Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 romanlara sadıklığını hala koruyor atlamalar dışında. epey de inner monologue koyuyorlar hayret etmemek mümkün değil http://i.imgur.com/yPl1O45.jpg ainz reisin de yavaştan kafa olarak lichleşmesi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Turkceye mi cevirsek kitaplari, hayirli bir is olur. Ceviri yaparim ben, editor ve duzeltmen ciksin aranizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bütün animeleri elden geçirmiş biri olarak, hiçbir animemin bölümünü bu kadar hevesle beklemedim. İçimde villian olma aşkı mı varmış neymiş, benim çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 da bu 3. bölüm baydı beni hafif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bayan kismi ne ona gore devam et ya da birak deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bence gayet iyiydi bolum ya bu sirada mangadaki ana elemanin millet kavga ederken ki suratlari cok komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ilk 2 bölüm pek sarmamıştı ama baya güzel olacak gibi, bu bölüm baya ümitlendirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Sezonluk olarak epey iyi anime ama oyle efsane anime de degil yani. Bu sezon o seviyede Gangsta var bence bir. Uchouten Kazoku, Madoka, Haibane, Shin Sekai Yori filan degil. Genre icinde bile Log Horizon daha iyi gibi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 haha gerge sen yokmusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fantasy world + power fantasy işte, patide nerdgasm yaşatmayacak kişi yoktur zaten. ama sağlam bir story beklemiyorum bundan. aksiyon vardı ama herhangi bir taktik olmadan OP asspullarla, karşı taraftan resistance dahi görmeden amatörü eğlendirecek cinsten. bütün guild zaten OP, üstüne OP minion'ın askerleri biçmesinde gore, kan göstermeleri güzel ama iyi aksiyon demem yani. mc kafasında evil overlord listesi oluşturup ona göre hareket etmeye çalışması eğlendiriyor. artwork zaten godly direk. birde albedo'nun anticleri için izlenir her türlü. ama armor kuşanınca keyif vermedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Log Horizon da başta böyle yavaş gidip sonradan açılmaya başlamıştı, belki bunda da öyle yaparlar. Kaç bölüm olacağı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ahah o kadar güzel ters köşeler yiyeceksiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ters köşeyi bırak ta tempoyu yükseltecekler mi ondan haber ver. Bu bölümde aksiyon olmasına rağmen yine de çok yavaştı. Bir de Albedo'ya o zırh giydirilir mi ya? Hatta onu geçtim, bikinimail armorsuz MMO mu olur ya? (Gerçi olmamış zaten, kapatmışlar dükkanı işte.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 şimdi şunu ilk olarak aradan çıkaralım overlordun hiç bir zaman derin bir konusu olmuyor. kitaplar tamamen momonga/momon/ainz'ın yeni şartlara ayak uydurması, kendine hedefler belirleyip olayları çözmesi ve karakterlerle etkileşimlerini anlatıyor. ha arkaplanda bir sürü olay dönüyor ama genel olarak bunların dışında bir beklentiniz varsa direk bırakın bu hızla giderlerse 1 cour animeye 3 kitap sığar ilk kitabı gördünüz zaten ikinci kitap momonun opde görünen battlemaid ile kılık değiştirip warrior taklidi yaparak en yakın şehirde questler yapması üstüne. aksiyon, dram, nostalji, vahşet, powerplay, komedi ne ararsanız var. pacingi yerinde. büyük ihtimal herkesin favori arcı bu olur http://i.imgur.com/bdkT5WT.png üçüncü kitap epey kişisel. ainzı buraya kadar sevmediyseniz bu arcın pek bi numarası kalmıyor. sonunda epic kapışma var ama o hoşunuza gidebilir http://i.imgur.com/aWQLVSB.jpg MC ÇOK OP OF BAYIK demeden önce adamın 12 yıl aynı mmoyu oynayıp maaşının 1/3ini cash shopa yatırdığını bilin. zaten dizinin olayı da çekişmeli kapışmalar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 OP ama bayık değil eğlendiriyor şimdilik SAO, Mahouka tierinde değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 sao tier ne ya. SAO BILDIGIN TIERLESS SEFIL BIR ANIME. en son forumdan atiyorduk sao sevenleri. oyle bi defans mekanizmasi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 of sword art online. rezil bir seri hakkaten. bi hikaye nasıl mundar edilir. log horizon denedim sonra o fena gitmiyodu gerçi ama yavaştı ilk bölümleri kapatmıştım ona bi daha bakarım. bunu da daha iki saat önce animelist'te gördüm nasılmış vs bakarken şimdi burda başlığımı çıktı karşıma, indiriyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 saoluk bir durumu yok çünkü mcnin ağzından - buildi tamamen rp üstüne tematik bir build. optimize kesinlikle değil - o kadar item ve geara rağmen kendini upper tierin ortalarında görüyor - guildleri peak dönemlerinde bile en iyi 9. sıraya mı ne çıkabiliyor ayrıca ileride görüceksiniz mc bayağı hata yapıyor ve sonuçlarına katlanıyor. kesinlikle mary sue değil. sadece lvl100 full legendary gear ile gri mob kesiyor başlarda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Darklight1903 said: sao tier ne ya. SAO BILDIGIN TIERLESS SEFIL BIR ANIME. en son forumdan atiyorduk sao sevenleri. oyle bi defans mekanizmasi vardi. mc'nin OP'liği o tierde gary stu level kötü ve bayık değil demek istedim ben lel zaten allah levelı gearı bile olsa, yeto hareketler yapıp güldürüyor falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bU5xBWmPp34 http://www.youtube.com/watch?v=2kvDO3xJFEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Light novel'da bu boğazdan tutup yere indirmeler yoktu, Ainz reyiz da bir karizma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 3 bölümü de izledim, gayet keyifli gidiyor. genelde filler diyaloglar girince ne zaman bitecek, kaç dakika olmuş diye bakarım. bunda bölümler ne ara bitti, farketmedim bile. köydeki tipleri rez etmemesi bana bayağı umut verdi seri hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 benim ainz-samam işini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Denemeye koyuldum: http://hafifroman.ga/overlord/ Haftada bir bolum hedefiyle gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 4 bölüm çok iyiydi ya, ainz reyiz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar