadan, hollanda olması
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 dana22 said: sony xperia e4g.. 600 tl..ivir zivirindan sıkılırsan ultimate stamina modu var sadece telefon olarak kullanabiliyorsun..canin istedigi zaman eski haline getirip android olarak kullanabiliyorsun..normal boyutlarda ..ucuz saglam islemcisi iyi 4g destekliyor-ne haltima yarayacaksa?-gecisleri vs iyi vs vs.. eksileri on kamesi kotu..arka kamerasi gece kotu cekiyor..rami 1 cok da siritmiyor .. 1gb ramli android = pişmanlık
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 O yuzden 1gb ramli android pismanlik yazmis zaten. Dunya iphone a optimizasyon kasiyo, o yuzden iphone un teknikal datasi onemli degil Her baslikta tavsiye ettigim general mobile 4g ama hollanda pazarinda yoktur sanirsam. Alinacaksa en ucuz android alinmali
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 note 4 aldım valla cok begendim acıkcası
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ayfon6 varken milletin ne telefon alıyım diye sorması çok ilginç.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 android yeni telefon çıkarmıştı general mobile ile, tam senlik, fiyatı da uygun. iphone hipster işi, sana gelmez.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Android one icin kilif da cikmis. O da dandik ama is goruyo.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 https://girlsgonegeek.files.wordpress.com/2013/11/it-is-known.jpg
Öne çıkan mesajlar